Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thisistheworldwelivein

czy to jest mozliweeee???????????????????????

Polecane posty

witam,uprawialam ostatnimi czasy petting z chlopakiem,oboje bylismy w ubraniach,wczesniej nie dotykal sie w miejscu intymnym,ale czulam ze przez spodnie jest mokry..boje sie ze to cos znaczy i ze mogl cos przewniesc palcem...za 4 do 6 dni mam dostac okres a dzis styrasznie boli mnie glowa i brzuch..mam chyba goraczke..bola mnie strasznie piersi...poradzcie

tak dziwnie boli mnie w podbrzuszu jak nigdy chyba ze tylko tak mi sie wydaje

prosze doradzcie mi cos ;(

Gość hamaczek
zacznij szukać wózka, są teraz fajne promocje na Allegro no i gratuluję fasolci !! 🌻 😘

:((

Gość hamaczek
nie martw się ;) ;) ;) nie Ty pierwsza i nie ostatnia będziesz młodą mamusią 😘

bardzo sie z tego powodu ciesze i juz nie taka mloda bylaby ze mnei mamusia

Gość hamaczek
jak to nie młoda ? nie gadaj, że masz 25 lat i uprawiasz petting w ubraniu ? :O :O :O

nie o tak wygórowany wiek mi chodzilo to troche paradoksalne co piszesz bo niby mowi sie ze tu na forum mozna dostac najlepsze porady ale jeslio ktos tu juz wejdzie i chce rozwiac swoja najmniejsza watpliwosc to znajda sie osoby ktore bawi ironizowanie nie rozumiem tego.Chyba kazdy z nas mial kiedys jakies watpliwosci a chyba lepiej zabierac sie najpierw za petting niz od razu za seks moim zdaniem petting jako poznanie wlasnego ciala jest bardziej subtelniejsza metodą i co z tego ze w ubraniu to nie powod do kpin..moze to troche glupie ale hce tylko rady

:(

Gość prawieprawie
to ile masz lat??

19 moze to za pozno na zaczynanie takich rzeczy i moze to powod do smeichu ze taka dorosla a o[piero petting ale to moja decyzja i teraz sie tylko zamartwiam..

Gość prawieprawie
oo matko dziewczyno jesli dopiwerro teraz jestes na to gotowa to nic zlego zapewniam cie!!!

Gość ci ąża wykluczona
to weź i poczytaj w internecie czy w podręczniku jak dochodzi do zapłodnienia, jaka jest budowa plemnika i jego żywotność, czy plemniki maja zdolność przenikania przez dwie pary majtek i spodni poważnie, twoje pytanie jest dość irytujące, nie dziw się ironicznymi odpowiedziami, jeżeli nie wiesz podstawowych rzeczy na temat fizjologii człowieka, to nawet za peeting nie powinnaś się brać. Co zrobisz jak dojdzie do pieszczot BEZ ubrań? Albo chłopak będzie miał wytrysk na twoje ciało? Nie wspominając już o stosunku. odpowiem na twoje pytanie: ciąża jest wykluczona, a twoje niepokojące objawy wynikają ze stresu i braku dojrzałości do stworzenia związku partnerskiego i sexu

dziekuje za to skrytykowanie mnie bo naprawde to doceniam poniewaz wiem ze moje poytanie nie jest ambitne a wrecz totalnie irytujące wiem o tym i macie racje ale chcialam uslyszec pare opinii ktore podtrzymalyby mnie na duchu i naprawde dziekuje za wszystkie opinie .W sumie to jest tak ze jesli ten problem dotyczylby kogos innego przeczytalabym na forum post dziewczyny piszacej o czyms takim to napisalabym Ze ciaza jest niemozliwa ale jezeli dotyczy to indywidualnie mnie to zupelnie inaczej na to patrze.Reasumując to wszystko poprostu musze doczekac do okresu i zobaczyc ze nic sie takiego nie stalo martwilam sie strasznie ta goraczka i dziwnymi objawami

Gość ciąża wykluczona
No tak, każda dziewczyna musi przez to przejść. ja kiedyś myślałam, że jestem w ciąży, widziałam powiększający się brzuch, a to było...zaparcie :) osobiście uważam, że dla młodej dziewczyny wkraczającej w świat sexu doskonałym zabezpieczeniem są tabletki anty, pod warunkiem, że masz stałego chłopaka i zamierzasz często uprawiać sex ja brałam tabletki na długo przed "pierwszym razem", miałam 20 lat, dlatego takie pytania tym bardziej mnie irytują

a mialas takie momenty ze strasznie sie balas ze np wpadlas?:)) bo cos poszlo nie tak??:)

Gość ciąża wykluczona
No jasne, że tak ! No brałam tabletki, ale co jakiś czas trzeba robić przerwę i wtedy używaliśmy gumek, za każdym razem miałam stres, bo w ogóle nie zwracałam uwagi na to kiedy i czy mam owulację. Ale raczej się nie bałam, że plemniki przejdą przez ubranie, czy zostaną przeniesione podczas pieszczot, na to uważaliśmy. Na początku zawsze jest stres, mija z czasem, seks na początku też nie był taki jak sobie wyobrażałam, przyjemność przyszła po pewnym czasie. Za pierwszym razem spodziewałam się nie wiadomo czego, bólu i rozlewu krwi, a tu nic z tych rzeczy ;)

nie, to nie możliwe :) możesz spac z pokojnie, no i polecam pobuszować gdzieś po informacjach z dziedziny seksu itp :)

:(