jolanta2 0 Napisano Grudzień 1, 2010 hej dziewczyny moja siorka od rana na porodówce i nadal nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Grudzień 1, 2010 hej jest Lenka waga 4200 ale baba hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Grudzień 1, 2010 Jolus wielkie gratulacje dla siostry i duzo zdrowka i witamy na swiecie Leneczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Grudzień 2, 2010 myszeńko no to się zaczyna :-) super!!!! joluś ale baba z leneczki :-) gratki dla siostry!!!! u nas też zima na całego... pracuję w tym tyg do 21 i aż strach wracać... ślisko, zamiecie!!! masakra!!! ale lenka się cieszy bo śnieg :-) i sanki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Grudzień 2, 2010 hej dziewczyny u nas sypie snieg mój ma dzis wolne zadzwonili z pracy ze zamkniete samochodem nie mogłam wyjechac z parkingu tyle sniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Hej hej:) Jestem i ja;) Wlasnie ogladam fakty i widze jaka zime macie w Polsce....sniegu tyle ze szok.....uwazajcie tam na siebie, bo i slisko jest i mnostwo wypadkow. U nas dzis slonce swieci,ale jest zimno....Wczoraj to tak padalo i wialo ze myslalam ze chalupke zmiecie z powierzchni ziemi:):) Wczoraj troszke podekorowalam mieszkanko juz a swieta....jeszcze przed domkiem musimy z malzem swiatelka porozwieszac, noi troszke podekorowac w mieszkanku i choinka....i Swieta moga byc....a jeszcze prezenty oczywiscie trzeba kupic:O:o:o:o dla meza kupie chyba jakies perfumy....nie robimy w tym roku drogich prezentow ze wzgladu na kase wydana na IVF.....dla dzieci cos kupie i tyle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Grudzień 3, 2010 Hej dziewczyny:) No co z Wami kochane??? Od wczoraj taka cisza na topiku....Haloooo!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Grudzień 3, 2010 ja jestem ale jakos nie chce mi sie nic pisac - same powazne problemy mamy wiec .... trzymam za was kciuki - buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Grudzień 3, 2010 Olawd co sie dzieje?? Trzymaj sie i glowa do gory;) Ja jeszcze okolo tydzien czekam na @ i dopiero zaczne stymulacje:) Pozdrawiam Was wszystkie, choc i tak nikt tu juz nie zaglada:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Grudzień 4, 2010 myszeńko :) strasznie się cieszę!!!! olawd... uszy do góry!!! co się dzieje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gab2901 0 Napisano Grudzień 4, 2010 Dzień dobry :) byłam wczoraj u lekarza i zobaczyłam pęcherzyk ma 10mm następna wizyta 21 grudnia . Czuję się w miarę dobrze niekiedy mnie mdli i jest mi słabo no i spać mogłabym cały czas . Myszko to godzina O zbliża się wielkimi krokami będę trzymać kciuki :) Zasypało nas na całego jeszcze zamarzł nam płyn do spryskiwacza w przewodach no ale to tak jak się nie słucha żony :) już w sobotę tydzień temu mówiłam żeby zmienić płyn na zimowy. Nasz Oskarek dosłownie bez zmian znowu gorączka ,katar i antybiotyki dożylne. Uciekam na małą drzemką :) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Grudzień 4, 2010 Heja:) No chodz Grameczka i Gab sie odezwaly :) bardzo sie ciesze:) Gramkadziekuje kochana za tak silna wiare we mnie....tez nie moge sie doczekac az zaczne sie stymulowac....a zarazem troche sie boje, ale bedzie co ma byc i tyle Gabusciesze sie ze wszystko z dzidzia dobrze i dziekuje bardzo za kciuki....A co do Oskarka to biedactwo sie nameczy:(:( caluski dla Ciebie i malutkiego:) Patinko mysle o Tobie....sciskam mocno i caluje A reszta dziewczyn dalej milczy:( Ja za 2 godziny lece do pracy, dzis Barbary a mamy w pracy 2 wiec bedzie co swietowac:) A i wszystkiego najlepszego dla wszystkich Bas na naszym topiku i nie tylko:) Buziaki ;)Odezwe sie w poniedzialek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Grudzień 5, 2010 dziewczyny wyslalam meila na nasza poczte - nie chce zeby ktos nie powolany czytal o moich problemach a tak w ogole widze ze topik upada :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Grudzień 5, 2010 hej dziewczyny my po imieninach u barbary mojej teściowej siostra moja w domu ale mała została w szpitalu bo w serduszku jakieś szmery i bije nierówno podejrzewają że może ma dziurke w serduszku zrobili jej rentgen i jutro bedą wyniki martwię sie.... oby było wszystko dobrze szwagier kupił 100 róż i 100 balonów a tu malutka nie wyszła jeszcze aż mi się płakać chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Grudzień 6, 2010 hej dziewczyny w rentgenie wyszło że Lenka ma dziurkę w serduszku została w szpitalu jeszcze kilka dni podobna ma to się samo zagoić zobaczymy ale się martwię leży tam sama teraz w tą pogode dojechać też nie jest łatwo właśnie zaczął padać śnieg jest tak ślizgo że jade samochodem tylko gdy muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Grudzień 6, 2010 Jolusbiedna Lenka....mam nadzieje ze szybciutko wroci do zdrowia:)A Ty uwazaj na drogach kochana, skoro taka slizgawica u Was:)Pozdrawiam goraco!!! Olawd czytalam meila:( szkoda ze takie problemy sie Was uczepily...mam nadzieje ze szybko sie rozwiaza i bedzie dobrze...glowa do gory A reszta czemu sie tak obija???? Jesli chodzi o mnie to stymulacje zaczne jednak po Swietach i dla mnie to lepiej, bo przed Swietami bedziemy miec tyle roboty w kuchni ze szok...i pozniej Sylwester, wiec mi to nawet na reke, bo po transferze bede mogla sobie odpoczywac i oszczedzac ile sie da;) Wiec narazie nie musicie trzymac kciukow:) U nas dzis zimno i polatuje sniezek co jakis czas.....A ja kupilam choinke i ja rozlozylam,teraz tylko musze kupic lampki i wieczorem juz ja ubiore.... Pozdrawiam Was wszystkie i sciskam i zagladajcie tu od czasu do czasu:)Wielkieee buzzzkiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Grudzień 6, 2010 hej myszko dzięki moja kochana wszystcy odliczamy dni kiedy wróci do domu i wielka buzka dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Grudzień 7, 2010 witajcie ja wczoraj bylam u lekarza z dzidzia ok uparciuch maly nie chcial sie pokazac nawet i skrzetnie chowal co ma miedzy nozkami ;p Jolanta biedna malutka ale bedzie ok wszyscy trzymamy za nia kciuki da rade bedzie zdrowa :) Olawd ja tez czytalam maila bardzo mi przykro z tego co tam sie u was dzieje kurcze teraz ludzie sa tacy zawistni i roszczeniowi szkoda slow na nich nie wiem dlaczego to zawsze uczciwym i pracowitym ludziom wiatr w oczy wieje pozdrawiam trzymajcie sie cieplo Myszko zadne odpuszczanie kciukow bedziemy je mocno zaciskac az do momentu ogloszenia dobrej nowiny no i pozniej tez!!! reszta dziewczynek gdzie sie podziewa szalenstwo zakupow Mikolaowych minelo wiec meldowac sie szybko!! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Grudzień 7, 2010 Cześć dziewczyny:) Olawd----> kurczę ale się wkurzyłam po przeczytaniu tego!!! Czemu życie musi być tak niesprawiedliwe!!!!!!!! Pozostało mi tylko mieć nadzieję,że jakoś dasz rade i wszystko się ułoży!! Myszko---> cały czas trzymam kciuki kochana i wiem,że się Ci uda!! To fajnie,że już kupiłaś choinkę. Ja jeszcze nie wiem gdzie będę na święta. buziaczki Kakusia---> super,ze z dzidziusiem wszystko ok:) to jest najważniejsze!!Szkoda,że nie chciało pokazać co ma miedzy nóżkami hehe mój synek na połówkowym od razu rozłozyl nóżki aż lekarz był zdziwiony ale za to cały czas zasłaniał twarz hehe:P:P dużo zdrówka dla ciebie i dzidziusia:*:*:* Jolanta---> biedactwo malutkie. Mam nadzieje,że szybko wyjdzie z tego szpitala!!! dużo zdrówka dla niej i siostry:*:* buziaki dla ciebie:) Gab--> Jeszcze raz gratulacje i bardzo się cieszę,że Oskarek będzie miał rodzeństwo!!! super,że wszystko jest ok!!! Dbaj o siebie i dzidzie buziaki:*:*:*: Pozdrawiam kochane:):):) BUZIAKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Grudzień 7, 2010 Aneczka moje jeszcze nie polowkowe na nastepnej wizycie bo teraz to 16 tydzien sie zaczal ale moze byc ciezko z dojrzeniem co kryje bo moj niunio byl taki sam wstydzioch ale za to teraz odwazny chlopak i nie boi sie i nie wstyd zi ludzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Grudzień 7, 2010 kurcze mialam juz wczesniej sie wpisac i zapomnialam ;p STARAJĄCE SIĘ Nick..........................Wiek.........Ilość cykli......Data następnej @ nikolka25.................... 25.................29................. misiaczki.................... 23.................44................. Sara76...................... 33.................69.................22.05.10 EwelkaO /Kraków........ . 28.................20.................18.06.10 silnaaa....................... 32..................7..................??????????? monita30.................... 34........długo + 9 z clo.......... 04.11.10 Moni25....................... 25.................46..................?????????? mała kobitka................ 31.................30..................brak Wasabi81.................... 28..................1..................??????????? Izulaaa85.................... 24..................1...................?????????? megan26......................27..................2...... .............27.02.10 EfQa...........................32..................1..... ............. 03.07.10 ZACIĄŻONE Nick.........................Wiek........Tydzień ciąży........Data porodu PaniMisiowa................. 30................30.................10.01.2011 LillAnn1................. ......28................39................06.12.2010 Kakusia 25....................25................16................30.05.11 DZIECIACZKI URODZONE Nick..............Waga po urodzeniu.......Imię..........Data urodzenia Fiolek....................???..................Maja .........02.05.07 izulkaa...................???.................Zuzanna .....28.06.07 Pani Misiowa............3460..............Patrycja .....21.12.07 Obca....................???..................Kubuś .........01.07.08 Kakusia 24..............3200..............Kacper ....... 19.07.08 EwQa....................3128...............Emilka ........30.10.08 Patinka26..............3230..........Olivia Hatice .....19.11.08 Smerfetka29...........????..........Gabryś,Nikodem .. 31.12.08 asiunia27...............????.................Filip ...........02.01.09 Olawd...................3340...............Tymoteusz ...30.01.09 kkinia30................????.................Daniel .........10.02.09 alutek29...............1600................Pawełek ......27.04.09 Monia671..............3500................Adaś ...........27.04.09 Graminis.................????................Lenka .........15.07.09 Jolanta2...............4410................Rafałek ........23.07.09 Gab2901...............2530................Oskar ..........07.08.09 Aneczka227.........2800.................Kacper..........1 5.09.09 madzik ................2750.................Zuzia ..........13.10.09 lilowa ................. 4100.................Adaś ...........09.12.09 rusaczek .............3100...............Bartosz..........02.12.09 Nevmila................3950...............Filipek........ ....28.06.1 dressmaker-84.............????.................???....... .. ....... nicola77.....................????.................????/.. . ............ jolanta2....................3700.................Szymon.. 25.07.2010 patinka26...................?????............Ayse Emily... ...11.08.2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Grudzień 7, 2010 aaa to pewnie nie długo się dowiesz;P oby na połówkowym pokazał co tam ma heheh:D:D:D ciekawe co tam u Lilann:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Grudzień 7, 2010 moze juz tuli swoj prezent mikolajkowy tego jej zyczymy :) uciekam jakis obiadek zrobic do uslyszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Hej Wam kobietki U mnie ok.Malutki zdrowy i rośnie jak na drożdżach,waży już 3770(2tyg.temu),ale teraz już pewnie więcej,nie długo idziemy na szczepionkę to będziemy wiedzieć.Mały dostawał bebiko ale musieliśmy przejść na nutramigan,miał kolki i wzdęcia krzyczał niemiłosiernie aż mi było smutno i szkoda go,ale już dostaje kropelki i już wszystko jest ok.Na spacerku mu się podoba a w aucie jak jedziemy to śpi.W nocy od czasu do czasu daje nam wycisk hheee ale da się przeżyć.Filipek ma już miesiąc i 8 dni.Od paru tygodniu już główkę sam podnosi i trzyma do góry,czołga się jak wąż malutki i się już obraca sam,uwielbia spać na brzuszku.Jest bardzo silny.Już sobie gada po swojemu śmieje się,jest po prostu uroczy a my się cieszymy ze mamy takie szczęście A ja nie mogłam się przyzwyczaić i przez parę dni chodziłam jak po ścianie,ale teraz już ok.od czasu do czasu położę się z małym i śpimy a czasami tatuś go bierze a ja idę odespać Wczoraj spalam tylko 2godz.bo mały nie chciał wogole prawie spać,zasnął to była godz.5 rano,bo wzięło go na gadanie,śmianie i płakanie a godz. mijały i czas było znów na mleko,coś mu się ostatnio pomyliło w dzień śpi a w nocy wariuje,ale to nie zawsze.Uwielbia się kąpać,ale jak go się wyciągnie z wanienki to wielki krzyk.A mleko tez rożnie pije,raz co 3godz,co 4 a nawet czasami co 5godz. ale w miedzy czasie dostanie herbatkę lub wodę.Mąż też się przeziębił,więc ja wszystko robię koło małego,bo nie chce żeby malutkiego zaraził a teraz czuje że przeziębienie przechodzi na mnie.Za 30 min. czas na mleko dla ssaczka A potem do odbicia i do spania.Na bioderkach byliśmy i jest wszystko ok. ale jeszcze nie jest tak jak powinno być,więc za miesiąc znów idziemy na badanie bioderek. A co tam u Was kochane?,jak tam dzieciaczki? Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam buziaczki dla naszych pociech:* Do usłyszenia jak będę mieć czas. Dobranoc,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość G R A T U L A C J E Napisano Grudzień 8, 2010 madziarka, dopisz sie do tabelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Hejjjjj:):) Kakusia,Aneczko dziekuje za kciuki bardzo bardzo :)Jestescie kochane:) Madziarko Wasz Synek jest przesliczny .....male cudo kochane...dobrze ze jest grzeczny..... dla Ciebie i Synusia.... A co u reszty dziewczyn?? Gotowe do Swiat?? Prezenty zakupione?? Ja mam dla malza kupiony fajny sweterek,dokupie jeszcze jakies dobre perfumy i tyle....a dla reszty pomyslow brak...:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Grudzień 8, 2010 To fajnie Myszko,ze masz już prezencik:) Ja jeszcze się zastanawiam co kupić mężusiowi. No cały czas trzymam kciuki i nie przestanę;):*:* A co u reszty? Gab---> jak się czujesz kochana? Lilann--> Co u ciebie? odezwij się czy już po wszystkim czy wszystko dobrze? Olawd---> co u ciebie kochana jak sobie radzisz?? ściskam mocno!! Kakusia--> jak tam u ciebie samopoczucie? dbaj o siebie:* Madziara--> super masz synusia ja od razu sobie przypominam jak to było jeszcze nie dawno było z moim a już sam wszędzie włazi i broi hehe:) Misiaczki--> jak sie czujesz i co słychać u ciebie i dzidzi?? Patinko--> dawno już nie zaglądałaś co u ciebie i malutkich? Madzik--> jak tam Zuzia? co u ciebie słychać? Też dawno nie zagladałaś? Jak kogos ominełam to pszepraszam Buziaki dla wszystkich dziewczyn i pozdrowienia. Odezwijcie się:*:*:* Dużo zdrówka dla dzieci tych urodzonych jak i w brZuszkach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Grudzień 8, 2010 aha jeszcze Jolanto jak tam mała Lenka ? Lepiej już?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Grudzień 8, 2010 zrobilam pomyłke sorrki mialo byc Panimisiowa a nie misiaczki heh a to przez to że ciagle mi siedzi w głowie heheh sorrki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Grudzień 8, 2010 hej slonka dziekuje za slowa otuchy - niby cos tam sie dogadali maz z nia ale to juz nie to samo . szkoda bo bardzo ja lubilam ... po za tym jakos leci , maly gada jak najety , teraz juz nie usiedzi chwili spokojnie . no ale coz - jeszcze tylko nieco ponad 1.5 miesiaca i dwa latka juz bedzie mial...jej jak ten czas leci . wczoraj bylam z nim na szczepieniu - ma 90 cm i wazy 13kg madziarko - dopisuj sie do tabelki!!! buzialki dla was wszystkich i dzieciaczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach