Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Tiamat PaniMisiowa oj bylo by zabawnie heheh:):)Jak tam coreczka sie ma???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Hej Jolanta:) Jeszcze na szczescie stronke zlapalam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 hej EQfa gratuluje dzici i wszystkiego naj dla was rodziców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 3, 2008 Ale mnie dzisiaj brzuszek bolał ale na całe szczęście tera jest już ok, czekam teraz do 12.- wtedy przypadnie owulka i zobaczymy- fajnie było się znaleźć w tej drugiej tabelce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 3, 2008 myszka________ moje dziecie juz spi pare godzin ale to dobrze bo miala dzisiaj cięzki dzien, bylysmy w klinice okulistyki i maluszek bardzo plakal przy badaniu i caly dzien miala oczka podpuchniete od kropli, ale jest dobrze, lekarz nic nie znalazla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 alutek 29 gratuluje ciąży uważaj na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 3, 2008 witaj jolanta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 hej myszka tiamat panimisiowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 panimisiowa a co z maludą co z oczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 3, 2008 Ale fajnie że znów tu jesteście, już zaczęłyśmy się martwi ze Stefcią martwi co z Wami;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 kalpekciesze się że w koncu wszystko jes ok teraz czekaj na dni płodne i do dzieła trzymam kciuki ciekawe czy mi sie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Super ze topik w koncu sie ruszyl, bo bylo tak cicho i pusto bez Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 ciężko było mi usiąśc do kompa mama w szpitalu i ogólnie była jakas kicha............ ale już lepiej fajnie znowu popisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 hej myszka jutro masz wybory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 myszko mam pytanie po ilu latach można mieć zieloną karte czy coś w tym stylu mój wujek jest w stanach 15 lat i twierdzi że nie może wrócic bo nie ma zielonej karty albo nas ma w d................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 3, 2008 Dziewczynki ja chyba dziś pójdę wcześniej spać, troszkę się dziś czuję nieciekawie- chyba nawet mam gorączkę:( wejdę do Was jutro, trzymajcie się cieplutko, buziaczki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Jolanto zeby dostac zielona karte to trzeba zalozyc sponsorowanie np. rodzinne, przez prace lub jeszcze jakies inne. Po zlozeniu papierow , jezeli idzie to sprawnie i pracodawca ktory jest Twoim sponsorem nie robi zadnych przeszkod, odsyla potrzebne dokumenty do adwokata w terminie to niekrorym to sie udaje do 10 lat, moze..... moj znajomy siedzi tu 17 lat i do tej pory nie ma zielonej karty, a to sposnor nie chcial dac jakichs dokumentow, a to adwokat nie spieszy sie itd....wiec to nie jest tak hop, siup....a do tego ile kasy idze ze szok..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 myszko wielki dzieki [url=http://www.suwaczek.pl/] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Jolanta prosze bardzo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 jak zrobic żeby suwaczek zmieniac codziennie i żeby sie wyświetlał tak jak wasze i po otwarci był wadoczny sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 3, 2008 Dziewczynki mały komunikat dla tych które zbierają \'\'Encyklopedię zdrowia dziecka\'\'- przypominam że jutro powinien w kioskach ukarze się kolejny nr, a tym czasem miłego wieczorku Wam życzę i do jutra:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 3, 2008 jolanta wejdz w preferencje i wpisz w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Jolanta musisz skopiowac kod do stopki i wtedy bedziesz miec go pod kazdym postem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 a gdzie znajde te preferencje musze sie zarejestrować na suwaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 do jakiej stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Jolanta na naszym topiku u gory jest "Preferencje" tam wejdziesz i wpiszesz sobie kod suwaczka (ktory powinien Ci sie ukazac w suwaczkach ) do stoipki wlasnie w preferencjach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Jak zrobisz sobie suwaczek to pokaze Ci sie kod BB cos tam....pozniej wejdziesz w preferencje i tam bedziesz miec stopke i tam wklejasz kod:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 3, 2008 ok zobaczymy co z tego wyszło dzieki wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 3, 2008 Zly link wstawilas...musi to byc taki jak ja mam w moch suwaczkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach