Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renimusi

zabawa w wyobrażenia-JAK WYOBRAŻAMY SOBIE SIEBIE NAWZAJEM

Polecane posty

Gość kakakakasienka
pasudna nie obraz sie ale nie wiem czemu ze masz dlugi nos:D

październikowy podszywacz>>>ciemny blondyn, krótkie włosy, przedział wiekowy 27-30, wysoki, dobrze zbudowany, oczy piwne, okularki :classic_cool:

Gość podszywacz pażdziernikowy
przepity i napuchniety /ładniej brzmi/ :classic_cool:

Gość mmoooli
fajne :) Katia szczupla kobieta o rudawym odcieniu wlosow, towarzyska i niezdecydowana :) nie wiem czemu

Gość gracjankaam.
wyobrazam sobie TURQUISE (pamietam ja z jej kasliwych czasem uwag,ale i z tego ,ze czesto tez sie udziela pomagajac innym) jako: -brunetke, z anielskimi wloskami do ramion, niewinnymi oczetami , z diablem za skora:P Szczupla, niezbyt wysoka, raczej drobnej budowy....

Gość podszywacz pażdziernikowy
Floriana - prawie ...skąd wiesz tyle o mnie ? :o Niezgadza sie tylko/niestety :(/przedzial wiekowy,okulary/tylko do kompa/no i ...dobrze zbudowany... :o

Gość zboczek....
27 lat wysoki, sniada cera, ciemne wlosy, jasne oczy, niebanadla uroda, duze jablko adama, umiesniony, cierpliwy, spokojny, dojrzaly, meski.... na takiego mam przynajmniej ochote :P:P

Gość mmoooli
Zwą mnie turecki kolarz bo cały żywot przepedałowałem szukając tej jednej jedynej miłości mojego życia,ale losy potoczyły się inaczej.Spotkałem pana Zdzisława,rencistę tureckiego pochodzenia z którym oddaję się co noc upojnym penetracjom odbytnicy będąc zwykle stroną bierną w naszych zbliżeniach. to nie koniec mojej historii, od uciech tych dostałem zwapnienia lewego zwieracza co skutkuje tym że bezwiednie gubię kawałki stolca, które wypadając z moich przegniłych slipów lądują w moim lewym bucie (kupionym zresztą gwoli wyjaśnienia na bazarze od czeczeńskich uchodźców)

Gość mmoooli
gruntowna ocena - pewna siebie, twardo stapajaca po ziemi osoba podobnie jak my uzalezniona od neta :)

Gość mmoooli
podszywacz o 21:20 fajnie masz :)

Gość kakakakasienka
gruntowna analiza kobieta przy kosci, glosno rechoczaca:D

Gość gracjankaam.
oczywiscie prosze TURQUISE o zweryfikowanie moich wyobrazen co do jej osoby:)

Gość kakakakasienka
ja sie troche wygadalam ale nie powiedzialam wszystkiego to mozecie dalej zgadywac:D

październikowy podszywacz>>> Bo ja mam dar jasnowidzenia :classic_cool: Wydaję mi się, że masz mniej niż 27 lat. Z zawodu możesz być prawnikiem, radcą, jakiś zawód związany z prawem.Jak nie dobrze zbudowany, to chociaż misiowaty, w każdym razie nie szczupły :classic_cool:

Gość kakakakasienka
a dla mnie cukierasek to drobna szatynka z jasna cera:)

Dobra jak jestes Nikita to pewnie dlugonoga plondynka, niebieskie oczy, szczupla, piękne białe zęby, ale wyraźnie zarysowane oczy i brwi (troche ciemniesze), makijaż. Sanok to ładne miasto. Czasem ubierasz buty do chodzenia po górach. Lubisz zwierzęta a zwlaszcza wiewiórki i bażanty. :)