Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELKAPENTELKA

jestescie zadowoleni ze swojego,zycia,zyjecie w zgodzie ze soba?

Polecane posty

Gość amoze
nie zauważyłam, to fakt, a na dodatek wywaliło mi rury w mieszkaniu w łazience, więc byłam zajęta ;P ale już wszystko naprawione :):) A co do książek Irka Grina, to ja zaczynałam od książek pt. "Pan Szatan" ale świetna jest też książka pt "Szerokiej drogi Anat" i jej kontynuacja "Szkarłatny Habit". To jedne z lepszych polskich książek jakie przeczytałam, także zdecydowanie polecam. No a co do lekarza to mam nadzieje, że będzie poprawa :)

to fajnie ze ci nie zalalo mieszkania,ze nadal masz gdzie mieszakac:) ja sobie wypozyczylam ksiazke \'białe zęby\'\'\'Zadie smith,mam nadzieje ze bedzie fajna jak u lekarza?

Gość amoze
u lekarza bez zmian, czyli dobrze, ale mogłoby być lepiej :) dostałam kolejne recepty. Na 15 mam zajęcia na uczelni, mam nadzieję, że wytrwam w postanowieniu, że idę, bo jeszcze zostało parę godzin :o

amoze isc mowie Ci? dzis barbórki,moze masz jakas Basie na uczelni,złóż jej zyczenia,ja mam taka jedna zwariowana koleznke ze szkoły,zawsze razem wariowalysmy na lekcjach,a jak sie przeniosla do mojej szkoly to myslam ze to taka kujonica,a moze ty masz na imie Basia?:)

wiesz co sobie pomyslam ze moze wyminimy sie nr gg,na gadu gadu zawsze mozna pogadac inaczej niz na forum? 1644433 to moj nr gg

pewnie jestes na zajeciach to bardzo fajnie:) dzis mi sie zepsul telefon komorkowy,brat mi dal na jakis czas zastepczy,musze cos znajezc,nie wiedzi mi sie teraz kupowac nowy,tak drugo teraz bez tel. jak bez reki

amoze co u Ciebie? nic nie piszesz,ja nie mialam czasu pisac,bo bylam zajeta,napisalam Ci nr gadu,myslam ze tam pisalas ale nic nie mam,moze nie doszlo

Gość amoze
hej, przepraszam, że nie pisałam, ale wylądowałam w szpitalu. dziś wyszłam, nie dawno wróciłam do domu, teraz czekam na rodziców, bo chcieli przyjechać chociaż na chwilę. Jutro, jak pojadą, to Ci napiszę wszystko dokładnie. 3maj się 🌻