Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spanielka

kto ma pieski? musicie tu wejsc

Polecane posty

Gość juchaaaaaaa
ja tez mama spanielka suczkę, teraz się oszceniła, weterynarz mówił ze najleposza karma dla niech to z firmy pupil

Ja mysle ze to jak zwykle zalezy od danego osobnika. Sa na pewno psy bardziej wrazliwe i mniej i po prostu trzeba wtedy eksperymentowac az znajdzie sie karme ktora nie ma takich efektow ubocznych... Moje kotki sa wlasnie takie wrazliwe na karme i maja okropne uczulenie na niektore karmy - wiec troche czasu zajelo znalezienie takiej ktora byla odpowiednia. Powodzenia w ekperymentowaniu :)

Gość juchaaaaaaa
puppy no własnie:)

hidden moje psiaki nie sa wrazliwe, to lakomczuchy... tylko chodzi mi o to zeby podac im zdrowa karme ale tak zebym nie zbankrutowala ;)

Gość juchaaaaaaa
czyli eukanuba:) nie potrzebne nawt rzadne witaminy juz podawac

Gość Blask Słonca
autorko postu nigdy ale to nigdy nie karm psa pedigri,chappi ect....!!!!! bo robisz psu tylko krzywde!!! ja mam amstaffa i od małego karmie go najlepszymi karmami royal canin , eukanuba , bosh-choć ma wypełniacze!!!, acana, purina (tylko nie dog chow!!) , Hills,Nutra,Arion ,Gilpa, jest tego masa.. trzeba pamiętać o wapniu....ja swojemu psu gotuje 2 razy w tygodniu mięso z warzywami :) w pozostałe dni karma + jakieś smakołyki,kostki,świńskie uszka :P

Gość juchaaaaaaa
15 kg+3 kd gratis teraz w promocji 149 zł

Gość Blask Słonca
ja np za worek 15kG po znajmości royala kupuje za 150zł a tak to kosztuje oko 190

ja mysle ze skoro ten bokser ma swierzb to nie jest wina karmy tylko zaniedbania, przeciez od jedzenia sie swierzba nie dostaje. A co do biegunki to moze ma robaki...

Blask Slonca zebym wczesniej wiedziala... :( tu na forach nikt nie porusza takich tematow... dopiero niedawno znalazlam cos co przykulo moja uwage chce zmiany!!! polec mi karme prosze jak ich uzywasz

Gość Blask Słonca
mój pies np eukanuby nie lubi - i za rzadne skarby nie będzie jej jadł i mimo ze ma 1rok i 9 miesięcy to teraz np podaje mu max baby dog -bo miał mało witami a nie pozwalał sobie podawac z posiłkami-wypluwał

Gość tylko tylko tylko
royal canin albo eukanuba-sa drogie.......ale warto

poziomka wiesz ile on razy byl u weta? to nie swierz bo bysmy go dawno wyleczyli i nie robaki bask slonca skoro troche wiesz to moze pomozesz? myslisz ze ten bokser moze cierpiec od karmy? tyle badan i nic nie wyakazalo... a co do karmy ja naprawde bym chciala sie w 100 zl wyrobic... bo mam jeszcze kota i dobisia i zbankrutuje na karmach..

Gość Blask Słonca
wystarczy wpisac w goglach fora o psach czy cos podobnego jak mąż przyniósł do domu naszego pieska zaraz szukałam jak go karmić jak wychowywać ect.....ma nawet na tym forum swoje fotki :P:)

Gość juchaaaaaaa
mopja suczka cały czas jadła eukanube, a teraz oszceniła 5 slicznych zdrowych grubych eukanubków:)

Gość labradodor
mój labrador je eukanubę i royal canin- pol porcji rano, a wieczorem wołowinę gotowaną z ryżem lub kaszą i warzywami. czasami dostaje do sniadania trochę buałego sera, czasami surowe jajko. sierść mu się błyszczy nieziemsko.

Moje psy jedza karme Purina. Wet twierdzi, ze jest ok i nie jest bardzo droga. Poza tym raz w tygodniu gotuje im serca czy zoładki kurze z kaszą gryczana i z warzywami na bulionie.

Gość Blask Słonca
co do cen karmy........ wpisz sobie w gogle albo wejdz na allegro bo też są e-sklepy zoo! a co do tego boksera ... nie jestem wet.. ale to może być choroba skóry..może zmieńcie wet... ja zmieniała i wyszło nam to na dobre :)-----> mi i mojemu psu oczywiście

Gość Blask Słonca
na śierść 1 w tyg żółtko i będzie miał ładną ilśniącą :)

ale on byl juz u dwoch... zeby dwoch wet nic nie wykrylo??? ja szczerze to zastanawialam sie nad Britem... ale zobacze jeszcze ceny, przewazaja tu eukanuba i royal...

Gość labradodor
kup najpierw w zoologicznym troche jednej i drugiej (u mnie sa na wage, nie wiem jak u Ciebie) i sprawdz co im smakuje. pozniej na allegro i jazda:)