Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nic nie znacząca

co myslec o takim facecie?

Polecane posty

jestem z facetem on 29 kawaler ja 34 rozwódka z dzieckiem, spotykamy się, razem wychodzimy, non stop gadamy na gg on mi pomaga w domu jest kiedy go potrzebuję, jestesmy razem od 10 mcy ale nie mieszkamy razem nie znam jego rodziny ani przyjaciół dzis zapytałam czy mnie kocha on odpowiedział że tylko bardzo bardzooo lubi, byc z kims takim, ja go kocham ale nie rozumiem jego zachowania, czy jest szansa że pokocha? czy któraś z was tez zyje w takim związku?

Gość czarna kafe
moja koleżanka i bywa rożnie od euforii do płaczu a on się na nic nie deklaruje

Gość moze byc szansa
ze przywyknie, nie wiecej. A myslec to wlasnie , co mowi- ze bardzo lubi . Jest mu na razie dobrze i wygodnie

czuje sie upokorzona tym faktem ze on mnie nie kocha to trudne

mysle zeby zerwac ta znajmomość, potrzebuje bezpieczeństwa którego on mi nie chce dać

Gość czarna kafe
jesteś z nim tylko 10 mc poczekaj jeszcze kawaler koło 30 to nie 20 latek on chce być pewny z kim się wiąże itp

czekam, ale to trudne

kawaler koło 30 to już chyba WIE czego chce. to przykre ale on jest szczery z tobą. to do ciebie należy decyzja. jesli czujesz upokorzenie to moze przerwij to ?

kilka razy go rzucalam, ale on caly czas wraca, nie zraża sie tym ze zrywam z tym mija jeden dzien i on znów pisze na gg, jest cudowny i kochany potrafi mnie tulic przez cała noc jak mi źle a mimo wszystko nie kocha, więc czego on chce?

a co on mówi ? że czego chce ? dla niego to wygodny uklad , a ty ?

Gość czarna kafe
właśnie wie czego chce a raczej ma pewien ideał i szuka kogoś podobnego znam dobrze taki przypadek jedna dwie rzeczy nie pasują a on się cofa ja bym poczekała 10 mc to mało !!!!!!!!

no to czego chce ? skąd ty możesz to wiedzieć jak sam zaineresowana pyta i nie wie.?

ciesz sie ze jest i ci pomaga kobieto. nie kazdy by sie chcial zajmowac rozwodka z nieswoim dzieckiem

kwiatku a co to rozwódka z dzieckiem to trędowata ? ma się cieszyć z czegoś co ją nie cieszy. ona też ma prawo do milości - co to za dyskryminacja

kiedys mialam faceta mówił ze kocha nad życie i mnie zostawił, ten nie mówi że kocha ale trwa przy mnie pomaga pociesza,jest jak mi źle, i bądź tu mądry człowieku jak lepiej?

lepszy ten. przeciez facet jak mowi ze kocha to bajeruje najczesciej. nie slowa sie licza a czyny

"kwiatku a co to rozwódka z dzieckiem to trędowata " nie ale zawsze to nie jego dziecko. jak sie pokłócą o to dziecko porzadnie to on zagra tym argumentem, gwarantuje ci

posluchaj nie każdy facet umie gadać o miłości. ale skoro on swoim zachowaniem daje ci wsparcie to może daj mu czas. myślę sobie że czyne są ważniejsze niż słowa. słowa może przyjdą z czasem.

dzis zapytałam czy kocha to przykre usłyszec że bardzo bardzo lubi ale niestety nie może tego nazwac miłością, kurwa jak to boli!!!!

Gość ciocia mięsko
olej go nic nie znaczaca! chcesz sie zwiazac na cale zycie z kims, kto nie daje Ci poczucia bezpieczeństwa. Uwierz mi Na swiecie jest wielu facetow i jestes jeszcze mloda i masz szanse ulozyc sobie życie. Tylko nie mozna sie unieszczesliwiac i czuc zle z tym że facet Cie nie kocha. Kopnij go w dupe. Niejeden by Cie pokochał...

Jak dla mnie to duże dziecko. Związek jest w tedy jak dwie osoby się kochają. Ty jego kochasz -on Ciebie lubi -więc co to ma być za miłość? Ty cierpisz bo chciałabyś wiedzieć na czym stoisz - a jemu jest tak wygodnie. Zapytaj się jego czy jak się z Tobą kocha to z miłości czy bardziej z tego że fajna kumpela jesteś :D

no to zdecyduj czy umiesz i chcesz w takim ukladzie żyć i podejmij decyzje.

hehe ale zabawne sa te wypowiedzi. mozna tu siedziec na tym forum i sie bawic do usranej smierci :D

weź lepiej rzuć tego faceta i szukaj dalej. do smierci daleko na pewno ten jedyny ci sie trafi :P

wiesz co kwiatku ? ma nadzieję, że nikt cię nie podleje i uschniesz !

może masz racje kwiatek moze nie dam się kochać