Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał000

GDYBY FACET POPROSIŁ WAS O ... ??

Polecane posty

Gość gość
jako facet napisze ze calej dloni nie chcialbym miec w odbycie. Ale czesto prosze zeby mi dziewczyna podczas orala wlozyla palec lub 2 i stymulowala prostate. Dzieki temu mam mega silne orgazmy. Oczywiscie o higienie nie musze przpominac prawda.

Gość Wenus_80E
Mnie nawet nie musi pytać ;) Sama z tym wyskoczyłam "w trakcie" :) .. i był bardzo zadowolony ;D Ale fakt higiena jest bardzo ważna, a i trzeba znać preferencje parnera, bo nie każdy lubi eksperymenty ;)

Gość gość
Jak was czytam czuje sie jak gej a moze nim jestem tylko nie wiem o tym? A powaznie fakt stymulacja prostaty u faceta zwieksza odczuwwnie przyjemnosci i wzmaga wydzielanie wiekszej ilosci spermy podczas wytrysku. Nie widze w tym nic zdroznego jezeli partnerka podnieca partnera pieszczotami o******czymi. Nasze spoleczenstwo jest zacofane i zbyt katolickie bo to dzieki klerowi nie ma mowy o zabawach analnych. Ja uwazam ze wszystko jest dla ludzi. Na zachodzie i na wschodzie nie ma nic zlego jak kobieta pobudza faceta analnie. Tylko Polska jest wyspa w tej materii. Bawcie sie jak chcecie analnie i tradycyjnie to wasza sprawa jak uprawiacie sex. Jest tylko jedno ale z duzej litery HIGIENA tylka obu stron i brak komplelsow.

Gość gość
Jeśli mojego faceta by to podniecało to tak, ale nie rękę, a palec. Na pewno potrzebowałabym do tego rękawiczek, albo prezerwatywy na dłoni. Brzydzi mnie to, szczególnie, gdy podczas mojej kąpieli facet wbiega do łazienki i robi mi smrodu.

Gość gość
Nie musi prosić.;-)To jest podniecające, kiedy widzę, jak go to podnieca.Pozdrawiam i życzę zabawy przyjemnej dla dwojga.;-)

Gość gość
Ja proponuje, żebyś wystawił tyłek jakiemuś gejowi. Wtedy będziesz miał dopiero stymulację :/ Żałosne.

Gość gość
Jeśli ne masz stałego partnera, nie lubisz eksperymentować i nie wiesz o co chodzi to po co głos zabierasz?

Gość gość
Chyba jesteś chory autorze :o wulgarnie powiem: du*a służy do srania a nie do macania :o

Gość gość
Ja chodzę do prostytutek bo żonka nie chce mi zasadzić dłoni w oko saurona. Nie wie że chodzę na bok ale ostatnio odkryłem sąsiadeczkę ta to nie ma zahamowań chyba się zakochałem jak jakiś szczeniak.