Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Polusia wilkie gratulacje synka! Musicie strasznie sie cieszyc! no i gratulacje dla Sylwinki za pierwsze rucchy malenstwa! Kruszyna glowa do gory, na mnie w tym miesiacu nawet luteina nie dziala (duhpaston to prawie to samo). Nadal @ ani widu ani slychu :( czekam dalej :D:D:D Ja wcinam ciacho z gruszka - pycha! A u nas dzis znow wiosna! jest przepieknie!!!

Sama pisze do siebie :( Ale musze sie z wami podzielic, ze chyba nadchodzi! Zaczely mi sie bardzo delikatne plamienia! No i w sumie by sie zgadzalo, jezeli owu byla ok 5 dni pozniej... no to czekam az sie rozkrecie! Jej jaka ulga!

hej Dorka rozkreci sie na pewnio czemu nie;) mamy wiec mneij wiecej tak samo:) u mnie sie za jakies 2 dni skonczy calkiem:) i do dziela!!!!!!!!!! a dzisiaj mam zly humor jakos, choc slonko i wiosna:D ¬!

no mam nadzieje ze sie dzis rozkreci i szybko sie skonczy :) no i do dziela na wakacjach, pewnie jakies dwa dni po przyjezdzie :D:D:D Agi a czemu zly humor? Pewnie hormony :) zaraz sie skonczy @ i bedzie juz fajniej :D:D:D

cześć :) Ja dopiero wstałam:) Dorka i Agi dajcie mi troche tej pogody bo u mnie znów zimno :( Polusia gratuluję syna :):):) Super! Znów dobrze obstawiłam :)

pieknie wszystko kwitnie:) ja mam zly humor, bo naprawde mam od rana pieprznietych ludzi [przez telefon;/ kuzwaaaa!!!! w dodatku ochrona z budynku mnei wkurza, zapomniaalam przepustki, a wlasciwie ne moge jej znalezsc, nie mam w torebce ani w biurze jej nei ma;/ mowie mu, ze nie mam, ze musze na kogos poczekac, a on, ze na mojego line managera nie na kogos, mowie, ze WIEM, i czy moge wejsc w ogole do budynku!!!???? kuzwaaa;/ jak nei mam jej w do mu, jutro to samo bede przechodzic, a moja szefowa ma urlop jutro:) i nei beda chcieli mnie wpuscic;] koniec historii, staram sie nie pzrejmowac, ale ja zawsze sie wkurzam pierdolami

takie sytuacje moga zepsuc szybko humor! Grazka przesylam troszke slonka, bo u nas go pod dostatkiem :D:D:D Ja jeszcze tylko musze przetrwac dwa dni, a juz jestem w wakacyjnym nastroju :D:D:D:D:D

hej dziewczyny gratuluje chlopakow :) kruszynka moj cykl też stracony, dobrze tylko ze nie musiałam wywoływać dzis wziełam pierwszą tabletka Cl... kurcze nie wiem co ci powiedziec ale moze warto sie udac do gina jak samo nic nie przychodzi?

ja mam juz odsc długich cyklow i bede teraz walczyc jak lew ( taki mam znak:)) musi sie udac zobaczymy co mi monitoring pokaze nie bede czekac az moj organizm sie zdecyduje , jak sobie sam nie radzi to mu pomoge :) mam nadzieje :)

agi wiem jak ludzie moga zepsuc humor jestem kirownikiem salonu w jednym z centrow. uwierz mi tragedia!!! ludzie sa bezczelni , opryskliwi i mają siebie za niewiadomo kogo ,a słoma z butów wystaje. JA z reguły bardzo nerwowa jestem a ta praca nauczyła mnie troche pokozy ,ale czasem ciężko ...

anna pewnie ze tak! Po clo wielu parom od razu sie udaje! Dasz jajnikom kopa i zaczna dzialac jak dzikie! Ja sie z Toba zgadzam ze nie ma co czekac az sie nasze cialo zdecyduje, jak bardzo chce sie dzidzie! Te metody wspomagajace nie sa jakos strasznie inwazyjne, wiec na prawde nie wyzadzaja nam wielkich szkod! anna a ktorego dnia cyklu idziesz na monitoring?

dzisiaj koncze 9 tydzien :) NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............8.04.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008.................................Bielsko.... . . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21..............21............27.07.2009......... . .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............19............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa..............15.............06/09/09........... ...26...........??? Sylwinka 25..........14............18.09.2009............25......... ..??? MERY27................11............8/12.10.2009........ .27...........??? Grażka23..............10............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................9............22.10.2009....... .....30..........?? gratuluje synow :D polusia dobrze strzelilam w ciemno,ale Wam zazdroszcze ze juz wiecie co bedzie :) ale mi sie przyspalo,pol nocy lazilam a to siku a to zjesc cos bo mnie kiszki zglodu skrecaly a teraz na przyspieszonych obrotach porzadki i obiadek musze robic ;)

dorka od 4 do 8 dc biore cl... a 12-14dc mam miec usg , ide 12 bo wypada w piątek

ale tez nie wiem jak to wygląda , czy pecherzyki mogą same peknąć , czy musze miec ten zastrzyk zrobiony, czy po zastrzyku tez bede miała usg , dowiem sie na usg pewnie lekarz mi wszytko powie

NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............koło świąt :)...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............8.04.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008.................................Bielsko.... . . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21..............21............27.07.2009......... . .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............19............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa..............15.............06/09/09........... ...26...........??? Sylwinka 25..........14............18.09.2009............25......... ..??? MERY27................11............8/12.10.2009........ .27...........??? Grażka23..............10............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................9............22.10.2009....... .....30..........??

wkleiłam tabelke ale nie wiem jak po tych proszkach bede miec @ spytam o wszystko lekarz, dlatego napisałam koło świąt bo tak bedzie wtedy ok 30 dc

NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............koło świąt ...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............8.04.09...............Kraków....... .23........0 agi26..........w swieta jakos:).................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008.................................Bielsko.... . . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21..............21............27.07.2009......... . .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............19............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa..............15.............06/09/09........... ...26...........??? Sylwinka 25..........14............18.09.2009............25......... ..??? MERY27................11............8/12.10.2009........ .27...........??? Grażka23..............10............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................9............22.10.2009....... .....30..........??

pewnie bedziesz miala usg i bedzie ogladac pecherzyk i jego wielkosc. Jak bedzie wystarczajaco duzy to pewnie dostaniesz zastrzyk, aby sie upewnic ze on peknie :D:D:D:D Tak ja mialam miec. moja gin powiedziala ze nie jest zastrzyk konieczny, ale jak sie staramy i chcemy miec dzidzie, to ona zrobi wszystko aby jak najszybciej powstala :D:D:D no ale nam sie nie udalo, bo wszystko sie poprzesowalo i bylo za pozno na zastrzyk :) Anna najwazniesze aby byl duzy pecherzyk a po clo na pewno bedzie! Ja teza bralam clo tak jak ty :) na czczo rano. bedzie dobrze, zobaczysz juz niedlugo bedziesz w drugiej tabelce!

Grażka a u mnie jaka będzie płeć :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D niedługo tej górnej tabelki nie będzie bo wszystkie będziemy w dolnej :D:D:D Aga jak cię jutro nie wpuszczą to zadzwoń po ekipę z kaffe to zrobimy z nimi porządek :P:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dorcia to kiedy jedziemy na wakacje :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a tak na poważnie to będziesz do nas pisać na topiku jak wyjedziesz na wakacje :)

he Sylwinka:] fajnie by bylo:0 ale oni musza mnie wpuscic, musze znalezc moja przepustke;/ do jasnej cholery....a ja wpisalam tak w tabelce, a okres ma byc jakos kolo 12,13 czyli wlasnei w swieta:D w Barcelonie:D a jak nie przyjdzie, to Pawel dostanie dodakowy prezent:)

zobacz Aga nasi mężowie dosyć że tak samo mają na imię to jeszcze urodzili się w kwietniu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

no Sylwinka niezly zbieg okolicznosci:) 14.04:D Baran:D

Ahg najpiekniejszy prezent na swiecie! ale byloby cudownie powiedziec mu w Barcelonie na wakacjach :D:D:D:D Bardzo romantycznie! No ja mam nadzieje ze nie bede czeakc do urodzin mojego bo to dopiero w sierpniu :D:D:D kochane nie bede do was pisac z wakacji, bo mamy umowe zadnych maili, tel itp! Jestesmy tylko my i nikt wiecej ;) ukochany tak sobie zazyczyl.... no zobaczymy ;) Ja jeszcze nie wpisuje nowej daty bo sama nie wiem kiedy. Niech sie zacznie @ na dobre, to bede liczyc :D

no niech minie Ci ta @ Dorka, bo ciezko bedzie sie starac z @ w tle;p no i oczywiscie nie pisz do nas, to sie mija z celem:D

podczas @ zupelnie nie ma mowy! Ja nie lubie i nie chce! Dziewczynki wiecie ze was uwilebiam, ale na wakacjach zapominam o wszystkim, w szczegolnosci o dzidzi! to bedzie nasz czas na calkowite odstersowanie :D:D:D Oczywiscie bede o was myslec :D:D:D Agi niech ona sie juz rozkreca, bo nie chce z jej w cieple kraje zabierac! Zupelnie nie zasluzyla :D:D:D Agi bedziemy podobnie wyczekiwac :D:D:D Fajnie bedzie :D:D:D

Gratulacje Polusia :)jak narazie same chłopaki ciekawe co nasza reszta pod serduszkiem nosi :):):):)i co nasza górna tabelka będzie nosiła bo już niedługo to ta górna zniknie całkowicie:) U mnie troszke lepiej mdłości troszke słabsze rozkręcają się wieczorem, ale dam rade:) Na obiadek mały chce pierożki z serem więc zaraz zabieram się za klejenie ich:);)

Dorka o nas też możesz zapomniec na wakacjach :) Ważne żeby dzidzia powstała i żebyście odpoczeli :) Ja nie umiem się dzisiaj obudzić 💤 Sylwinek ja myśle, że u ciebie córeczka znów będzie ale to tak strzelam w ciemno :) Idę do wanny może się obudze :P

a ja sie przed chwila dowiedziałam o zwolnieniach dwoch osob w salonie mojej firmy. A to sie wiąze z tym ze bede musiała moim personelem pomagac na tamtym salonie!!! co naprawde nie jest ok, nienawidze tamtego kierownika, i jest to dla mnie fatalny pomysł , nawet jeśli chodzio urlopy , to nie mozna sie z nim dogadac jestem wściekła!!! mam dość tej firmy!!!