Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

czy ten komplet pasuje na prezent dla 10-latki??

Polecane posty

Gość nie pasuje
10-latka z takim naszyjnikiem?

Gość kasprowa
na pewno jej się spodoba, ale czy pasuje to nie wiem, bo ja ostatnio kupiłam podobny ale na 13 urodziny :)

Gość malinka88
pewnie, ze tak :) śliczny dla 10 latki :) ale cena strasznie droga, hmm w sklepach u mnie za 30 zł są równie piękne komplety :)

Gość nie pasuje
40 cm naszyjnik to u 10 latki na pępku będzie wisieć :D

może i ładny ale właśnie wydaje mi sie że łancuszek za długi i te kolczyki bedą za duże bo 10-latka ma małe uszy i te beda duże dla niej . Ja bym na twoim miejscu pochodziła po jubilerach bo sa ładne kompleciki specjalnie dla takich dziewczynek nawet chyba w aparcie coś takiego widziałam i to byłoby lepsze od tego i tańsze...

Gość fgnkgkg
komplet piękny ale myslę jak inni że nie da 10-latki. Za długi łańcuszek, za duże kolczyki. Poszukaj czegoś w tym stylu ale dla małej dziewczynki :)

Różowe cyrkonie w srebrnym metalu? Nie wiem jak ta 10-latka, ale ja (pomijając kwestie estetyczne, ale 10 lat to miałam kawał czasu temu), miałabym uczulenie.

Może lepiej jakieś fajne kolczyki srebrne kupić u jubilera? Ryzyko uczulenia mniejsze, a i tańsze będą na pewno .

chcę aby nosiła go długo i miała pamiątkę, a nie jakieś plastikowe pierdoły których nie założy nigdy potem

Gość fgnkgkg
ten drugi komplet ne bardzo mi się widzi.

Gość esrtqer4
biżuteria "jubilerowa" nie jest dobrym prezente dla dzieci do lat 14. na pewno jej sie nie będzie podobało a doceni to tylko mamusia :) jeżeli już uwzięłaś sie na biżuterie to nie kupuj "komplecików" tylko normalne srebrne koła, albo długie wiszące albo łądną branzoletke. wiem bo mam 22lata i pamietam te babciowate kompleciki od ciotek ;)

Gość pati emo
nie ja mam 10 lat i bym nie chciala dostac takiego czegos