Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajk28

CIaza prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość kajk28

Jestem w 7-8 tygodniu ciazy mam strasznie wielki biust, do tej pory byłam drobna a teraz mój brzuch znacznie sie powiększył czy to jest możliwe? naprawdę brzuch jest bardzo widoczny jak to możliwe???to dopiero początek a juz przytyłam 4 kg błagam odpowiedzcie!!!

Gość kajk28
dodam ze jest to icaza mnoga i jestem w strachu bo jak tak dalej pojdzie to przytyje 40kg do czerwca

Gość kajk28
cholera czy nikt nie ma pojecia czy to normalne???

ale co chcesz tu przeczytać? Tak, to może być normalne - lepiej ci? Ja też sporo przytylam na poczatku ciąży, może nawet też z 4 kilo w 8 tyg. a mam ciążę pojedynczą

No i 40 kilo to raczej nie przytyjesz, chociaż kto wie :) Potem to już nie idzie tak szybko. ja jestem teraz w 28 tyg. i w sumie przytyłam z 14 kilo

Gość kajk28
nie wiem co chce tup przeczytac, poprostu chce wiedziec czy to normalne, w kregu moich znajomych do 4 miesiaca nie bylo sladu a u mnie 4 kg, faktem jest to ze zaczelam jesc normalnie 3-4 posilki kiedys jadlam nie wiele, zastanawiam sie czy moze przesadzam i za duzo jem nie wiem juz sama co jest grane, ale dzieki za odzew, nie potrafe sie zdrowo odzywiac bo wszystkim za przeproszeniem zygam mimo tego waze coraz wiecej i chcialabym wiedziec czy ktos tez tak ma, czy to jest normalne??

Gość kajk28
moe ktos jeszcze sie wypowie?

hej tez jestem 7 tydzien i zez bliznieta, przytylam juz 3 kg ponad :-( tez sie zastanawiam czy to normalne, biust tez jes ogromny ale to podobno normalne.

Gość suzi234
Dziewczyny,nie martwcie się,to normalne,tym bardziej,ze piszecie o ciąży bliźniaczej,a wiadomo,ze wtedy trochę szybciej widać zwiększenie się brzuszka.Nie przytyjecie 40 kg.spokojnie:)

Gość mamawiwi
ja w pierwszej ciąży przytyłam 40 kg seryjnie.........to jest straszne.no ale jadłam normalnie jak i przed,czyli nie miała jakichś zachcianek typu-cała czekolada na raz.teraz jestem też w ciąży i też w 7 ty i przez kilka dni dokładnie 4 przytyłam 2,5 kg.lekarz powiedział że jak narazie mam dwa pęcherzyki.

Gość misiek33
Bardzo chetnie poznam panie w ciazy, rozmowy , pokazywanie brzuszka , dotykanie itd