Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 777traa

Wypadaja mi włosy na głowie, w miejscu intymnym tez sie przerzedziły, a ponadto

Polecane posty

Gość 777traa

przerzedziły sie brwi, od czego to moze byc, co jest przyczyna?

Gość 777traa
Dodam ze jestem kobietą. uppp

Gość zbadaj tarczycę
i w ogóle różne badania - krwi, hormonów

Gość 777traa
wszytskie badania juz robiłam, sa dobre.Zbadałam TSH i hormony tarczycy sa dobre0 jedynie mam przeciwciała tarczycowe ANTY-TPO podwyzszone, norma jest do 34 a ja mam 57. i usg tarczycy wskazałao troche powiekszony jeden płat i 2 malutkie 3 milimetrowe guzki, czyzby od tego wypadałay mi te włosy mimo ze hormony tarczycy w normie???

Gość no to nie wiem
ale jak badania nic nie pokazują, to zwykle "zwala" się na stres - i nie jest to takie głupie. A na temat "łysienia" w miejscach intymnych były już topiki - ale nic nie dały, bo to jakaś zagadka, z którą boryka się sporo już kobiet! Nie mam pojęcia.....

Gość 777traa
''temat "łysienia" w miejscach intymnych były już topiki ''kurcze nie moge znalesc tych topików,podasz namiary jesli wiesz?

Gość jeden zniknął
zaraz jak powstał, drugi był reaktywacją - chyba też już go nie ma - ale nic tam nie było, tylko że problem istnieje i sporo dziewczyn/kobiet się wpisało. To było jakieś dwa miesiące temu. W necie wyczytałam tylko że to może być związane z tarczycą, dlatego zasugerowałam na początku badania w tym kierunku. Ja też mam "tam" łysy placek, włosy z głowy mi wypadają, na razie nic nie robię - czekam.

Gość może mi ktoś pomóc

Gość Kluśka
Hm... Żadna/żaden z nas nie jest tu specjalistami; przyczyn może być wiele- od stresu, przez złą dietę do hormonów włącznie. Idź do lekarza pierwszego kontaktu, powiedz mu o tym co się dzieje, on będzie wiedział gdzie pokierować Cię dalej... Nie bój się, najważniejsze to przełamać strach :-)

Gość do jeden zniknął
napisz jak u ciebie, znasz juz przyczyne wypadania??