Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emkomilka

RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość emkomilka

hej dziewczyny, jak wrócić do jasnego blondu z koloru ciemno wiśniowego koloru włosów, włosy mam do łopatek i nie chce ścinać :(

Gość emkomilka
hmm ale czy dzieki temu wróce do swojego naturalnego koloru czy tylko blond farba zbliżona do naturalnego i odrosty tez będą :( przeraża mnie to, pewnie straszne niszczy włosy :( a można to samemu zrobić????

Gość ja wracałam pasemkami
jeśli dekoloryzacja - to u fryzjera, bo mogą wyjść kanarkowe, albo zielonkawe

Na pewno nie wrócisz do swojego naturalnego koloru po dekoloryzacji. Ja jestem szatynką. Farbowałam włosy na niebieską czerń. Postarzała mnie. Byłam u fryzjera, gdzie wykonano mi dekoloryzację. Kolory wyszły różne od czerwieni przez pomarańcz do żółtego. Potem fryzjerka położyła brązową farbę. Za całość zapłaciłam 235 zł. Farba nie złapała równo. Dopiero po drugim farbowaniu, już w domu, po miesiącu, wyszło równo. Jasny brąz. Samemu nie polecam robić takich eksperymentów. Kiedyś z ciemnych włosów zrobiłam się blondynką. Odbarwiłam sama, położyłam blond. Nie spodobało mi się, bo blond był żółty. Położyłam na to wiśnię. Wyszły mi liliowe włosy, w dotyku jak wata. Szklana! Fryzjer mi robił wówczas cementowanie włosa i ściął mnie na krótko. Jeden włos był rozdzielony na 6 pod monitorem.