PaniMisiowa170 0 Napisano Sierpień 3, 2010 witam hiszpanki, polki i wszystkie moje laseczki myszka no teraz tylko do dziela i bedzie gitara, tak jak mowisz w świete bedzie juz brzuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Sierpień 3, 2010 a powiedzcie mi ile kosztuje caly zabieg in vitro, bo wiem ze do tego dochodzą koszty badań lekow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Hejka:) Kalpeczku ja tez sie ciesze z tej decyzji i jestem jakos bardzo spokojna:) PaniMisiowa co do doklanych kosztow calego zabiegu dowiemy sie na pierwszej wizycie u Pani Doktor- powie nam co pokryje ubezpieczenie a co nie....ale z tego co kiedys mi mowil moj ginek to koszt jest ok. 10 tys. dolarow wiec to chyba wyjdzie gdzies okolo 30 tys zlotych jak dolar jest po 3 zlote, wiec jak widac jest to od cholery kasy, ale coz....nie Ona najwazniejsza ...oddalabym wszystkie pieniadze jakie mam, aby tylko byc mama:) Ide po kawke i sniadanko, a Wam zycze milego dzionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Hej! Pani Misiowa- w Polsce to około 13 tysięcy, do tego dochodzą jeszcze inne koszty. Podobno zależy od kliniki, najtaniej w Białymstoku. Ale cena masakra! Rekordzistka zaszła za 11 razem i jest szczęśliwą mamą:) Myszko- Ty śniadanko, a my obiad :P Znów mam full sprzątania, zamieniłam się w chorobliwą pedantkę, jak poczuję pasek pod stopą to dostaję cholery:O Patinko- odezwij się!!!! Liluś- co z Tobą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Kalpeczku- nie wiem o co chodziło, ale dobrze, że się wyjaśniło:) I nie waż się znikać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Dziewczynki chcialam wam podac moj nowy numer gg: 25016614 A tak wogule to co tak pusto tutaj??? Gdzie jestescie? Odzywajcie sie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 3, 2010 jesteście??? myszeńko no to rzeczywiście spora inwestycja ale w takich sytuacjach chyba nikt nie liczy kasy!!! po to są pieniądze, żeby spełniać marzenia a to coś więcej niż marzenie :-) lilku lilku!!! wiem, że adaśko cudny ale my tęsknimy!!! kurcze monia zaraź mnie tym pedantyzmem ;-) kalpeczku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Monia671 (i inne zainteresowane dziewczyny) - co do in vitro i kosztów w Polsce, to najtańszy nie jest Białystok, a Opole:) Nam z dojazdami, badaniami, lekami, kosztami wszystkich 14 wizyt przed stymulacją, w jej trakcie, punkcja, transfer - wszystko, wszystko aż łącznie z 2 testami na betę wyniosło 2 lata temu niecałe 9.5tys. teraz sam zabieg podskoczył o kilkaset zł, ale niewiele w porównaniu do innych miast i klinik. A co najważniejsze - fajni i kompetentni lekarze, no i skuteczni przede wszystkim - nam się udało za 1 razem i na opolskim wątku na bocianie kilku dziewczynom również. Jak ktoś jest z tych okolic, to polecam z całego serducha, choć klinika działa dopiero od kilku lat i dopiero walczy o swoją renomę:) (może dlatego tak się starają i przykładają). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Dzien dobry!! Widze, ze na czas sie zjawiam bo juz ktos zaczał za mna tesknic ;) a tak na serio: od 30 czerwca nie mielismy internetu, potem byla u nas siostra z synem- zwiedzalismy Anglie, a wczoraj wrocilam z Adasiem z Polski. Czas zlecial szybko ale juz jestesmy na miejscu i postaram sie zagladac :) Myszko bardzo sie ciesze z podjetej przez Was decyzji!! Kalpeczku dobrze, ze Malz tez przebadany i wspierany witaminkami- to duzy krok do przodu! Monia my chyba powinnysmy pogadac. Mam pomysla ;) Grameczko usciskaj mala ksiezniczke od forumowej ciotki.Duuuuzo zdroweczka dla niej. Czas szybko ucieka, masz racje, ale jeszcze wieeeeele pieknych lat przed Wami! Jolanta ogromniaste Gratulacje!! :) Jak sobie radzisz? Zajrze tu jeszcze dzis, teraz ide ogarnac Adasiowe zabawki dopoki spi ta nasza mala łobuzerka. Potem wybieramy sie na spacerek... dzis wyjatkowo po sklepach ( chociaz nie lubie) - bo wyprzedaze jeszcze trwaja a nam kilka ciuszków by sie przydalo. Sciskam Wszystkie i Kazda z Osobna!! :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Sierpień 4, 2010 HEj!!!! Voltare- dzięki, no widzisz a mi mówili, że Bałystok najtańszy. Liluś- no proszę! Wywołana do tablicy!!! :P Tylko mi nie mów, że byłaś w Krakowie, bo się obrażę!!!!!! Przeglądłam moje wpisy, ale chyba Wam nie powiedziałam: nam się niespodziewanie okazja do wyjazdu trafiła. Domek nad jeziorem za darmo, jedynie koszt dojazdu no i własnego wyżywienia. Bagatela- ponad 600km... za to do morza 100 i na pewno skorzystamy by pojechać na jeden dzień, choćby żabami i piorunami biło Wprawdzie to tylko tydzień i pogoda nie zapowiada sie ciekawie, ale niczego nie słucham, w końcu to nasze pierwsze wakacje od kilkunastu lat!!!! Strasznie się cieszę, choć mam nadzieję, że przeżyję z dzieciakami tę drogę, ale planujemy pojechać na noc, więc jakoś to będzie. No i w piątek wyruszamy:) Właśnie prasuję stertę ubrań i jutro powoli pakowanko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Gramka- zarażam Cię pedantyzmem:D Kończę prasowanko, 2 obiadki ugotowane, chałupa na błysk:P A przy okazji za łóżkami posprzątałam, bo mi się jakoś odsunąć zachciało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Liluś- udało mi się gg uruchomić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 4, 2010 wyslalam kilka zdjec na naszego meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ale ci moniś zazdroszczę wakacji... a u mnie w pracy sajgon... zostaję co dzień dłużej i już mam kurwicę... całę szczęście jak wracam to zapominam o wszystkim bo lenka już czeka :-) liluś witaj!!! czyli wy też już wyurlopowani :-) extra!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Czesc dziewczyny:) Podnosze topik bo znalazlam go dopiero na 3 stronie- wow:) Gdzie Wy sie podziewacie?? Co slychac u Was?? U mnie dobrze....sloneczko bardzo ladnie swieci, a ja wlasnie zrobilam sobie sniadanie i pije kawke....mam nadzieje ze nidlugo sie pojawicie na topiku....czekam....milego dnia zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 5, 2010 o rety.... do czego to dochodzi...??? kobiety pracujące przejmują stery? ;-) dziewuszyska niedobre!!!! wracać tu!!!!!! patinko co tam??? dziewczyny masz cudne!!! ślicznotki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Sierpień 5, 2010 witam monia ja cie podziwiam za tą werwe do sprzątania, ja to sie musze zmuszac :P super ze wyjezdzacie, pogoda powinna byc ladna, najwazniejsze ze zmienicie otoczenie i pobedziecie wszyscy razem ja jutro jade na weekend do rodzinki, jestesmy juz obie spakowane jeszcze M cos sie opiera bagazy mamy tyle jakbysmy na tydzien jechali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 5, 2010 joł :) ja jeszcze na noc wpis zrobię :) Jemy z mężusiem lody,no nie pora nie,ale jakos naszła nas ochota... Dziewczyny jutro jade na weekend do kolezanki z forum...ale nie z naszego,znamy sie juz 3 lata,codziennie gadamy,piszemy,a nawet mąż był na weselu za fotografa :)juz nie moge sie doczekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ale jazda... fajna znajomość... ja mam męża z czata to wierzę też w przyjaźń internetową :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Hej,ja w pracy...dobrze że dzis piątek jest :) Po pracy małe pakowanko i jedziemy. U nas jest chłodnawo to będzie sie dobrze jechało... Misiowa miałaś wkleic nam fotki...!gdzie są? Ciekawe co u misiaczki???????????????juz tak dawno jej nie było..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Sierpień 6, 2010 czesc Kochane ja w biegu wlasnmie pakuje rzeczy bo musimy juz sie wyprowadzic a tu jeszcze nowe nie gotowe sajgon totalny nie wiem jak to bedzie az sie boje !!! Myszko ciesze sie z decyzji i jestem z toba juz niedlugo bedziesz mama pozfrawiam a ja napisze teraz juz chyba dopiero z nowego domku bede miala wreszcie wiecej przestrzeni ciesze sie a zarazem boje jak ja ta przeprowadzke ogarne!!! buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Witam wakacyjnie :) Moniu bawcie sie tam dobrze i odpoczywajcie! :) Kalpek udanego weekendu i beztroskich pogaduszek z kolezanka!! :) Tez wierze w takie znajomosci! Kakusia powodzenia w pakowanku! A ja zmykam dalej do porzadków i obiadku. Malz z pracy wroci , zjemy obiadek i chcemy zrobic rundke po agencjach podrózy. Szukamy wakacji na koniec wrzesnia. W poludnie moze jeszcze Kolezanka z Synkiem wpadna. PS. Adas stoi juz przy meblach. Wczoraj dreptal wookol naszego lozka wspirajac sie raczkami o lozko.Oczom wlasnym uwierzyc nie moglam! PS2. Zabieram sie ostro za odchudzanie, bo rosne! PRzydalby sie jakis doping!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Lilus ja tez msuze sie wziac za siebie,bo rosne..szkoda tylko,ze to nie od czegos innego...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Sierpień 6, 2010 wiem ze obiecywalam ale teraz bedą juz na pewno, kupilam sukienke w srode ide ją dopasowywac bo w sobote wesele wiec postaram sie o kilka zdjec gramka ja nie wiedzialam ze ty męza poznalas na czacie kalpek udanej wyprawy ja juz zaraz tez wyjedzam, Marcin pojechal z Patrycja na myjke samochod umyc i ruszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Sierpień 7, 2010 hej dziewczyny ja na chilke ja czuje się dobrze choć szymon dba o to żebym zbytnio nie spała w nocy tak ok 2 lub 3 godzin mam zgłowy w nocy bo nie chce mu się spać byłam na wadze kontrolnej i szymus przybrał 100 g przez tydzień to troche mało a cały czas jest na cycu i daje mu jeszcze butelke a tak to ok a i jeszcze mam stan zapalny na dole p0ozdrawiam was pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Sierpień 8, 2010 hej dziewczyny co tu tak cicho u nas wszystko dobrze jutro jade na szczepienie z Szymonem przeciw gruzlicy i ide na wage xzobaczymy ile przybrał od piątku u nas dziś było pieknie bylismy na małej wycieczce w parku Martynce bardzo się podobało pozdrawiam was i dziewczyny brac się do staranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Dzien dobry :) Nasz Adas konczy dzis 8 miesiecy... Szok ale ten czas leci! Maly staje juz przy meblach, raczkuje jak torpeda ;) Teraz smacznie spi a ja zagladam do Was z kawusia... a tu taaaka cisza! W piekarniku piecze sie pyszna drozdzoweczka- moze jej zapach Was tu przyciagnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 9, 2010 lilowa --- mnie łasucha przyciągnęła ta drożdżówka!! ale ten czas leci - dopiero co rozmawiałysmy na temat porodu a tu juz 8 miesiecy po... po dzieciach sie widzi jak ten czas ucieka . moj juz skonczyl 18 miesiecy i kiedy to zleciało??? teraz przez kilka dni mnie nie bedzie bo jutro ide do szpitala . ten ucisk na te nerwy w kregospupie nie daje mi żyć . w dzien chodze jak 90 letnia babciuleńka , podpieram sie wszystkiego co po drodze , chodze zgieta w pol , i faszeruje sie ketonalem... a w nocy--- masakra , wstac w ogole nie moge , nie mowiac juz o jakims przewroceniu sie na bok czy cos w tym stylu . gdy mam isc w nocy do toalety to z bolu i krzykiem budze kogo sie da - tak boli mam nadzieje ze mi pomoga bo 3 wrzesnia lece na tydz do irlandii i chcialabym byc sprawna... nie mecze was - buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Dzien Dobry! Wstawac spichy! Zapraszam na pyszna kawusie, chrupiące bułeczki z twarozkiem i szczypiorkiem. Dla wybrednych znajdzie sie cos wiecej w lodówce . ;) Jest tez kolejna porcja drozdzówki- dzis ze sliwkami ;) Olawd jak sie dzis czujesz? lepiej chociaz troszke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Wstawac wtawac, dobrze lilowa mowi;) Ja zaraz tez ide po kawusie i sniadanko.... Dziewczyny wizyte mam umowiona na 9 wrzesnia na 10:30...wczesniej maja mi przeslac papiery do wypelnienia, na moj email....wiec powypelniam to i odesle a pozniej bede czekac na pierwsza wizyte ,cala w nerwach pewnie hehe:) Dobra ide po te kawke i mam nadzieje ze ktos sie zjawi:)Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach