Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łoooooookurde

mam ładne ubrania,ale

Polecane posty

Gość łoooooookurde

cera jest w fatalnym i niezdrowym stanie;/ ostatnio na czole mnie wysypało,na policzkach mam małe punkciki .. co do mojej figury jestem szczupła,ale w dupe ostatnio mi weszlo;/ jestem wysoką ciemną blondynka... ubrania to jest nic... moja twarz jest blada i te wypryski;/ co z nimi moge zrobic do jutra??? dodam,ze nie uzyam pudrow ani nic bo nie umiem tego nakładac;p

Gość łoooooookurde
o te wytryski na twarz....y

wytryski? oj lepiej sie popraw, bo Cię zjadą :P A do jutra nie pozbędziesz się dużej ilości pryszczy! i jakie to są pryszcze, wągry, podskórniaki, czy takie gule czerwone bolące?

Gość gsfdgdsgfsdddddddddd
a co do tego maja ladne ubrania i to ze jestes wysoką blondynka?

Gość AlicjazGaju
nic do tego nie ma,ale chodzi o to,ze najwazniejsza jest twarz a moja nie jest w najlepszym stanie.. tak to są zwykle pryszcze biłae z tego wychodzi,mam tez ślady po wyciskaniu..

To jeśli nie masz stanów zapalnych ( czyli takich bolących gul, albo ropniaków z widoczną ropą ), a masz tylko zaskórniki ( z nich tez wychodzi to białe, to taka jakby kaszka jest ) to zainwestuj w doby peeling i w dobry krem ( ja polecam La Roche Posay - Effaclar K ), ale to jest kwestia miesięcy i lat, a nie paru dni. Też miałam problemy z cerą, dalej mi coś wyskoczy, ale skóra jest gładka i delikatna, o czym kiedyś mogłam pomarzyć. A ile masz lat, jeśli można wiedzieć?

Gość laska123456
nic nie poradzisz ..nałożysz jutro puder i won do szkoły czy gdzie tam :p pryszcze ci w dzien nie zniknął ...minimum 3 dni ...

Gość AlicjazGaju
mam 16lat :D 1LO

Gość AlicjazGaju
no,ale ja nie umiem pudrow nakladac;p poza tym nie mam:PP posiadam tylko krem z fluidem francuski "lankome paris" i tez nie umiem go nakladac;p albo źle rozsmaruje,albo te grudki stercza mi pod tym;d

Gość laska123456
współczuje ...Nauczysz się nakładać;;p i pytanie: Pierwszy raz ci takie coś wyskoczyło ??

Gość AlicjazGaju
hmm no od miesiaca juz sie z tym męcze.. nie naucze sie nakladac;(

Gość laska123456
ja od 3 lat ;p

Gość AlicjazGaju
hmm to jest raczej z bardzo dobrej firmy fluid i on sie dopasowuje do kazdej skory,ale ja go nie umiem rownomiernie rozprowadzic;p

Gość laska123456
nauczysz się...trzeba tylko próbować.....ja używałam już masę kremów zelów i toników ...i na razie nic mi nie pomaga ...

Gość AniołekD
wiesz ...to dość normalne zjawosko, że nastolatka ma 'wypryski' na twarzy ..ja też mam choć ostatnio trochę ich mniej ..ale np. gdy zbliża mi się okres moja skóra jest wysypana brzydkimi kropkami na twarzy... ja bym Ci radzila np. brac cynk... naprawde pomaga ..mi pomaga :P no i tak jak kolezanki radzily.. roznego rodzaje kremy peelingy zele do twarzy ..itp ..od razu nic sie nie dzieje wiec na wyniki poprawy tez bedziesz musiala poczekac niestety... a co do pudrow ...ee tam nie umiesz ...kup sobie w koloze twojej karnacji i pedzelek do nakladania go .....nic trudnego zobaczysz a pomoze Ci w zatuszowaniu krostek:]!!!

Gość plamkaa
Kobieto weź się w garść;) Zmień dietę bo najwyraźniej Ci szkodzi to co jesz, ogranicz słodycze i tłuszcze. Do tego dobry krem do cery tłustej lub trądzikowej, mozesz też pić zioł. Mnie na wypryski pomaga tez solarium, nie na okrągło oczywiscie, ale raz na 2-3 tygodnie, poprawia tez kolor skóry. Poza tym każdy może się nauczyć nakładania fluidu, na you tube chociazby masz masę filmików instruktażowych. Kup sobie tylko dobrze dobrany kolorem, chyba najlepiej fluidy w musie się naklada. tak samo puder - spróbuj nakladac pędzlem, dużo łatwiej i nie zostawia smug. Do tego obowiązkowo korektor np z miss sporty .

Gość aszjv
do tego co napisala powyzej kolezanka dopisze tylko regularne wizyty u kosmetyczki, jak jestes z wawy to polecam salon Denique