Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_pytający

jak ją namówić na odchudzanie? pomocy..

Polecane posty

Ciezko pojac co ludziom daje takie nadmierne objadanie sie i zwiazana z tym nieodlacznie frustracja. Nie szkoda zycia i przede wszystkim zdrowia? Przeciez akurat to niemal kazdy moze miec pod kontrola

\"co do wagi, to ona właściwie nic nie znaczy, niektórzy ważą więcej inni mniej, a wyglądają tak samo, kobieta może być przy tuszy i wyglądać wspaniale\" co za ciota bez jajec... Twoja żona ma co najmniej 30 kg nadwagi i wygląda jak tucznik... Ja bym sie przestał obawiac o jej zdrowie, bo niedługo przypadkiem ją do rzeźni wezmą, myląc z prosiakiem... kobieta nie moze wygladac dobrze przy takiej nadwadze, bo juz jej sie rysy twarzy rozmywaja... ale trzeba miec jaja, by jej to powiedziec.... ja bym sie nam iejscu autora np przestał myć :P ona nie widzi potrzeby, by wyglądać jak człowiek, a nie jak świnia, Ty tez nie musisz pachniec jak człowiek :P

Gość nn666
grube babska wogóle powinno się przerabiać na szynkę, zniknął by problem głodu na świecie

Gość tomi sie spodobalo
"...skojarzyła mi się moja znajoma (koleżanka to za duże słowo), która niedawno na moje "czy Ty czasem nie tyjesz?" (a była olśniewajaco piekna kobietą, teraz robi się z niej gruba baba), odpowiedziała mi z uśmiechem pełnym wyższości "no wiesz, Ky, Ty musisz o siebie dbać, żeby kogoś zlapać, ja już nie musze".." NIc tylko rechotac

komiczne.. ale autor napisał wcześniej, że właśnie u jego żony to bardzo widać... A najlepiej to zrobić tak, jak ja :D Mój chłopak sie zakochał we mnie jak byłam gruba :D nie wiem ile ważyłam, bo wolałam się nie ważyć, ale z 80kg... Jednak jego porządanie, w przeciwieństwie do pożadania autora, było ogromne... W ogóle się nie odchudzałam, wróciłam do normalnej wagi (zawsze byłam szczupła, a tamta była winikiem psychicznych anomalii :P) nawet tego nie zauważając :D Mój chłopak miał rację, że od seksu się chudnie :P Jak czytam to co pisze tu np. komiczne to się cieszę, że mam takiego chłopaka :P Jest chyba wyjątkowy :D

Gość ja sie odchudzam
autorze - napisz co u ciebie, rozmawiales z zona?

Gość tel mi łaj
Też mam nadwagę i boję się, że przestanę się mojemu podobać. Ale on nic nie mówi, że mam schudnąć...

Gość noszkkkk
hej gosciu_pytajacy - napisz czy gadales z zona, ciekawa jestem :)

Są faceci, którzy przelecą wszystko co na drzewo nie ucieka dla nich kazda baba jest ładna, byle miała dziure... dla takiego nie jest ważne, czy waży 80 czy 60 kg... I tacy nigdy nie beda narzekać, że kobieta jest gruba... brak jakichkolwiek wymagań to jedna z cech wymarzonego faceta :P

Gość gość
Ja biorę kapsułki TillSlim i pomagają. Nie mogę powiedzieć, że wystarczy jeść suplement i waga sama zacznie spadać, bo trzeba działać szerzej bardziej wszechstronnie, czyli suplement do jedno a dwa to dieta i sport – najważniejsza sprawa, ja akurat współpracuję trenerem personalnym.