Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomogę Tobie

jestem czynnym prsychologiem. Pomogę Ci

Polecane posty

Gość Pomogę Tobie

Jestem psychologiem. Chętnie pomogę jeśli ktoś tego potrzebuje

Gość jestem czynnym kioskiem
chętnię sprzedam ci fajki :D

Gość Pomogę Tobie
dlaczego nie tutaj? Przeciez jestesmy anonimowo

Gość Pomogę Tobie
jestem psycholem miało być

Gość Actia
Dajcie spokój, znalazłyscie kozła ofiarnego? Moze ktos potrzebuje pomocy

Gość Pomogę Tobie
no ja bym się załamał :(

Gość Pomogę Tobie
czerwien Poradźcie jak odzyskać zaufanie ukochanego. Ostatnio nie działo się między nami najlepiej ( tak MI sie wydawało) co powodowało że jeśli dzieje się źle to ja myślę że on to lub tamto. Oczywiście fantazja dziewczyn jest duża (zwłaszcza moja). Schrzaniłam nasz związek bo wciąż się czepiałam że on nie robi tego, albo tamtego nie zauważając że on to przestał robić bo wciąż się czepiałam o głupoty (zwłaszcza te wymyślone). A to rozmyślałam się i nie chciałam z nim być. Czasem po złości oszukałam go w czymś mało istotnym ( w niczym poważnym bym nie mogła), ale potem się przyznawałam bo tak nie potrafię. Tak naprawdę to go kocham ale on powiedział że stracił zaufanie i nie może ze mną być ale chce widywać jako koleżanke bo mimo wszystko mnie lubi. Ja bardzo chcę to naprawić, by mi znowu zaufał i chciał być ze mną, jestem szczera już we wszystkim i mowie też o wszystkim. Ale jak to naprawić ? MAm nauczę i wiem że to MOJA wina. Chce sie wciąż z Tobą widywać jak z przyjaciólka? Kochana, on Cie kocha. wystarczy poczekac, sam wróci :)

Gość mghjmg
No dobra, dawaj! Facet ma doła bo żona zdradza go z synem brata. Nasz bohater ma 62 lata, żona 32, jej kochanek podobnie jak ona. Ona hajtnęła się z naszym bohaterem ze względu na korzyść w postaci polskiego obywatelstwa. Co poradzić zdołowanemu?

Gość mghjmg
Złośliwa, a ja mogę odpowiedzieć? Mogę, mogę, mogę?!

Gość Pomogę Tobie
Złosliwaaa, trudno powiedziec, bo piszesz jak normalna. Normalna reakcja na taki wątek.

Gość bagaa
tak to ja mam problem , i nie wiem co mam zrobic , az po nocach nie spie a mianowice>>>

Gość mghjmg
Hurra! No więc gdybyś była nienormalna, to opcji że jesteś nienormalna nie wzięłabyś pod uwagę, nawet w żartach. Dziękuję za uwagę. ;P

Gość bagaa
nie wiem od czego mam zaczac może zaczne tak jestm niania zajmuje sie moim podopiecznym już od roku , strasznie kocham mojego podopiecznego napaczatku pracowałam od 9 do 18,30 czasem 17 , 19 --- od wrzesnia mały poszed do przedszkola , i moje obowiazki polegaly na odebraniu małego z przedszkola o 13 czyli po obiedzie i zabawie do czasu przyjscia rodziców ,,, jednak mały była bardzo zmeczony i wspólnie zadecydowalismy że powinien spac w przedszkolu , bo spanie na moich rękach w busie nie jest ani dla mnie ani dla niego konfortowe ,tylko teraz ja mam problem bo odbieram dziecko o 16.15 jestem do 18-- mam mało godzin i to co zarobie to przejezdze , myslałam o 2 pracy ale niestey zaden pracodawca nie zgadza sie zebym pracowala o 15 tylko do 18 ---

Gość bagaa
ja już nie wiem co mam robic strasznie się przywiazałam do dziecka , ale nie moge tak 3 godz dzienie po 10zł to 30zł -- do tego koszty dojazdu ok 10 zł jedzenie , ja tez mam swoje wydatki ,

tak myślisz, jest bardzo do mnie zdystansowany. Czyli wystarczy że jestem miła i szczera i będzie ze mną być? Dzięki, podniosło mnie to trszkę z mojego doła.

Gość Pomogę Tobie
bagaa, musisz zrozumiec, ze to nie jest Twoje dziecko. Porozmawiaj z tym dzieckiem, wytłumacz mu wszystko. Z czasem wszystko sie samo ułozy, im mniej bedziesz z im czasu spedzała tym lepiej bedziesz sie czuła. Z czasem to przestanie bolec. Musisz wytrwac

Gość ewa.........
jak byc bardziej peewna siebie? i nie zalamywac sie jak kolejny facet mnie olewa

Gość Pomogę Tobie
Czerwien, tak wynika z Twojego opisu. Nie narzucaj się, mężczyźni tego nie lubią. Bądz miła, pokaż ze masz klasę

chociaz powiedzial mi ze mnei nie kocha bo niemoze byc z kims kto go oszukuje i sie wciąż rozmyśla. wiec pewnie sie mylisz

Gość Pomogę Tobie
Ewa, pomyśl, ze mężczyźni lubią silne kobiety. Muisz byc silna

Gość Pomogę Tobie
Czerwien, mówic to jedno, myslec to drugie.

Gość ewa........
ale jak mam to zrobic?????