Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tez mam

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ? ... cd.

Polecane posty

Go艣膰 tez mam

Otwieram ciag dalszy o tym samym tytule ;) Zapraszam Was tu bo temat nam idzie dobrze ;) Kurcz臋 naprawi膰 prosz臋 forum !!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiolciaxxxl
to ju偶 3 taki post :) piszcie piszcie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 QUEEN SIZE
Witam, w odpowiedzi zapraszam wszystkie Panie do internetowego sklepu z modnymi ciuszkami sprowadzonymi z Niemiec, w rozmiarach od 44 do 56, w m艂odziezowych fasonach i weso艂ych kolorach oraz w bardzo przyst臋pnych cenach, bluzki ju偶 od 30z艂 ! ! Wiele okazji i promocja darmowej przesy艂ki przy zakupie dw贸ch rzeczy. http://www.allegro.pl/sklep/9115345_nowa_odziez_w_rozmiarze_xxl_queen_size Pozdrawiam ciep艂o. QUEEN*SIZE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolumnaaa1
Kurcze, bez obrazy ale te ciuszki s膮 w艂a艣nie workowate :/ nie o tym marzymy kompletnie ! Gdzie jeste艣cie dziewcz臋ta ? wypowiadajcie si臋 ? Zadano mi pytanie sk膮d bior臋 ciuchy, wi臋c prowadzi艂am sklep, niestety op艂aty typu zus podatek itp s膮 ogromne obecnie + lokal, towar kt贸ry nie zawsze schodzi itp itd. G艂贸wnie mia艂am z zagranicy, albo z lepszych hurtowni w Polsce. Teraz zastanawiam si臋 nad tym by na allegro handlowa膰, w艂a艣nie wi臋kszymi ciuchami, od 32 po 52 ;) Tylko bardziej si臋 boj臋 wi臋ksza rozmiar贸wk膮 operowa膰 bo wydaje mi si臋 偶e mi nie zejdzie:> jakies jeansy, bluzy, sukienki itp. po przyst臋pnych cenach. Np. jeansy od 59 z艂 bluzy bluzki od 29 swetry od 40 itp. s膮dzicie ze okej ? I nie chodzi mi o te ciuchy typu pusia czy chi艅skie, tylko markowe, dobrej jako艣ci, jeansy z ni偶szym stanem, tuniki, bluzki o fasonie bli偶ej cia艂a, jakies bermudy, sukienki do kolana .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 QUEEN SIZE
Go艣膰 Rinek
Zgadzam si臋 z opini膮, 偶e te ubrania s膮 strasznie workowate i babcine! Nie chce mi si臋 wierzy膰, 偶e w Niemcach w takich okropie艅stwach chodz膮... brrrr Nie chc臋 oczywi艣cie tutaj nikogo obra偶a膰. Mo偶e innym si臋 te ubrania podobaj膮, kwestia gustu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 QUEEN SIZE
Rzeczywi艣cie, to kwestia gustu i dlatego uwa偶am, 偶e warto odwiedzi膰 ten sklep, bo ka偶dy wybierze tu co艣 ciekawego dla siebie. A dla pierwszych klientek z kafeterii przygotowa艂am mi艂e niespodzianki w postaci modnych dodatk贸w (kolczyki, korale itp.) :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rinek
Ja mam 19 lat! A te ubrania przeznaczone s膮 dla os贸b w wieku 35-50 lat!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam
Nie wiem kt贸re gorsze :P te wzory ... oczopl膮su mo偶na dosta膰 ! Kurde, nie rozumiem dlaczego wi臋ksze rozmiary s膮 projektowane z my艣l膮 o 50latkach :| nawet moja babcia si臋 tak nie ubiera :( Chyba si臋 sama wezm臋 za mod臋 dla kobiet kszta艂tnych ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze dlatego z mysla o ....
moze dlatego z mysl膮 o piecdziesieciolatkach a nie o nastolatkach bo nastolatki nie powinny mie膰 nadwagi??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam
no 50latki tym bardziej bo s膮 starsze i wi臋cej im grozi, jednak. Poza tym nie tylko z ob偶arstwa wynika nadwaga, ale z wielu czynnik贸w, tylko nikt nie bierze tego pod uwage .. Ale s膮 na 艣wiecie firmy, nawte ich jest mase 偶e szyj膮 we wszystkich rozmiarach, tylko w Polsce jest beznadziejny kult chudo艣ci. A w ogole jest wiele os贸b co maj膮 po prostu tak膮 budow臋 cia艂a. Znam kobietk臋, kt贸ra ma te 180 wzrostu, i szerokie biodra, szersze barki, pe艂ny biust i wygl膮da pieknie, zawsez mia艂a takie powodzenie 偶e hej a nosi rozmiar 44/46

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rinek
"te偶 mam" zajmij si臋 mod膮 dla kszta艂tnych kobiet! Ca艂kowicie Ci臋 w tym wspieram! Mog臋 nawet podj膮膰 wsp贸艂prac臋 w rysowaniu projekt贸w :P Je艣li za艣 chodzi o to, 偶e nastolatki nie powinny mie膰 nadwagi, to zgadzam si臋 zupe艂nie z tym co napisa艂a "tez mam". W moim przypadku przyczyn膮 nadwagi jest silna niedoczynno艣膰 tarczycy po艂膮czona z tarczyc膮 zanikow膮 i cho膰by nie wiem jak膮 diet臋 stosowa艂am to nie schudn臋 wi臋cej ni偶 2-3 kg. Przegl膮da艂am dzisiaj allegro i znalaz艂am jednego sprzedawc臋, kt贸ry ma dosy膰 艂adne ubrania w du偶ych rozmiarach. http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=9300016

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolciaxxxl
Nie no ja by艂am nie raz na tej stronce ale ceny s膮 nadal ma艂o przyst臋pne dla szczup艂ych dziewczyn takie bluzeczki s膮 g贸ra do 20 z艂 wi臋c dlaczego dla nas s膮 po 50?? Dla mnie to du偶o jak za zwyk艂a bluzk臋 tym bardziej 偶e za tak膮 kwot臋 w lumpie :) mog臋 si臋 ubra膰 w supeeerrrr ciuchy i przede wszystkim tanio mam bardzo du偶y rozmiar ale nie b臋de dorabia膰 ludzi kt贸rzy 偶eruj膮 na takich jak ja!!!!I nie wstydz臋 si臋 tego bo w lumpach ubieraj膮 si臋 bardzo zamo偶ni ludzie!!!A zreszt膮 mam lump gdzie raz na dwa tygodnie wszystko jest po 1z艂 i to takie ciuchy 偶e bania ma艂a!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolciaxxxl
QUEEN SIZE masz nie bardzo przyst臋pne ceny bez obrazy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 QUEEN SIZE
No niestety za 1z艂 to u mnie nikt si臋 nie ubierze :-( Ale ceny s膮 umowne i zawsze przy wi臋kszej ilo艣ci mo偶na ponegocjowa膰 :-) Zapraszam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rinek
50 z艂 jeszcze jestem w stanie zap艂aci膰 za ciuch, kt贸ry mi si臋 podoba. W Lumpach nie kupuje, bo jako艣 nie bardzo chc臋 tam wchodzi膰. Je艣li chodzi o sklep Ulla Popken to ceny tam maj膮 kolosalne....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolciaxxxl
QUEEN SIZE nie no bez przesady nie 1z艂 :D:D No ja niestety nie moge da膰 50z艂 za zwyk艂a bluzk臋 owszem na jak膮艣 wa偶na impreze taka ale na codzie艅 to nie !! Ulla Popken nie no tu s膮 ceny dla ludzi gdzie minimum wyp艂膮ta wynosi jakie艣 5000z艂!!!Dzi臋ki za

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matko kochana
oprocz nadwagi widze ze straszne malkontentki z was!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolciaxxxl
JA jestem ze wszystkiego zadowolona a wy dziewczny???? Komu艣 tu co艣 nie pasuje to niech nie czyta!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rinek
A ty "matko kochana" nie do艣膰, 偶e chamska to do tego g艂upia. Je偶eli chcia艂abym kupowa膰 fajne ciuchy po niskich cenach to musia艂abym chyba mieszka膰 w Niemczech. U nas wyboru praktycznie nie ma, wi臋c trzeba troch臋 wi臋cej wyda膰 na ubrania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam
Kurde, ten sklep internetowy do tanich nie nale偶y, a co do niemiec to rzeczywi艣cie taaanio jest, a偶 chcia艂oby sie przy granicy mieszka膰 :P A to na allegro okey, takie kobiece i 艂adne ;) Dzi艣 czyta艂am r贸偶ne wywiady itp. i natchn臋艂am sie na osobe Gosi Baczy艅skiej i tak mnie natchn臋艂o dlaczego nie projektuje ubra艅 w wi臋kszych rozmiarach:> Te偶 figury modelek nie ma, a projektuje do rozmiaru 40 max. troche szkoda, bo ta kolekcja dla reserved fajna ;) Rinek po prostu ludzie g贸wno wiedz膮 si臋 m膮drz膮 i tak gadaj膮 bez zastanowienia, bo jak jaka艣 panienka ma rozmiar 36 i mie艣ci si臋 we wszystko bez problem贸w to mo偶e przykro艣ci sprawi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolciaxxxl
Rinek nie ma co poprostu NAsze zacofane spo艂ecze艅stwo nigdy nie zrozumie 偶e nie istnieja tylko "wieszaki" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolciaxxxl
Laski ale jak taki pustak mo偶e nam sprawia膰 przykro艣膰 ja znam sdzo swoja wartosc i nikt ani nic tego nie moze naruszyc :D Za bardzo sie cenie :) Mam rozmiar 54 ale serce wielkosci kuli ziemskiej a takie cos co wypowiedzialo sie wyzej nie ma ani serca ani rozumu wiec nie warto debatowac :) SKONCZYLAM hi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rinek
Wczoraj by艂am na targu. U nas w Rudzie 艢l膮skiej co czwartek organizowany jest wielki targ ubraniowy. Chcia艂am sobie kupi膰 jaki艣 p艂aszczyk na zim臋. Nawet znalaz艂am kilka stoisk, gdzie dost臋pne by艂y p艂aszczyki do rozmiaru nawet 54. Tyle, 偶e cena p艂aszczyka o rozmiarze 38 wynosi艂a 70 - 100z艂, a o rozmiarze 50 wynosi艂a 240 - 300 z艂. Powiem szczerze, 偶e gdyby wszystkie p艂aszczyki by艂y po cenie ok. 240 z艂 to mo偶e jeszcze bym by艂a wstanie sobie kupi膰, ale przy spotkaniu si臋 z takim chamstwem to ja dzi臋kuj臋 ://

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolciaxxxl
Rinek ja bym rozumia艂a 偶e musieli da膰 10metr贸w wi臋cej materia艂u ale bez przesady mo偶e ze 2 metry wi臋cej i pr贸buja zarobi膰 jak na zbo偶u!!! Chamstwo jak nic zgadzam si臋!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam
PO PROSTU SZCZ臉KA OPADA ! PROSTACTWO ! Przecie偶 szyj膮 to masowo, wi臋c niezale偶nie od ilo艣ci materia艂u 艣rednio na taki p艂aszczyk wychodzi z 50/60 z艂 z robocizn膮 i zarobkiem hurtowni, wi臋c jak膮 maj膮 przebitk臋 :( mno偶膮 sobie razy 3 minimum :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rinek
Sprzedawcy 偶eruj膮 na okr膮glejszych osobach. Wiedz膮, 偶e ci臋偶ko jest dosta膰 ubrania w wi臋kszych rozmiarach, dlatego te偶 ustanawiaj膮 bardzo wysokie ceny. Wiedz膮, 偶e nie maj膮 prawie w og贸le konkurencji. Jesli chodzi o C&A to s膮 tam du偶e rozmiary, ale jako艣 nie podobaj膮 mi si臋 tamtejsze ubrania. Oczywi艣cie zdarzaj膮 si臋 艂adne. Ale jako艣膰 tych ubra艅 przyr贸wnana do ich ceny jest nieadekwatna. Za kurtk臋, kt贸r膮 tam oferuj膮 za 250 z艂, ja bym 100 z艂 nawet nie da艂a.

Udost臋pnij ten post