Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spanielka

kto ma pieski? musicie tu wejsc

Polecane posty

Gość labradodor
juaanaaa chcesz zabic psa? psy nie trawią soli.

Ja rowniez nie dodaje soli ;/ w ogole nie dodaje zadnych przypraw, jedynie troche zieleniny :). Pieski zjedza nawet niedoprawione....

Gość juaaaaaaaaana
nie wiem co sie dzieje... tak czy inaczej to jest na www.swiatkarm.pl

dobra kochani podawajcie mi te nazwy karm oprocz royal bo to juz znam :) takie tansze troszke jeszcze... bo nic dzis nie zrobie ;)

Spanielka- moze rzucac nazwy karm, ale po co? To, ze moim psom smakuje jeden rodzaj, nie oznacza, ze Twoje pieski tez to polubia. Jesli wyznacznikiem jest dla Ciebie niska cena i zeby to nie byl Pedigree, wejdz na allegro, jest masa karm!

Gość juaaaaaaaaana
jeszcze warto zwrócić uwage na karmy Eukanuba - ale tez raczej drogie. ja za przesyłkę płacilam 18 zł. Ale teraz przywozi tą karme do mnie siostra z Warszawy :)

mam metlik w glowie ale wiem ze wszyscy sobie tego royala zachwalaja chcociac jak kiedys dostalam probki z neta to moje psiaki wolaly pedigreee... ale moze to przez sol w pedigreee..

Gość juaaaaaaaaana
spanielka... a nie przejmoj sie tym ze pedigree jest nie zdrowe - moj jadl bardzo dlugo , nic strasznego tam w tej karmie nie ma a nawet ma skladniki odzywcze . nawet teraz czasem kupie dla odmiany :) jesli nie chcesz wydawac tyle kasy na karme dla psa to przeciez mozesz wybrac sie do jakiegos sklepu zoologicznego i rozgladnac sie jakie karmy sa na pulkach.. na pewno beda jakies lepsze od pedigree a nie takie drogie jak Royal.

Gość juaaaaaaaaana
mój też próbek nie chciał tknąć,. dopiero te dobrane do jego rasy - bardzo mu smakuja.

mam 3 a wiesz oc co chodzi? o to ze prowadzimy firme praktycznie na wlasnym podworku przy wolnej chwili idziemy do naszych psiakow na podworko zeby sie z nimi pobawic posiedziec... to nie jest tak ze mamy ich gdzies bo brak nam czasu... brak czasu ale dlatego ze dopiero po 17 zamykamy firme na cztery spusty i do domu... nasze psy maja swoje 20 arow kolo domu i przynajmniej jedno z nas jest u nich chociaz raz na godzine

Gość juaaaaaaaaana
nie! jak ktos czasu nie ma to wlasnie po to jest internet :) chyba lepiej miec psa mimo ze sie nie ma czasu jak mialby trafic do jakiegos okropnego schroniska albo nie daj boze na ulice ;/ bo nie wiesz co by sie z nim dzialo gdyby nie byl u Ciebie... radze przegooglować 'karmy ';)

silent wiec nie oskarzaj mnie skoro nie wiesz o co chodzi... ja sie stram dbac o nasze psty bo to sa nesze dzieci nawet jak gdzies wyjezdzamy to nie zostawiamy ich nawet rodzinie pod opieke tylko z nami jada, w przyszlym roku jada z nami w podroz poslubna....

Nie osadzam Cie, ale sama napisałas, ze nie masz czasu isc ani do weta ani do zoologicznego. Po 17 wszystko jest jeszcze otwarte. A taka wizyta w zoologicznym i dobranie karmy to jednorazowa wizyta, warta poswiecenia jednego popoludnia...

dziekuje juaaaaana a jak sprawdzam skladniki takich karm to czego powinno byc duzo a czego malo? bo pod tym wzgledem wybiore karme

silent czytaj co pisze: zamykamy firme po 17 20 kilosow do zoologicznego i weta - nie przelece bo helikoptera nie mam.... trzeba jeszcze cos zjesc zey nie pasc po drodze

Gość juaaaaaaaaana
ja tez nie mam tyle czasu ile powinnam poswiecac psu. Pwychodze o 5.50 z domu, wczesniej daje mu jesc i wychodze na spacer. wracam czasem o 15, czasem o 17, i dopiero pozniej mozemy wyjsc na dluzszy spacer i sie pobawic. wieczorem gotuje mu kaszke mleczną :) albo kaarme na zmiane. kiedy jest sam w domu i chce sie zalatwic..nauczylam go wychodzic na taras- tam sa tylko plytki. a wakacje spedzamy razem na wsi.. gdzie indziej nie wyjade bo po 1 tylko tam moge z psem a nie chce go zostawiac, a po 2 kocham swoj domek na wsi ;)

Gość juaaaaaaaaana
co do tych skladnikow to zaraz ci napisze.. ;)

Nie rozczulajmy sie nad tym, ile kto czasu spedza z psami. Wiadomo, ze dzis nikt nie ma czasu, ale dla chcacego nic trudnego. Czy swiat by sie zwalił, gdyby to raz Twoj mąż zamknął firmę, a Ty w tym czasie pojechałbyś do weta czy do zoologicznego?!

Gość sssssss....
Mój piesek jest chyba za bardzo rozpieszczony..tzn znaleźliśmy ja, ktoś wyrzucił szczeniaka, ale wczesniej chyba karmil domowym jedzeniem bo moja sumie żadnej kupionej karmy nie jadła..teraz bardzo lubi frolik..a oprocz tedo ryż z warzywani i kurczakiem..hii..rodzice nie maja już malych dzieci to psa rozpieszczają ;)