Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleccie cos dibrego prosze

problem z wyproznianiem

Polecane posty

otoz zachciewa mi sie, ide do lazienki siadam...i juz mi sie nie chce??!! nie wiem co mi sie porobilo, nigdy tak nie mialam, ale odkac nie mieszkam sama a z kims to tak mi sie zrobilo, to na tle nerwowym, psychicznym??? jak sobie z tym poradzic, i dodam ze to nie sa zaparcia bo stolec jest miekki a juz jak ktos jest pod drzwiami lazienki to koniec:(:(

Gość htguytuhujhj
Hehe, jakbym o sobie czytała. Zawsze tak miewam jak czuje sie niekomfortowo, np. w mieszkaniu sa obcy ludzie lub ja nie jestem u siebie. U mnie jest to związane z psychiką, jest takie okreslenie jak "wstydliwy pęcherz" - nie można zrobic siusiu z wymienionych przez nas już przyczyn, więc powiedzmy, że my mamy wstydliwe jelito. Ale ja na to dobrego sposobu niestety nie znalazłam, trzeba po prostu się przełamać.

Gość bellergot
to zespol jelita drazliwego

no wlasnie ale to nie jest zaparcie to ten stolec jest wrecz luzny, ale musze sie niezle wysilic zeby w ogole sie wyproznic to jest az smieszne, az tak sie przyzwyczailam do mieszkania sama ze nie umiem osc do lazienki w rodzinnym domu??!!