Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anus333333333333

Wyciek z piersi i co dalej???

Polecane posty

Gość co mi jest.
Eelo.. moze to bylo dawno pisane ale moze ktos cos powie na ten temat, mam 16 lat. i jak nacisnelam jedna piers to znaczy brodawke to sie wydobylo z niej cos.. nie wiem cos podobne do wody.. albo mleka troszke. Niby to tylko kropelki .. Dodam że wczoraj mi sie skonczyl okres, i byl normalny.

Gość moonniiaa21
hej dziewczynki;] ja tez mam wyciek z piersi,ale moj jest taki zolty za 2 tygodnie ide do gina i zobacze co mi powie USG nic nie wykazalo. Strasznie meczacy jest ten wyciek i krepujacy zwlaszcza kiedy leze z chlopakiem w lozku;/ tez nie wiem co mi jest ale mam nadziej ze to tyko jakies niegrozne zmiany chormonalne. pozdrawiam

Gość anka8888888888888888888
Witam,ja również mam takie dolegliwości,byłam u gin i onkologa i oboje powiedzieli,że to nie jest powód do zmartwień,zbadałam poziom prolaktyny jest w normie,nadal nie znam przyczyny.Słyszałam,że przyczyną może być guz w przysadce mózgowej,ale wiadomo,że lekarza onkologa nie spytam o to,ponieważ nie lubią tego rodzaju pytań.

Gość sabr....
mimiiii mam do Ciebie ogromną prośbę ja właśnie od kilku tygodni mam taki czarny wyciek w prawej piersi ze strachu po woli wariuję w lutym poroniłam już mi łez brak dziś miałam być u onkologa w Katowicach ja byłam i ponad 30 pacjentów ale skubany lekarz się nie zjawił a ja znowu ten wyciek zauważyłam jak to było z Tobą proszę o pomoc mam już dość tego strachu :( moje gg 2504991 tylko jak mi jakiś idiota ma zamiar pisać bzdurne zaczepki z góry odradzam bądzmy dorosłymi ludźmi to nie są bzdurne problemy nastolatek ja mam 27 lat.