Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaizła

przyłapałam męża...

Polecane posty

oddychanie to też fizjologia...retro, a jak z kulturą oddychania? na pewno kobiety zużywają mniej tlenu :D:D

"Facet miał najwyraźniej jakieś potrzeby, ale bał się powiedzieć żonie." konkretnie miał jedną: spuścić z krzyża:) załatwił to po prostacku, i tyle. a energiczna szuka jajka faberge w stosie zbuków jego potrzeb ....:):)

a jakby do tego "spuszczania z krzyża" "użył" żony, to by bylo, że erotoman i nie da jej się biedulce wyspać . generalnie popelnił grzech najwiekszy z mozliwych, potrzebowal seksu.

kyyrene brniesz w absurd. wróćmy do onanizmu.:) zobacz jak daleko odeszłąś od tematu żeby udowodnić mi że nie mam racji:) zbyt daleko. rzekłabym : na manowce.:)

:) Za kilka stron dojdziecie, że to gigantyczny PROBLEM i wręcz koniec małżeństwa:D:D:D Kochana autorko cóż w tym złego:)?? Mnie bardziej zastanowiły Twoje słowa: \"Do tej pory był moim ideałem teraz jest dla mnie zwyczajnym facetem ot jak każdy inny.\" Jeśli był dla Ciebie idealny, kochany jak piszesz to ten widok nie powinien nic zmienić:) No może poza zachęceniem Cię do wzięcia udziału:):)

retro, ja sobie przynajmniej odpuściłam porownywanie ludzkich reakcji z malpimi. A brnę w absurd, bo Twoja postawa "faceci są be i seks jest be i cokolwiek zrobi facet, to i tak bedzie winny", jest absurdalna na całego.

Gość Czytając was doszłam do wniosk
Co, nie podobało się i zgłosiliście do usunięcia?

Do tej pory był moim ideałem teraz jest dla mnie zwyczajnym facetem ot jak każdy inny." J a ja to rozumiem ideałem w sensie: szanował mnie. onanizując się przy niej postąpił jak zwykły ciul spod mostu.

Ja po prostu nie rozumiem czemu Autorka nie porozmawia o tym z mężem, skoro tak ją to zabolało. Może skoro tego nie potrafią, tzn. rozmawiać szczerze, to faktycznie coś w ich związku jest nie tak.

Energiczna Trzydziestolatka -> to tylko utwierdza mnie w przekonaniu ,że ta żona jest do niczego bo nie potrafi sama pomyśleć:O

"faceci są be i seks jest be i cokolwiek zrobi facet, to i tak bedzie winny", analizuję jeden konkretny przypadek, który mi się osobiście bardzo nie podoba:) seks jest jak najbardziej cacy:)

retro przecież autorka wyraźnie napisała,że go przyłapała ale on o tym nie wie:D Ale widzę,że do ciebie to nie dociera :D:D:D:D:D:D:D Jezu przechlapane będzie miał ten co sobie taki bubel jak ty weźmie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

jakby ludzie rozmawiali ze sobą, to kafe straciłoby rację bytu :D Retro, ale Ty nie omawiasz jednego przypadku...co chwilę pojawiają się u Ciebie teksty generalizujące :)

"ja tez to robie majac faceta" czy możemy o tym porozmawiać..? :) czy liczba stosunków równoważy ilosć aktów samogwałtu..? jestem zwyczajnie ciekawa proporcji procentowych. czy na dwa stosunki przypada jeden onanizm czy odwrotnie..? bo wiesz... to jest akurat ważne....... :):)

"co chwilę pojawiają się u Ciebie teksty generalizujące" i co z tego kyyrene?:) co cię tak boli...?:) czy to, że może przez przypadek dotykają twojego faceta, którego uważasz za zupełnie wyjątkowego...? :)

ale milo jest chyba zatem wypada mi tylko pogratulować niezmiernie udanego zycia seksualnego w jego przeróżnych formach:)

kyyrene (kyyrene@o2.pl) [zgłoś do usunięcia] "jakby ludzie rozmawiali ze sobą, to kafe straciłoby rację bytu " A wcale nie :O wciąż pozostaje problem dłuuugich godzin w pracy i tego, czym je wypełnić ;)

potwierdzam otulona zazdroszczę:) chociaż pewnie zazdrościłabym bardziej gdybyś jednak podała te liczby.......:) może się jednak skusisz..?:)

Gość Destrukcyjny wpływ kobiet
onanizując się przy niej postąpił jak zwykły ciul spod mostu retro, pod które to mosty zaglądasz? :D

o rany, retro...to Ty do tej pory nie wiesz, że jak sie z kim jest, to powinno się tego kogoś uważać za wyjątkowego i vice versa? A co on robi beze mnie...nie wiem, nie mam zamiaru sie w to wcinać.

postąpił jak zwykły ciul spod mostu akurat w tym wyrażeniu ważniejsze jest słowo ciul, niż " spod mostu" xyzed udowadnia że nie trzeba isć pod most by spotkac ciula... wystarczy czasem przyjsc na kafe..... :)

Gość Destrukcyjny wpływ kobiet
stąd to podejście do facetów :D

A co on robi beze mnie...nie wiem, nie mam zamiaru sie w to wcinać. bardzo słusznie:) nie wcinaj się, i zachowaj ten piekny obraz w twojej głowie na jak najdłużej... okres idealizowania partnera to bardzo piękny okres w związku niech trwa:)