Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek3

proszę, jak przywrócić biel ?!!!!

Polecane posty

do białych rzeczy niechcący wrzuciłam niebieską i o to mam wszystkie białe ciuszki niebieskie najgorsze, że była tam sukieneczka i czapeczka na chrzest /będzie w niedzielę/:( nie wiem jak to wybielić, włożyłam do miski z vanishem /proszek/ ale nic to nie daje :(

Gość Vanish
Chyba już raczej po ptakach:(

Gość brook z mody na sukces
w mando zakupach reklamują cudowne mazidło do wywabiania plam;)

Gość Vanish
Nie pomoże - bubel!

Gość upopup
jak biale to wymocz w ace, odplamiacz nie pomoże, bo nie wybiela, namocz w misce, albo w pralce ustaw płukanie i w trakcie pobierania wody wlej ace, potem wypierz w dobrym proszku do bialego. duzo zalezy tez od tego z jakiego materialu sa zafarbowane rzeczy, bo nie z kazdego da sie usunac.powodzenia

Gość kasiula 29
Kurcze a ja mam ten sam problem,tyle ze wczoraj do ciemnego prania wrzucilam biala skarpetke,ktora zawieruszyla sie gdzies miedzy jeansami i tez nie wiem jak mam doprowadzic ja do bialosci. Chyba tez juz po ptokach.

spróbuję ACE ale niestety dopiero po południu mogę wyjść, bo siedzę z malą, jest trochę przeziębiona i nie chcę by na chrzest się rozchorowała narazie ubranka są w misce z tym vanishem :( gdyby to były inne ciuchy a mnie chyba diabeł podkusił....