Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Ja jestem! no wiec ja zrobilam badania jajnikow i poziomu prolaktyny, ale to dlatego ze mi jedna @ wypadla i sie zdenerwowalam. Okazalo sie za mam policystyczne jajniki, dlatego mi przypisali duhpaston i metaformax. A na zoltaczke nie bede sie szczepic, bo nie bede odkldac staranek... A nie bylysmy szczepione w szkole?

no własnie nie wiem czy byłam szczepiona :o musze sie zainteresowac tym. Asia jak bedziesz to doradz mi cos:)

No grazka i teraz mnie zestresowalas. A czy ktoras z was robila badania na toksoplazmoze?

bardzo fajnie to najlepiej wyślij na mój email zaraz sprawdze i sie poznamy ok co do testów to nie jest duży koszt a można spróbować jak chcesz podam ci nick osoby od której zamówiłam jest naprawde godna polecenia szybka przesyłka i wiarygodna

ciesze się dziewczyny ,że tu do was trafiłam jest tylko jeden minus szkoda że obiadu na forum nie można ugotowac dla tych naszych chłopów

Fajnie macie ze jestescie sobie w domku, ja sie musze meczyc w pracy, ale dzieki wam szybciej mi czas zlatuje :)

Mery jak możesz to prosze podaj mi ten nick. Robie na obiad spaghetti :) juz zmykam do kuchni bo jestem bardzo głodna :D

sprzedający app80 sklep allegro nazywa sie Przyszła MAMA fajna nazwa akurat pasuje do nas wejdz na allegro na stronie głównej wpisz testy owulacyjne jak ci się wyświetli to będzie chyba druga pozycja

sylwinka wysłałam ci zaproszenie na nk szkoda że nie masz więcej zdjęć a czy ten psiak twój

wysyłajcie dziewczyny pozdowienia od mojego synka bo właśnie przed chwilą pytał się co robie i kazał pozdrowić" moje koleżanki z internetu" cytuje:)

buziaczki dla malego! ja tez chce aby moj synek pozdrawial moje internetowe kumpelki :):)

kochana jak już napisałam wcześniej jak kochamy to z miłości poczekamy oczywiście na nasze dzieciątka....

wydaje mi sie ,że najważniejsza jest nadzieja ,żeby jej nigdy nie tracić i żeby nie mieć zazdrości tylko cieszyć się, że inni mają to szczeście i myśleć , ja będe nastepna i nie kochac się tylko dlatego żeby się udało ,ale dlatego żeby było jeszcze lepiej niż wczoraj...

Pozdrowienia dla Twojego syna :) Ja zmykam dokonczyc obiad i później jedziemy na wieksze zakupy bo w lodówce to za chwilę światło zostanie :) bede jutro ale tylko rano bo pozniej do siostry jade :) papa:*

kurcze znowu zaczynan drugą strone a wcale o tym nie myślałam co to u was oznacza