Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spanielka

kto ma pieski? musicie tu wejsc

Polecane posty

dziekuje.. latwo sie mowi zamknij wszystko to tylko jedno popoludnie, miec wlasna firme to nie znaczy ze robie co chce... pracuje czasmi jeszcze dluzej niz od 7 do 17 i ztym tez trzeba sie pogodzic... a moje psy uwazam ze nie maja strasznie zle z nami... bo jesli jest koniecznosc np. choroba to kombinuje jak moge i wyjezdzam z nimi do weta ale w sprawie karmy... na to nie moge sobie pozwolic...

Gość juaaaaaaaaana
bialko roślinne, pszenica, włókna roslinne, hydrolizat białka zwierzecego, olej sojowy, pulpa buraczana, fruktooligosacharydy, drożdże, TRAN, L-Lizyna, DL-metionina, tauryna, wyciagi z zielonej hebaty i winogron, L -karnityna, witaminy A i E.

silent swiat by sie nie zawalil ale stracilibysmy kilku klientow i moze na pedigree nie byloby nas stac po jakims czasie gdybysmy tak robili jak piszesz!!! a sklepy sa otwarte do 17, wet tez

Oczywiscie, wiec zostaje Ci internet. Ale siedzisz juz na forum 2 godziny, rozumiem, ze teraz nie pracujesz.... W tym czasie na pewno dojechałabys do weta czy zoologicznego.

silent czy ty uwazasz ze jesli siedze na forum to nie jestem w pracy? i nie wypisuje w miedzyczasie faktur i nie czekam az przedstwiciel sie pojawi moze za 5 minut albo 20?

Gość juaaaaaaaaana
to takie wazniejsze skladniki karmy.. ja bym zwrocila uwage na właśnie białko, żeby nie bylo mało białka, olej SOJOWY, tran, oraz witaminy :) L-karnityna w niewielkich ilosciach pozwala pieskowi zatrzymać forme, aczkolwiek nie powinno sie jej podawać juniorkom. same zdrowe skladniki.

zaloz wlasna dzialalnosc, zobaczysz jaki to lekke zajecie... i nie dopieprzaj mi bo jesli masz weekendy wolne posiadasz wakacje i utrzymuja ci erodzice to latwo ci wymagac i oskarzac

autorko ja mam goldena wiec rasa podobna do labradora psy te maja bardzo wrazliwe zoladki zreszta juz zdarzylam sie on tym przekonac;/ karme zamawiaj przez internet na allegro lubw sklepach to zawsze wychodzi taniej:)

Gość juaaaaaaaaana
27% bialka minimum. 13, 6 % soli minerlanych , 9% tłuszczu.

Nie wtracam sie. Ciekawa praca przyznam... :| wieszanie prania, siedzenie na necie. Radze umawiac sie z przedstawicielami telefonicznie, zaoszczedzi to wam czasu. A wy tym czasie na pewno ugotowałabys im cos sama, skoro pracujesz wlasciwie w domu. Dawaj psiakom dalej Pedigree, skoro przez rok nic im sie nie stalo, to nic im nie bedzie. Zycze owocnego wyboru karmy. Powodzenia, dalszego sensu rozmowy nie widze.

Gość ekllerka
ja tez mam labradora i kupuje u weterynarza Purine to karma dlapsow z ddelikatnymi żołądasami he

dzieki smerfeta 88 dzieki za rady pomogly mi jak teraz bede mogla sie bardziej skupic na tym to w najblizszym czasie zamowie NEW karme dla moich spanieli

Pracuje. Ba! nawet pracuje tak jak Ty w domu- jestem tłumaczem. Ale jak pracuje, to nie mam czasu siedziec na forum, taka prawda.

silent ty niczego nie rozumiesz... zaatakowalas mnie a teraz sie obrazasz za twoje rady tez dziekuje nie bylam wieszac prania bo sie oderwac nie moge, bo zaraz przedstwiciel ma przyjechac i ja sie wlasnie z nim na dzis umowilam... poza tym moge isc wieszac pranie jak chce bo mam swoja mala firme na podworku wlasciwie-pislam wczesniej kobieto nie obrazaj sie tylko zrozum

i tu nie o moje pranie chodzi i nie o moja prace... tylko o karme dla moich psow mozesz mi polecic cos dobrego i w miare taniego jak wiesz z autopsji, mimo ze kazdy pies reaguje inaczej ale wiadomo ze jak cos jest dobre to dla wiekszosci psow dobre to jest...

Nie atakuje Cie! Tylko, ze piszesz, ze masz czas na wszystko, np. na pranie, bo pracujesz w domu-super! To masz tez czas, zeby ugotowac psiakom troche kaszy z miesem! Poza tym polecam Ci wirtualne porady wetów. Zgoogluj, gdzies powinna byc strona z poradami weta online. karma to prawie najwaznieszja czesc zycia psiaków, takze warto zadbac o najlepsza. Pozdrawiam!

Gość kociarz
KOTY KOTY KOTY GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!1 mam psa wilczura i kota i wiecie co??? psy to nic dno zero kupa śmierdzącej sierści koty rządzą!!!!!!!

dziekuje, prace mamy rozni i sie nie zrozumiemy... latwiej by bylo zebym mieszkala blisko centrum a nie ponad 20 ilosow od weta i zoologicznego prosto powiedziec trudniej wykonac kasze im czasami gotuje ale nie codziennie chociazby dlatego ze one do karmy sa juz bardzo przyzwyczajone i lubia ja pohrupac czasami nie rusza kaszy i czekaj na karme

robie mnostwo bledow ale to dlatego ze sie spiesze koncze bo sie ruch robi ;) na karme bedzie kasa.... dzieki wszytskim

Gość juaaaaaaaaana
silent_ dlaczego rzadzisz czyims czasem!?? idź i zajmij sie sobą zanim mowic co spanielka ma robic teraz a czego nie. Spanielka nie ma za co ;* na pewno dobrze wybierzesz:)

Gość musisz je w takim razie przyzw
yczajac stopniowo:) trochę karmy-troche kaszy w jednym posiłku:) ja co prawda nie mam psa lecz kota-ale też musiałam z jedzeniem bardzo kombinować:) po pewnym czasie miałam juz obczajone wszystkie sklepy gdzie można taniej kupić:serca,żołądki,skrzydełka,skórki z kurczaka itp:) kupuje raz dużo i zamrażam-wtedy nie trzeba ciągle łazic po sklepach. koty sa o tyle fajne że (mój przynajmniej) lubia surowe mięso-więc problem gotowania odpada. U psa raczej to nie zda egzaminu-bo jakby psa karmic samym mięsem to by człowiek zbankrutował;)

Gość fdfsfs
no ale co wy myślicie że Royal Canin to nie jest sztuczna karma??? przeciez ona niczym nie rozni sie od chappi to że cos jest zdrowsze nie znaczy ze lepsze co najlepsze u wielu weterynarzy w workach jes sucha karma... gorsza od pedigree! wety mowia ze chca jak najlepiej dla psa ale mysla tylko o zarobieniu kasy, czyms psa trzeba karmić, ja swojemu gotowac nie mam zamiaru ma sie świetnie czasem zaserwuje mu wątróbke ale poza tym leci na psich karmach nie rozczulajcie sie tak nad nimi przeciez jak tylko sie odwrocicie na dworze to wasze psy wpierdalają gówna bo czego im do jedzenia nie dacie i tak one wybiora cos innego, teraz pewnie odezwa sie mądrale i zaczna bluzgać ze co jak co ale ich psom niczego nie brakuje a ja sie swoim nie opiekuje dobrze i pewnie jest nieszczesliwy, ja tego czytac nie bede bo na dzis mowie kaffe goodbye!

Gość gfdgdjh
psy maja żołądek skonstruowany do jedzenia mięsa wy pewnie nawet nie wiecie jak długo pies trawi bo trawi powoli!!taka jest jego konstrukcja, po cholere pchac w psa kasze?!?! jak cie nie stac na psa to go sobie nie kupuj!

Gość timelooseontourlife
od kiedy to karma za 10zł jest lepsza od tej za 3??

Gość stara psiara
spanielka, niestety nie ma tak, że karma będzie TANIA i DOBRA. NIE MA. jest albo-albo i musisz zdecydować. jeśli masz trochę więcej czasu, to suuuuuuuper wyjściem jest dieta BARF, poczytaj sobie trochę w necie, to jest najzdrowszy, najtańszy, ale i najbardziej pracochłonny program karmienia psów... a tak, to mowie- za jakosc sie placi. nie znajdziesz karmy dobrej, a taniej, jak nie chcesz psow jarmic jakims swinstwem, po ktorym dostaja uczulenia i choruja, to niestety musisz przebolec i zainwestowac.

Duży wybór karm mają na stronce krakvet.pl :) Ja mojemu pieskowi kupuje karmę Royal'a. Trochę droga, ale myślę, że warto zainwestować w taką karmę, tym bardziej jak pies je tylko suchą karmę i nic więcej.