Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZuuuzannaP.

Wkurza mnie koleżanka z pracy mojego męża

Polecane posty

Gość ZuuuzannaP.
milli+ - niestety czasem trzeba. Wiesz, gdybym była sama to machnęłabym ręką, ale jest synek... ...i w sumie to nie jest tak do końca, że odganiam konkurentkę, ja raczej nie chcę żeby ona się nią stała. A prawda jest taka, że gdyby facet chciał to nawet największe i najstaranniejsze zabiegi kobiety nic tu nie pomogą.

Gość ZuuuzannaP.
Do: "przecieram oczy ze zdumienia" - wcale nie uważam, ze mam kontrolę nad wszystkim - nie chcę i nie muszę! Zależy mi na mężu, na dziecku i na tym żebyśmy byli razem, ale mam tą świadomość - jak napisałam wyżej - że nic na siłę! Na forum po prostu dałam upust swoim myślom i złości.

Gość przecieram oczy ze zdumienia
wiem wiem zuzanno, prawda jest taka, że nie problem upolować faceta. Mam takiego kolege , ktorego b. lubie , wystarczy mój jeden ruch . Ale za bardzo go lubie i szanuje ( a tym samym równiez jego rodzine ) żeby zrobić cos czego bym załowała.

Gość milli+
Zuzanno, tylko wlasnie to nie zalezy od Ciebie, jak ona mu sie podoba, to nic na to nie poradzisz, jesli ona sie mu nie podoba - to ona nic nie wskora. Tzn. zle mowie. Zawsze mozesz zaaranzowac romantyczna kolacje z romantycznym finalem i sprawic, by nie mial checi na myslenie o kims innym niz Ty... Nie awanturuj sie, bo wyjdziesz na zazdrosnice, a to malo atrakcyjna cecha. Pokaz klase, pokaz, ze jestes ponad to.

Gość ZuuuzannaP.
milli+ - właśnie taką strategię objęłam i nie mam zamiaru odpuścić zbyt łatwo ;)

Autorko i tak trzymaj:) I pamiętaj rutyna zgubną jest,a stagnacja nudzi :classic_cool:

Gość Pluszato
Ciekawe czy Twój mąż nie ma nic na sumieniu. Może lepiej sprawdź go programem szpiegowskim NinjaLogger...

Gość a ja pamietam
jak mialam w pracy bardzo milego kolege. Jego zona byla w ciazy, wiec czesto go o nia pytalam. Ot z grzecznosci. Ktoregos razu jego zona przyjechala do niego do pracy, a on zaproponowal zebym ja poznala. Zgodzilam sie, poszlam z nim do jego zony, podeszlam, wyciagnelam reke zeby sie przedstawic i powiedziec kilka milych slow, a ona popatrzyla na mnie jak na najwiekszego wroga i odwrocila sie tylem. Szczeka mi opadla, kolega byl bardzo zawstydzony.

Gość gość
Łatwy typ, latający za nim Odpisz jej coś z telefonu męża

Gość gość
Chyba nikt nie jest na tyle naiwny, żeby myślec "ze ona miła jest". Jak juz ktos zauważył nie istnieje przyjaźń damsko-męska. Może twój maż nie myśli o niej jak o kobiecie i sie nią nie interesuje, ale ona nim na pewno. Nikt normalny nie wypisuje do zajętych osób płci przeciwnej, bo wiadomo, ze to może zostać zleodebrane, a do tego nie ma sensu. Lepiej porozmawiaj z mężem, ze ty wiesz jakie baby sa lepiej niż on i ze wolisz żeby trzymał ja na dystans. Ewentualnie odpisz jej, to dobry pomysł, o ile sprytnie to rozegrasz