madzik255 0 Napisano Luty 3, 2010 hej juz jestem ale zaspy mam kolo domu :P mala kobietko ja tez chce namiary na nk trzymam kciuki za testy :) jolcia twojemu tesciowi cos sie w glowe zrobilo na starosc :) monia 100lat kochana niech sie spelnia twe zyczenia : kakusia zagladaj czesciej :):0 i fajnie ze zajzalas:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 3, 2010 napisalam jwiecej i mi posta ucielo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 3, 2010 biala bedzie dobrze nie ma co sie na zapas martwic :):0 gramko hehe zaraz bede kupie jakas nalewke :):) liliowa fajnie ze juz wrocilas:):) dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 3, 2010 madzik nie obiecuj nie obiecuj... z poza tym czy ty już możesz??? ;-) nie karmisz??? ja odstawiłam od cyca... ale tym sposobem po nalewce mogłabym gwoździa przybić ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 3, 2010 ja gramka juz nie karmie ze 2 mieseiace :) mala niechciala zlapac i nie mogla sie najesc:) gramciu chetnie bym wpadla ale ie dlugo to bede tunel budowac zeby wyjsc na podworze tak zawiewa mnie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Luty 3, 2010 Dziękować za login i hasło :) Zaproszonko wysłane :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 3, 2010 zaproszonko??? na nk nic nie mam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Luty 3, 2010 madzik sukienka super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Luty 3, 2010 Gramko - zaproszenie wysłałam do Madzi255 Na Ciebie Gramko nie mam namiarów a Madzia wysłała mi swoje dane na moją pocztę dzięki czemu mogłam ją znaleźć na NK i wysłać zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 3, 2010 to teraz ja czekam na zaprosazenie!!! wysłałam ci namiary ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 3, 2010 ja jestem pod wrażeniem twojej osoby!!! piękna sesja ślubna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Luty 3, 2010 GRAMKO - ZARAZ SIĘ ZARUMIENIĘ - DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWA ALE WIADOMO - JAK SIĘ DOBRZE ZDJĘCIE ZROBI TO I SIĘ DOBRZE NA NIM WYJDZIE......... ;) Za chwilkę prześledzę Twoją galerię ;) bo chwilowo zaczytałam sie w temacie inseminacji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 3, 2010 mala kobietko ja wyslalam ci zaproszenie wzielam ostatnia znajoma gramki i nie wiem czy dobrze trafilam bo ty chyba nie trafilas we mnie :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Luty 3, 2010 Hej kobietki..czy są tu jeszcze te które mnie pamiętają??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Luty 3, 2010 Hej Obca - co słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Luty 3, 2010 Bo w ogole to nie uwierzycie moze...ale chcemy chyba z mężem postarac się o tą naszą upragnioną córeczke...ale niestety nie jest to takie łatwe,bo finansowo i mieszkaniowo mamy ciężką sytuacje i to nas powstrzymuje. Ale juz po 2 dziecku nie chciałam miec wiecej dzieci a tu po półtora taki instynkt,czy Wy cos z tego rozumiecie...czy mój orgazim oszalał??? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Luty 3, 2010 Oczywiscie trzymam kciuki za dziewczyny które sie starają i te co są juz w ciązy, oraz o mamusie ktore juz wychowują swoje pociechy :) Ja mam 2 synków 5.6 roczku i 1.6....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Luty 3, 2010 GRAMKO - cóż za oryginalne przystrojenie samochodu :) :) Gratuluję pomysłowości Dzieciaczki super :) :) ech aż się rozmarzyłam........ czy i dla mnie nadejdzie kiedyś ten magiczny okres........ wyglądacie na sympatycznych ludków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Luty 3, 2010 Madzik - ależ Ty młodziutka - macie ślicznego bąbelka - można tylko pozazdrościć. Człowiek już taki stary i wciąż tylko we dwoje....ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 3, 2010 ja tylko znalazłąm w katalogu ten motyw na samochód!!! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Luty 3, 2010 Gramko motywów takich jest mnóstwo - Ty wybrałaś bardzo oryginalny i to się liczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 3, 2010 mala kobietkop wyslalam ci zaproszenie na nk chyba to ty obca witaj, jak synkowie sie mają ?? madzik sukienka super, to z koleżanką wybralyscie taki sam model? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Luty 3, 2010 Panimisiowa - ten Twój mały cukierek to niesamowity śmieszek :) i jaki podobny do mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 3, 2010 a dziekuje, moja kluseczka non stop sie uśmiecha zdjecia slubne masz genialne, tylko pozazdroscić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 3, 2010 obca my sie niczemu nie dziwimy, patinka bedzie miala trojeczkę i jolanta wiec do roboty kochana i powodzenia :) moze i ja kiedys sie zdecyduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 3, 2010 panimisiowa jak się zdecydujesz daj znać... będziemy próbować razem ;-) raźniej będzie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 3, 2010 Jestem,ale nie mam dobrych wiadomości... Zwaliło mnie z nóg to co usłyszalam.. Weszła,mowie co i jak,gadamy,obejrzał ppiery yniki usg.. Potem zaczał mi rysowac jak dochodzi do zaplodnienia,ale ja to wszystko wiem.. Kazal zrobic usg macicy,jajnika czy mam w ogole owulacje!!!!skierowanie dał mi do Kliniki GAMETA,ale ja tam nie pojade na monitoring,bo wizyta kosztuje300zł,wiec mnie na takie 3 nie stac,bo to cala moja wypłata.. Jesli bedzie ok,to hsg,jesli bedzie jajowod niedrozny to IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zatkało mnie na maksa.. a jeszcze bym musiala zrobic na przeciwciała plemnikowe badanie...zapłacilam 150zł a nawet mnie nie zbadał....sama gadka tylko..on mysli,ze przyszła jakas młoda siksa i nic nie wie...w wieku 24 lat in vitro dobre.... Zszokowąl mnie na maska,a ze pracuje w klinice nieplodnosci to pewnie by chciał na mnie zarobic..ale nie ze mna takie numery!!!!!jak wyszłam to sie poplakałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Luty 3, 2010 Kalpeczku, nie martw sie, moja 36 letnia kuzynka urodzila w maju Maje po 10 latch i 5 poronieniach... Ja urodzilam,bez jednego jajowodu, po 2 operacjach-ze tak sie wyraze- w tych okolicach, wiec wszystko jak widzisz jest mozliwe. Nie pamietam ile kosztuje wizyta w gamecie ((ale z tego co pamietam 300 kosztuje tylko do profesora radwana) a monitoring pierwszy chyba 60 lub 100 a kolejne 50. Nie wiem tylko czy to jakies pocieszenie :( Nie zamartwiaj sie jestesmy z Toba !!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 3, 2010 monia- 100 lat!! przede wszystkim dużo zdrówka, siły, wytrwałości!! oby jak najlepiej dzieciaczki rosły i mąż się sprawował!!! ja tylko na chwilę jestem w stresie, bo jutro ide na wizyte do szpitala ustalac termin laparo ... w sumie to tylko wizyta... ale jakoś się denerwuje i jestem zrezygnowana.. buuuuuuuuu kalpek!! a u kogo ty byłaś- tzn ktoś ci polecił jakiegoś specjalsitę?? czy jak?? bo nie jestem w temacie!! i kto ci rysował rysunki?? (chcialabym znać nazwisko lekarza - może być na "naszą" pocztę jesli tu nie chcesz podawać) - bo ja tez ostatnio spotkałam dr ktory rysunek mi fundnął... i sorrki ale ja parsknęłam smiechem!! co to lekcja biologii? jeżeli masz zrobić monitoring to nie musisz wcale płącić za wizyty 300zł!! - znajdź inny gabinet. nie wiem czy dobrze kojarzę że jestes z okolic krakowa?? - jesli żle to wybacz - a jesli tak to moge polecic gabinet gdzie pierwsza wizyta kosztuje 80 zł a kazde kolejne usg w monitoringu 20 zł... to chyba bardziej rozsądna cena... co do hsg to moj lekarz twierdzi że nie warto robic tego badania- ze lepiej laparoskopie, bo w razie gdyby cos było nie tak to mozna od razu spróbować to "naprawic" (jesli się da), ale na razie mimo mojego wieku (28) i zakreconego organizmu i tego ze sa podejrzenia ze mam zrosty i niedrozne jajowody (bo mialam kiedys laparotomie) to narazie o in vitro nie wspomnial!! Więc nie kazdy lekarz jest taki !!! ja na twoim miejscu wiecej bym nie poszla to takiego lekarza!! tylko szkoda wyrzuconej kasy na te wizytę.... w ogóle co to za lekarz który widzac pacjentke I raz, w ogóle jej nie zbada!! kurde, sorrki ale jestem oburzona!!! KALPEK!! - GŁOWA DO GÓRY!! UDA NAM SIE!! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 3, 2010 KALPEK - skoro kieruja cie do gamety to chyba jestes z okolic łodzi a nie krakowa- sorrki za pomyłkę;) mimo wszystko szukaj innego dr!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach