Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaga11

Czlonki obrzezane i nieobrzezane-podobienstwa i roznice

Polecane posty

Gość obrzezany8
Sam się obrzezałem i nie wyobrażam sobie inaczej :)

Gość obrzezany8
kereszka ja jestem obrzezany i jestem chętny :)

Gość forrk773
a duża to różnica dla was dziewczyny czy napletka nie ma wcale czy jest ale zawsze podwinięty (tak jak u mnie)..???? Jest krótki , zawsze odsłania żołądź..

Gość gość
Ja tez obrzezany i to calkiem niedawno:))

Gość gośććććc44444
obrzezane lepsze :)

Gość gość
ja wole obrzezane...chocby ze wzgledow estetycznych.. te nieobrzezane sa obrzydliwe :O

Gość gość
obrzezanie jest preferowane głównie dla mężczyzn- niechlujów, którzy nie mają pieniędzy na mydło,wodę i czasu na mycie penisa nie tylko po każdej ejakulacji, ale i po oddaniu moczu czy kału. Obrzezany penis kobiecie nie sprawia różnicy, choć dłużej może ją pieprzyć bez wytrysku( nieobrzezany mężczyzna ejakuluje statystycznie po 2. minutach),co jest dla niej korzystne, bo musi być ok. 10 minut stymulowana by uzyskać orgazm. Obrzezany mężczyzna natomiast ma otępiony orgazm i gorsze odczuwanie przyjemności, gdyż skóra na żołądzi staje się twarda i niewrażliwa jak skóra na pięcie. Obrzezanie u kobiet jest barbarzyństwem i nie ma żadnego sensownego wytłumaczenia. Ponoć, wg debilnych mężczyzn ma, nieodczuwając przyjemności z orgazmu, nie mieć chęci do zdrady.

Gość gość
obrzezanie ma sens jedynie w przypadku choroby pn. stulejka (stulejka z kolei powstaje w wyniku stanów zapalnych napletka spowodowanych brudem, a to powoduje przyrośnięcie napletka do żołądzi) Mężczyzna ze stulejką to praktycznie kaleka, który z seksu ma taką przyjemność jak z lizania cukierka przez grubą szybę. Tą "szybą" jest właśnie przyrośnięty do żołądzi napletek.

Gość kreacjonista-teoretyk
Gdyby napletek był niepotrzebny, nasz Wszystkowiedzący i Nieomylny Pan, Stwórca rzeczy pieknych i idealnych by nam go nie dał. A skoro go dał, bo przecież nie mógł się pomylić i dać bez potrzeby, pozbywanie się go jest grzechem ciężkim i ostatecznym, bo nieodwracalnym. Obrzezanie jest pomysłem szatana, który wszędzie musi wetknąć swój podły, brudny palec, a kobiety preferujące obrzezanych są jego narzędziem i z tego powodu powinny być przeklęte na wieki wieków Amen.

Gość gość
A ja byłam w dwóch długich związkach z facetami z nieobrzezanymi penisami, potem miałam też 2 przygody z nieobrzezanymi, teraz spotykam się z facetem, który ma obrzezanego i powiem wam, że nie widzę żadnej różnicy. Owszem, jest różnica w seksie, seks z inną osobą jest zawsze inny, bo inne są emocje, co innego was łączy, spotykacie się w innych okolicznościach, wasze doświadczenie życiowe jest inne, podejście, oczekiwania i wszystko, wszystko jest inne. Ale przecież to czy facet ma obrzezanego, czy nie, to z technicznego punktu widzenia nie ma żadnego znaczenia, jak mi wkłada to czuję zupełnie to samo, co czułabym, gdyby włożył go ktoś inny. Liczy się przecież ta cała otoczka, to jak ogólnie stara się w łóżku, czy dba o nasze potrzeby, czy jesteśmy zgrani i cała ta sfera poza łóżkiem, bo wiadomo, że przecież gra wstępna zaczyna się już dużo dużo wcześniej, zanim jeszcze do łóżka wejdziemy;)

Gość rybak1985
gaga11 to moze kobiety też pozbawimy tam skóry?? skoro tam u Was drogie panie tez bród sie zbiera i śmierdzi?

Gość gość
wszyscy sie obrzezajcie

Gość krystionos desperados
Jestem częściowo obrzezany od 7 lat w wyniku zabiegu usunięcia stulejki. Mój sprzęt ma 17 cm zakrzywiony w prawo i wiszące jaja. Chętne panie pisać :classic_cool:

Gość Marek112233
Witam, obrzezałem sie 10 lat temu , mam 35 , co mogę powiedzieć , na pewno żołądz stała sie mniej wrazliwa na bodzce, i trudno mi dojść do szczytowania, nie jest zle jak od kilku dni sie nie mastrubuję i jestem z dziewczyną , możemy sie kochac ile chcemy ale jak juz raz dojdę to pózniej dosłownie sie mogę za*****ać na śmierc , siebie i partnerkę , ona dojdzie kilka razy a ja muszę konczyc ręką albo w jej ustach, gdybym jeszcze raz miał szansę raczej zostawił bym napletek.

Gość gość
Jak czytam te wypowiedzi to aż mi słabo !!! niektóre to nawet żałosne wiadomo że są zwolennicy jak i przeciwnicy obrzezania . lecz wątek nie jest ani o religii ani o higenie chociaż to zaleta .Z doświadczenia po 13 letnim związku z obrzezanym mężczyzną Polakiem mogę się wypowiedzieć jestem żywym dowodem na to ze dla kobiety sex jest bardziej sadysfakcjonujący mógł nawet 3x i za każdym razem (orgazm dla nas obojga) z nie obrzezanym czystym facetem sex może być równie fajny to zależy od jego samego ale nie wznosi na wyżyny tak jak ten pierwszy dlatego rozważamy z obecnym partnerem przeprowadzenia takiego zabiegu .Zaś cytuję mojego ex " jestem dumny z tego że jestem obrzezany i sex sprawia mi większą przyjemność niż przed a mój żołądz jest dak samo wrażliwy jak przed a nawet i bardziej zależy kto to robi i jak !!! stymulacja jest tak samo łatwa i przyjemna a skóra nawet u nieobrzezanego powinna być ściągnięta podczas zabawy Więc morał z tego taki ze do sexu trzeba dojrzeć i się go nauczyć OBRZEZANIE to korzyść!!! obojga partnerów jeśli oczywiście jest podjęta samodzielnie przez dorosłego mężczyznę i zabieg zrobiony w humanitarny sposób przez lekarza POLECAM!!!