Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaizła

przyłapałam męża...

Polecane posty

Gość Destrukcyjny wpływ kobiet
Idealizowanie ciągnełoby się w nieskończoność gdyby nie ciekawska natura autorki, żal po fakcie

Gość Destrukcyjny wpływ kobiet
uprasza się o ograniczenie wzajemnych wyzwisk

kiedy uprawialas sex? otulona:) ty masz swoją prywatną sprawę, ja mam swoją:) zgoda? :)

Retro a czym się różni bezdomny spod mostu od każdego z nas grzejącego ciepły stołeczek w tej chwili? Po drugie bycie z drugą osobą uwarunkowane jest zaufaniem, wzajemnym szacunkiem i akceptacją tej osoby. Jeśli tego brakuje to każda drobnostka, inaczej powiedziane słówko doprowadzi do katastrofy...

Retro a czym się różni bezdomny spod mostu od każdego z nas grzejącego ciepły stołeczek w tej chwili? ok, rozumiem, interepretacja poszła za daleko.... cofam "spod mostu" nie to miałam na myśli, czarownico. ***********************************************************************88 otulona ja? królową lodów???? eee... bez przesady...... :D:D

retro i sex???? :D:D:D:D:D:D:D nie rozśmieszajcie mnie:D:D:D:D:D:D:D wątpię czy chciałby ją nawet ciul :D:D:D:D:D

"zdecydowanie lepiej być ciulem niż takim bublem jak ty retro" Myslę że przyjemność jest identyczna:)

ekaterini -> wyganiać to ty możesz swojego chłopa z wyra jak zwali konia:P :D:D:D:D:D:D Ja się tu świetnie bawię :P :D :classic_cool: poza tym nie uważam się za sfrustrowanego i to dzięki kafe i szanownym paniom :D

xyzed, zdaje się że kiedyś sie chwaliłeś na kafe jak to zdradziłes swoją zonę, czy ją kopnąłeś.. czy sponiewierałeś ... czy coś tam.. już nie pamiętam... mógłbyś nam przypomnieć ten wątek...? :):) ************************** złośliwa 🖐️ - na powitanie i pożegnanie tymczasowe, niestety.... :) 🖐️

ekaterini -> wybacz ale co jest dla mnie dobre,a co nie jest to sam decyduję ale dzięki za troskę :D retro nigdy nie kopnąłem ani nawet kwiatkiem nie uderzyłem żadnej kobiety:P :D

Uciekasz Retro przede mną Nie przecież....:(:( tylko obowiązki wzywają... jestem tu już czas jakiś.. do zobaczenia Sami wkrótce.....

ani nawet kwiatkiem nie uderzyłem żadnej kobiety a doniczką może....? :) xyzed :) 🖐️

xyzed może i żadnej kobiety nie uderzył, ale czuje ze mi by chętnie przypierdolił.... :):)

autorko - kiedy rozwód? retro - czy przez Ciebie nie przemawia zazdrość... że autorka ma kogos, kto sie obok niej chocby onanizuje?

retro no na ciebie doniczki bym nie pożałował wszak pisałem o kobietach:P :D złośliwaa samica30 -> istnieją wszak jam jest:D a ktoś kto bije kobietę (zaznaczam kobietę) to nie mężczyzna:)

retro - czy przez Ciebie nie przemawia zazdrość... że autorka ma kogos, kto sie obok niej chocby onanizuje? Szczerze...? Nie. :)

złośliwaa samica30 -> nigdy nie byłem dupolizaczem i raczej wolałem dostać po tyłku niż komukolwiek w tyłek włazić:D Ot od zawsze niepokorny jestem :) a na atak zawsze odpowiadam atakiem i nie zawsze w sposób rycerski :D

czyżbyś właśnie taką karykaturę faceta miała u swego boku? :O Jeśli tak to współczuję i radzę kopnąć w cztery litery.