Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spanielka

kto ma pieski? musicie tu wejsc

Polecane posty

Purina bardzo im smakuje i nie ma zadnych problemów. Poza tym od czasu do czasu daje im surowe jajo, zeby siersc byla w dobrym stanie. Poza tym czeste czesanie i dobry szampon i siersc jest super :):)

Gość mój piess
po Pedigri o mało nie umarł;/ Od tej pory w ogóle nie daje mu sztucznych karm. Sama mu gotuje

Gość labradodor
ja mam w tej chwili royala. kurcze nawet nie zauwazylam ze mam labradodor wpisane;) a miało być labrador:D bez względu czy kupuję eukanubę czy royala- wybieram te dla labradorów.

Gość mój piess
tak, całą noc wymiotował i miał biegunkę, a na koniec dostał paraliżu...To była zdecydowanie najtrudniejsza noc zarówno dla mnie i dla mojej psinki kochanej

Gość mój piess
Wg. mnie lepiej jest poświęcić 10 min więcej i ugotować coś swojemu zwierzaczkowi. Wychodzi taniej , a przede wszystkim zdrowiej!

Gość mój piess
Spanielka - spokojnie;) Bardzo możliwe, że mój pies jest uczulony na jakiś składnik tej karmy..Więc nie panikuj, skoro Twoim psom przez rok nic nie było, to nic im już nie bedzie;)

labradodor no pewnie tak... tylko pisze szczerze jakbym miala tylko je dwa to pwenie ale wiecej zwierzakow mam i musze sie w stowce wyrobic...

Gość labradodor
oczywiście, że jest zdrowiej, ale na pewno nie taniej:D i nie 10 minut dluzej;) ja kupuję wołowinę, pozniej ja mielę, pozniej gotuję z ryżem, pozniej dodahe do tego startą surową marchew.. ehh duzo czasu:D

Gość labradodor
szukaj na allegro:) może coś się trafi:_

moj piesss pewnie tak ale ta karma nie jest zdrowa kurcze i ja dopiero kilka dni temu o tym przeczytalam wyobrazcie sobie ze moj facet z tego wszystkiego posmakowal karme :) slona !!! za slona na nasze psiaki!!!

Najlepsza opcją procz karmy jest wiec dla Ciebie gotowanie dla zwierzakow. Poł na pół, rano karma a wieczorem jakies inne jedzonko. Ugotuj duzy gar kaszy, jakies miesko i duzo warzyw, bedzie na pare dni. Kazdy zwierzak to zje, koty tez :).

Gość mój piess
a może zacznij kupować taką w puszce

Gość juaaaaaaaaana
royal kanin. (chyba tak sie pisze?) niby droga ale tak naprawde na jedno wychodzi bo taka karma wystarczy na bardzo długo. jest tych karm wiele rodzajów , weterynarz musi dobrać odpowiednia dla Twojego psa.:)

Gość juaaaaaaaaana
mój piesek zjada kasze:)ale raczej z warzywami nie. wiem ze od moich znajomuych pieski tez wola np. ze skrzydelkami z kurczaka jak z warzywami. Kasza, troche jakiegos mieska, szczypka (nie dużo!!!) soli dla smaku i na pewno bedzie smaokowalo

Gość labradodor
mozna wybrac samemu, albo poprosic o pomoc sprzedawce na allegro/

Gość juaaaaaaaaana
hmm...no może i można ale bys musiala troszeczke poczytac. Bo karma jest dobierana do masy zwierzaka, do wieku, do rasy, do siersci.

Wet dobierze odpowiedni rodzaj karmy. Moje musze jesc ta dla 'aktywnych', poniewaz taki prowadza tryb zycia :). To sa wariaty :) i to karma rzeczywiscie dodaje energii, bo przebiegaja dziennie kilkanascie kilometrów+2 razy w tygodniu szkolenie :)