Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili22

Będę mamą i chcę powiedzieć o tym Wszystim!

Polecane posty

Gość Lili22

Witam bardzo serdecznie Wszystkich! :P Mam na imię Liliana, ale wszyscy mówią na mnie Lili. Mam 22 latka i 2 miesiące temu dowiedziałam się że będę mamą!!!! Jestem w stałym związku od 3 lat i bardzo bardzo się kochamy. Mateusz gdy się dowiedział że będzie tatą popłakał się ze szczęścia a ja razem z nim (zabawny widok). Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamy! Buziaczki dla Was Lili

Gość tak też w ciązy
hej Gratulacje ,łącze sie w radości:D

gratuluje. Zobaczysz jak już zostaniesz mamą bedziesz chciała to dopiero całemu światu ogłosić. Ja 30 wrzesnia urodzilam córeczkę i do dziś mam tę euforię :D

Gość ada_22
o rany! jakie to wzruszajace, ja tez mam 22 lata, jestem w stalym zwiazku, ale jeszcze troche poczekamy z maluszkiem, moja siostra wlasnie sie wyprowadza i planuje macierzynstwo, od jakiegos czasu juz tym zyjemy! Jak nazwalas nowego czlowieczka?

Gość Lili22
do ada-22 Mateusz i ja nazwaliśmy maleństwo Perełeczką

Gość ada_22
ojej, chyba za szybko zadane pytanie. ale to musi byc super, szukanie ubranek, fajnego wuzeczka, poradniki, masowanie brzuszka.... :)

Gość ada_22
szkoda, ze nie nagralas momentu gdy mu to mowilas, cudowna pamiatka, ale w sumie zostanie we wspomnieniach!

Gość Lili22
Do Ada-22 Najfajniejsze jest to kiedy się razem budzimy i Mateusz rozmawia z Perełką.

Gość ada_22
cuuuudowne, pewnie jak juz sie urodzi, to zostanie perelką, pocieszne. moja siostra ma 27 lat i dzidzi jest mocno wyczekane, troche sie obawiam, ze jak juz sie urodzi, to zaczniemy je rozpieszczac!

Gość powaznie masz 22
lata? bo mam wrazenie, ze emocjonalnie jestes na poziomie 13- latki...

Gość Lili22
nie nie mam 22 chyba sie w dowodzie pierdylneli ach te urzędasy ..... :/ kurcze czy to coś złego że się cieszę i chce się tym podzielić z innymi ? to się nazywa zawiść byle by się nikt inny nie ciszył i nie powodziło się lepiej prawda?? nie rozumiem was ... no cóż szczęścia życzę i na przyszłość mniej jadu

Gość przeciez to obciach
byc w ciazy, wygladac jak slonica a potem uzerac sie z wrzeszcacym bachorem! naprawde jestes ambitna, nie ma co!!!

Gość fgfdgf
Chuj mnie to obchodzi, macioro.

Gość matkaaaaaaaaa
a kogo to ochodzi. Znasz to, "tam gdzie drwa rąbią, tam wióra lecą". Także tam gdzie jest seks to i są dzieci. Nie twoje pierwsze dziecko na świecie i nie ostatnie.

Gość tak też w ciązy
ale jestescie nie mili-zazroscicie pewnie

Gość nsedrrrr
a czego tu zazdrościc, nieprzepanych nocy, niemoznosci wyjscia kiedu sie chce i z kim, prania za przeproszeniem pieluch, sluchaania płaczu, wrzasku itp. Zazdroscic to ty mozesz mi, wspanialych wakacji w cieplych krajach, przespanych nocy z facetem z ktorym sie chce a nie z jednym i tym samym az do obrzydzenia, dostawania codziennie kwiatów od kogos innego, rozpieszczania przez roznych facetow. To jest zycie, a nie jaka kupa, dziecko ma tem;erature, placz, stres itp.