Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

mozna kupic w specjalnych sklepach tez recznie robione:) a kiedy slub w ogole, gratulacje:)

Na razie ślub cywilny bierzemy - 16 maja :) Patrzyłam w różnych sklepach, ale tak będę miała dokladnie takie jakie chcę zaproszenia :)

Kruszyna super teraz odpoczywaj, a co do męża to naprawde super jest tyle się nastarał, że pewnie bardzo czekał na tą wiadomość o maleństwie :)masz wizyta 22-04 tak jak ja napewno wszystko będzie super więc życze dobrego samopoczucia i żebyś dolegliwości miała delikatne mówię o tych typowych dla ciężarnych

ale mi sie dobrze spalo,te okna mnie wymeczyly i padlam jak mucha rozmawialam z M i doszlismy do wniosku ze teraz nie robimy badan prenatalnych aska dokladnie mowil to co Ty ;) na spokojnie poczekamy do 20 tyg a dzidzia musi byc zdrowa :) trzeba myslec pozytywnie a nie krecic sobie filmy w glowie,i tak by to badanie wiele nie zmienilo wiec narazie cieszymy sie wiosna i sloneczkiem :D a do dzidzi w brzuszku juz mowie czasem hihi wy tez tak macie?? dorka wracaj!!!!!!

Suri ja nie muszę gadać u mnie rozmowami z maleństwem zajął się synek codziennie wita się z dzicią i pozdrawia ją jak widzi, że się źle czuje to mówi tak " nie kręć się tak mocno bo mamusia znowu jest chora "chodzi o moje wymioty Dzisiaj miałam wizyte i usg wszystko dobrze maleństwo ma 5 cm i rozwija się super jeszcze tylko żeby mdłości minęły i będzie ok,a co do brzuszka wygląda jak 4/5 miesięc zwłaszcza wieczorem

A co do tych badań prenatalnych czy usg 4d nawet nie myślę o nich nie będę robiła bo to i tak niczego nie zmieni Co do usg 3d robią w klinice w Poznaniu ok 50 km ode mnie więc niedaleko, ale nie znam ceny rozmawiałam dzisiaj z lekarzem powiedział, że nie widzi takiej potrzeby w moim przypadku, a jak chce dał mi namiary na innego lekarza który robi 3d ale mówił, że nie prędziej niż po 20 tc

wlasnei urodzil sie chrzesniak mojego meza:)!!!!!!:):) Olaf:D w Exeter przez cesarskie ciecie:) przed chwila z nimi rozmawialam, sa niewyobrazalnie szczesliwi, czekaja pare dni na wysjcie ze szpitala;) musze wyslac kwiatY:) ale zazdroszcze, boje sie pomyslec, ze moglabym takiej chwili nei przezyc;(

co jest kurde Dorkaaaaa nie przeciagaj wakacji sobie :D utkneliscie na tej bezludnej wyspie??? czy coo????:DF

Aga przezyjesz takia chwile i to nie jedna :) Ja jestem prawie w drugim tyg 5 miesiaca i jeszcze nic nie utylam, ale brzuszek mi widac, i czuje jak sie Malenstwo wierci :) Tez do Malenstwa mowie, nie sie przyzwyczaja :)

zmieniam tabelke bo zaczął się 13 tydzień zrobiłam to wcześniej ale gdzieś zaginęła tamta tabelka NICK...... ..........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30...............12.03.09................W-WA...........29.........1 anna999..............koło świąt..............Lublin ..........26.........0 milka czekolada.....07.02.09................Sieradz.........26....... magda//.............8.04.09..................Kraków.........23........0 agi26................. koło świąt..............Londyn..........26........0 Kruszyna2008.......03.04....................Bielsko..........23........0 Dorka.................15.03....................Londyn..........28........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ Kasia.T21...............23............27.07.2009............26...........??? Polusia86...............21............08.08.2009............22...........??? aska.osa................17............06/09/09..............26...........??? Sylwinka 25............15............18.09.2009.............25...........??? MERY27.................12............8/12.10.2009.........27...........??? Grażka23...............12...........14.10.2009.............24...........??? S.U.R.I..................10............22.10.2009.............30..........???

dzisiaj czytalam troche i poczytalam m.in. o tym, ze czasem dochodzi do zaplodnienia, ale nie ma ciazy, bo nie doszlo do zagniezdzenia....a tych powodow dlaczego nie dochodzi do zagniezdzenia jest sporo:) nei wiem jak jest u mnie, ale moze dzialamy w dpowiednim czasie, ale pozneij zostaje to popsute...nie wiem, rozwazam juz wszystkie opcje:) ale bez stresu Dorcia odezwiesz sie do nas w koncu?????:) prosimy

Witam :) agi najlepiej o tym nie myśleć, choć czasem się nie da. Wiem coś o tym ;). Ja się łapie na tym, że często mimowolnie zaczynam myśleć o staraniach fazach lutealnych, temperaturach, zagnieżdżeniu zarodka itd. I przyznam się, ze wolałabym, żeby coś było nie tak, bo wtedy wiadomo z czym się walczy, co robić i sytuacja jest jasna. A u nas wszystkie badania po obu stronach ok, monitoring w każdym cyklu, luteina 3 dni po owulce i .... nic :( No to sobie dzisiaj posmędziłam, ale mam alibi - @. No cóż jutro mi przejdzie ten nastrój :D Dorcia odpoczywa chyba po urlopie ;-) Dziewczyny jak patrzę na tabelkę zaciążonych, to aż oczom nie wierzę, że tak czas pędzi. Nie zdążę się obejrzeć, a wy już będziecie pisać z dzieciaczkami na rękach :D. A ja nie mogę się doczekać, aż będę mogła trzymać takiego maluszka na rękach. Ale już niedługo, niech tylko moja siostra się rozdwoji w czerwcu :D Pozdrawiam :D

neti witaj:) wszystko bedzie fajnie:) ja na razie nie mam zadnej lekarskiej ingerencji, ale kto wie, tez wolalabym nie myslec co i jak i dlaczego, teraz jak widze, ze ktos ma dziecko, ktorego nei chce to zal mnie ogarnia.....szkoda gadac, nigdy, ale to nigdy nie pogodze sie z niesprawiedliwoscia losu!!!

Dziewczyny ja mam mnostwo znajomych par ktore probowaly miesiacami i nie wychodzilo, potem badania itd i zdrowi, wiec probowali dalej i nic, w koncu wyluzowali totalnie, najlepiej gdzies wyjechac, zmienic otoczenie, wziac urlop itp i sie kazdej parze udalo.... My tez zmajstrowalismy nasze Malenstwo podczas urlopu :) Psychika wiele robi... Aga nie mysl o tych zagniezdzeniach, owulkach itd, wbij sobie ze jestes zdrowa i innej opcji nie ma, tylko jajeczko cos wybredne na plywaka :) ja tak sobie gadalam :) Martwic sie zaczniesz jak bedzie na to czas, a teraz DZIEWCZYNY cieszyc sie wiosna, kupic sobie nowe ciuchy, zmienic fryzurke, zrobic pazurki, pomyslec o wakacjach i nawet sie nie obejrzycie i wszystkie beda zafasolkowane :)

Jak się czujesz Sylwinko? Mam nadzieję że super :) Agi kochana nie myśl proszę o takich rzeczach jak tu wczoraj pisałaś, naprawdę nie warto :) Ale lepiej się nam wyżalić, wyrzucić te niedobre myśli :) Dla każdej staraczki zaświeci słońce, dla Ciebie też!!!!! Dziś taki piękny dzień, ciepło w końcu, słońce świeci i ani jednej chmurki na niebie, aż się chce żyć :D:D:D:D Dorcia 🌼 dla Ciebie i przyjdź do nas szybciutko :)

Jak nie chcesz, to trudno :P:P:P:P:P Ja chęci miałam przecież dobre :D:D:D:D A reszta śpioszków gdzie się podziewa co??? Mam czas tylko do 11, bo potem jakieś spotkanie z kimś tam o czymś tam :P:P:P

Jaka jest prawdziwa kobieta? Nigdy nie ma: - czasu, - pieniędzy, - w co się ubrać. Zawsze ma: - rację, - genialne dzieci - męża idiotę. Z niczego potrafi zrobić: - sałatkę, - kapelusz - awanturę małżeńską :D:D:D:D:D

Mąż: Chciałbym te wakacje spędzić tam, gdzie jeszcze nigdy nie byłem.... Żona: Świetnie...Co powiesz na kuchnię? - Właśnie rozwiodłam się z mężem. - Czemu ? - Mieliśmy nieporozumienia na tle religijnym. Uważał, że jest Bogiem. - Skąd wiadomo, ze męża przez jakiś czas nie było w domu? - Jest czysto!

Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyi, biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbrzusza. Potem kontynuował, umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia. Znów pieścił lewą stronę jej biustu i obsuwał dłoń wzdłuż jej pośladków, uda i nogę, aż po kostkę. Kontynuował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda. Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic... Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję. Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem: " To było cudowne, dlaczego przestałeś?" "Znalazłem pilota" - odpowiedział :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No, chyba troszkę Wam poprawię humorek z samego ranka, co? :) Ale nie chcę pisać sama do siebie, hhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaallllllllloooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem i łapię stronkę :P:P Kruszynka ja się czuję dobrze tylko mnie ogarnął taki mały stres bo dzisiaj mam wizytę a jak Ty się czujesz dzwoniłaś do gina :)

Sylwinka weź śniadanie przed kompa i chodź tu :):):) Dorcia oświadczam że przeginasz z tym nieodzywaniem się !!!!!! No chyba że wakacje masz przedłużone, to będziesz usprawiedliwiona :D:D:D:D