Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SARA2009

JEDNO MARZENIE...

Polecane posty

Gość gość
Inka super wieści. Masz idealny prezent na święta. Wielkie gratulacje napisz w wolnej chwili jak znosisz początki ciąży. Przesyłam caluski.

Gość Inka1975
dziekuje Wam wszystim, dziękuje!! to miło, ze jeszcze ktos mnie pamieta ze starej ekipy ;)) ja wczoraj mialam 5 usg robione dokladnie 5 tygodni od dnia transferu. wyszla ciąża pojedyncza, serduszko pieknie biło, ech, powiem Wam- jak na filmie.. człowiek tyle lat na to czekał, ze teraz nie moze uwierzyc ze to prawda.. po prawie 9 latach staran i wszyscy dookola i duzo mlodsi zaszli w ciąże, a ja.. po prostu cięzko jest w to wszystko uwierzyc.. i tak, to moga byc w koncu świeta z nadzieją że moze teraz sie uda....po tylu latach, pozdrawiam serdecznie i dla Wszystkich Was najlepsze życzenia świateczne- spokojnych, rodzinnych, zdrowych świąt... p.s. nigdy nie traćcie nadziei........

Gość gość
Inuś - wielkie, wielkie gratulacje :):):) Trzymajcie się i rośnijcie zdrowo. Alicja.

Gość gość
Inuś,super novvinki,oby tak dalej,pozdravviam cieplutko :)

Gość Dosia30
Inka, bardzo ci gratuluję i ciesze sie razem z tobą. Zycze wam wszystkim wszystkiego dobrego na te nadchodzące święta pełne nadzieji i miłości.

Gość gość
Witajcie dsiewczyny! Nie wiem co mnie tknelo by skomentowac ten post.. Przegladam te forum pierwszy raz od ponad roku,bywalam tu kiedys baardzo czesto :) choruje na policystyczne jajniki,nie miesiaczkuje,nie miewam owulacji..jestem nieplodna! Lekarze skierowali mnie i męza na badania,jego nasienie w normie,moje hormony..hmm imbalans,straszny balagan. Do tego cysty na jajnikach i czekanie na badania droznosci jajowodow (HSG),oraz na skierowanie do kliniki nieplodnosci.2 lata tabletek antykincepcyjnych,po czym poltora roku bez miesiaczek,lecz z nadzieja... 25/05/2014, 17:48 - narodziny mojej malej córeczki! Wszystko jest mozliwe kochane! Nie traccie nadziei :) Na poczatku pazdziernika zeszlego roku mialam dostac skierowanie do kliniki, we wrzesniu po ponad roku bez miesiaczek i owulacji zaszlam w ciaze! Nie wierzylam w to! Ciaza przebiegala ksiazkowo..a coreczka juz prawie raczkuje,ma dwa.sliczne zabki i proboje cos tam mowic :D Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie!

Gość ja tez trzymam
Inka, gratulacje! mocno trzymam za spokojną ciążę !

Gość Tosia75
Inka super! Gratulacje!Będę trzymać kciuki.Czy to zasługa naszego doktorka M.?

Gość gość
Egz co tam u Ciebie? napisz coś

Gość gość
Inka jak przebiega twoja ciąża masz jakieś zachcianki. Jak się czujesz. Pozdrawiam.

Gość Inka 1975
Hej kochani! dziekuje Wam za cieplo slowo, za to ze śledzicie moje losy, powiem Wam ze ja tez przez tyle lat juz wchodze na to forum i sledze losy innych ze juz nie pamietam jak to bylo przed;) wiec ktos pytal czy ciąża to sprawka doktorka M- oczywiscie ta, to doktor G.M z bociana w Bialymstoku;)) jak sie uda to do konca zycia bedzie moim wybawicielem i nie tylko moim na tym forum;) co do samopoczucia to mam brak objawów - tym sie martwie bo nie wiem czy ciąża jest czy nie czy dziecko jeszcze żyje- powiem Wam ze to jest nieustający stres..... Jutro wieczorem mam drugie usg i sie okaze czy ciąża sie rozwija czy tez nie.. bardzo sie boje ale i czekam na te wizyte odliczam juz godziny...prosze Was o modlitwy i z góry dziekuje.. Alicjo - dziekuje Ci z calego serca...trzymam kciuki za Ciebie!!! Georgio -daj znac czy juz zostales Tatą czy ta chwila jeszcze przez Wami.. trzymam kciuki za calych sil.. napisze po usg, trzymajcie sie cieplo buzka!

Gość gość
Inka brak objawów i dolegliwości to napewno dobre wiadomości, nie martw się tyle wszystko będzie dobrze, pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za jutrzejsze badanie , daj znać jak już bedzie po . Dobrej nocy.

Gość gość
Hej Inka napisz coś bo strasznie się denerwuję i myślę co tam u ciebie jak po badaniu wszystko ok??????

Gość gość
ja tez sie martwie o Inke, napisz bo czekamy i trzymam kciuki!!!

Gość gość
Inka ja róvvniez czekam na dobre vvieści :) a Ty Giorgio jesteś już tatą???pozdravviam całą resztę :)

Gość gość
Zaglądam a ty brak wieści, mam nadzieje że to przez brak czasu a nie złe wiadomości. ???? Odezwij się Inka. Gorgio a co tam u ciebie może ty chociaż coś skrobniesz.

Gość gość
Czy autorka tego wątku Sara, doczekała się spełnienia jedynego marzenia?

Gość Inka1975
Kochani, mialam problem z netem, a wiec : po wizycie 30 grudnia na usg wszystko ok( o Boże co za szczescie) dziecko ma juz 2,5 cm , serce ładnie bije, na razie wszsytko dobrze, nastepna wizyta w polowie stycznia. Zalożono mi karte ciąży i wyznaczono termin porodu na 5 sierpnia 2014 r. To jest taki stres i szczescie za jednym razem, ze masakra... Lęk i obawy sa caly czas , aha i od Nowego Roku jestem juz na zwolnieniu lekarskim..... Kochani dziekuje Wam za trzymanie kciukow i pozytywne energie, bardzo sie przydaje.. bede pisac na bieżąco, trzymajcie się ciepło, pozdrawiam!

Gość gość
SARA2009 2014.11.20 Cześć ! Dziewczyny pytacie co u mnie. W sumie to bez większych zmian w życiu codziennym. Więcej zmieniło się we mnie samej .Powoli przebijam się ze swoimi marzeniami ale dużo pracy przede mną. Córcia tak jak myślicie jest dla mnie mega radością. ''Za chwilę ''będzie miała 5 lat . Nie wiem kiedy to zleciało... Chciałabym żeby trochę czas się zatrzymał bo wciąż nie mogę się Nią nacieszyć, tak szybko rośnie... Uwielbia ''księżniczkować''smiech.gif , wiecie sukienki, cekinki , brylanciki itp.usmiech.gif Lubi zwierzęta, zwłaszcza koty. Rośnie mi taka ''kocia mama''. Mleka do kawy mi czasem brakuje... koty mają pełne miski usmiech.gif Cudownie jest być mamą! Ala napisz chociaż pare słow co u Ciebie. Pozdrawiam,

Gość Kaartka papieru
Inka, to świetnie, że wszystko dobrze :)

Gość georgio1
Witam wszystkich!! Fabian 8 styczeń 2015r 3 600 ,17 cm.Najszczęśliwszy dzień w życiu!!!!!!

Gość georgio1
75cm ....sorki

Gość gość
Gorgio cudnie.Gratuluję serdecznie :) Ale chyba 57 cm ;)Rozumiem jednak emocje :) Pozdrawiam

Gość georgio1
No tak 57

Gość gość
Gratulacje Georgio!!!! I Inka- fantastycznie!!!!

Gość gość
Goergio,tak się cieszę że vvam się udało :)))) vvszystkiego dobrego dla vvaszej trójeczki :D

Gość ja tez trzymam
Georgio!!! Najpiekniejsze slowo dla mezczyzny - TATA :D i teraz to dla Ciebie gratulacje dla Ciebie i calej Waszej Rodziny !!!! Inka, super wiesci !!! Pieknie sie czyta twoje wpisy mocno trzymam za Twoja nudna, bez - nieprzyjemnych - objawow ciaze :) na kiedy masz TP? to ja dodam ze w Bialym zaciazyla kolezanka z innego forum 20 lat ... sie starali a raczej starali sie z polowe z tego, in vitro kilka nieudanych, nigdy w ciazy nie byla. odpuscili lata temu, pogodzili sie z bezdzietnoscia. namowiona przez kolezanki sprobowala jeszcze w BS. od pierwszego zarodeczka w zdrowej ciazy. nigdy nie nalezy mowic nigdy, i sa na to dowody :D egz a jak u Was?

Gość gosiunia231991
Cześć. Mam 23 lata i bardzo byśmy chcieli mieć z partnerem dziecko ale staramy się od pół roku i narazie nic z tego nie wychodzi. Jestem otyła pomimo iż dużo nie jem ale tak było zawsze już od dziecka, mam dość nie regularne cykle (28, 33, 30, 32, 30, 35, 29, 21, 30, 40 i 37 - długości moich cykli) byłam u lekarza ale narazie nic mi nie powiedział dał tylko skierowanie do poradni endykrynologicznej z powodu otyłości i nieregularnych cykli. Od miesiąca zaczełam brać folik i witaminy. Z każdym miesiącem mam coraz większego doła z powodu kolejnych nie udanych prób. nie mogę się doczekać wizyty u specjalisty może on mi coś konkretnego powie. Boje się że moje marzenie o dziecku się nie spełni. Próbuje wrzucić na luz ale to nie łatwe. I chyba bardzo potrzebuje wsparcia.

Gość gość
gosiunia zrób badania krwi na hormony tj. prolaktyna, progesteron i LH, FSH i TSH z tymi wynikami możesz pojsc do endokrynologa. Nie wiem czy ginekolog zrobił ci usg? chodzi o to by sprawdzic jak wygladaja jajniki i zrobic monitoring cyklu. No i przydałaby sie dieta i aktywność fizyczna-, utrata wagi może przyniesc korzystny efekty. Namów partnera na zrobienie badania nasienia. Powodzenia.

Gość Inka1975
Witam wszystkich! Georgio - w pierwszej kolejnosci ogromne gratulacje dla Ciebie- wspaniala nowina na poczatku roku - jestes Tatą wyczekanego synka- bardzo się ciesze i ściskam wirtualnie, pozdrow od nas Małżonkę- wyobrażam sobie jak bardzo jesteście teraz szczęśliwi, pewnie to najpiekniejsze chwile w życiu.... Saro - kochana również dla Ciebie i Córci ogromne pozdrowienia i uściski - pomimo, ze ostatnio nie pisalysmy mailowo to bardzo sie ucieszylam , jak zobaczylam Twój wpis i to ze jeszcze tu zaglądasz;)) dzieku, za wszystko i za namiar na naszego dr M- czyli naszego wspólnego wybawiciela... na zawsze będa Ci wdzięczna!!!! Alicjo - mysle o Tobie wieczorami, caly czas wierze że i Tobie sie uda- po prostu kazdy ma swój czas, a ja wiem ze i dla Ciebie on w koncu nadejdzie!!! tylko prosze się poddawaj- sciskam mocno z całych sił.. Kibicujący - ogromnie dziękuje za slowa wsparcia i pozytywną energię- dziękuje Wam ze trzymacie kciuki za weternaów tego topiku... oby tak było, ze w koncu wszystkie marzenia się tu spełnią, czego sobie i Wam życze.. U mnie --- jestem po kolejnym usg, to juz skonczony 11 tydzien, wszystko jest ok, dziecko idealne wymiary i kształt, powiem Wam ze to dla nas z mężem najpiekniejszy widok w życiu... za kazdym razem się wzruszamy, teraz nasz maluszek widocznie ruszał łapką.... coś pięknego.. na koniec stycznia mamy pierwsze badania prenatalne i czekamy nieciepliwie- bo to wazne czy dziecko będzie zdrowe... trzymajcie kciuki, pozdrawiam