Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieska Brzoskwinka

CO POWODUJE, ZE SEKS ORALNY JEST NIEUDACZNY? - do mezczyzn

Polecane posty

Gość Do Kilka Slow
Ladnie to opisalas, mysle, ze dlatego, ze robisz to przez uczucie, przez co nie ma w tym nic mechanicznego a jest po prostu milosc i oddanie i pociag do drugiego czlowieka.

Gość Irmina1939
co za obrzydliwości. lizać sobie narządy płciowe ?????????????????? PO CO ???????????????????????? Przecież tamtędy wydostaje sie mocz, kał, krew miesiączkowa, dzieci i wszystkie inne obrzydliwości. Smakuje wam to ? Podoba sie wam ten smrodek ? Prorok Mohammad (niech allah ma go w swej opiece) powiedział "nikt inny tego nie robi jak tylko psy dlatego jest wam to zakazane". Pamiętajcie !!!

Gość Velvetinka
Ja rozumiem ,że Każdy ma swoje zdanie... Ale Ty Irmina... konkretnie przegiełaś pałke z tym tekstem... Ojciec dyrektor czy jak ?:D

Do Irminki.....prorok mahomet tez powiedzial ze kobieta jest gorsza od psa......dobry nauczyciel,co?

Gość Irmina1939
Taak ? a gdzie to NIBY powiedział ? Prosze o przypowieść kłamco !

Gość robinchud
największą przeszkodą w trakcie ,,loda,, z połykiem są przednie zęby. jakość tej usługi została by zwielokrotniona gdyby dziewczyny wyspecjalizowane w tej dziedzinie miały je usuwane w okresie dojrzewania . w en to sposób można by się rozkoszować całkiem dotąd nieznanymi wrażeniami .chodzi mi o to niezwykłe intensywne odczucie dżgania w anusie gdy sperma i płyn z prostaty z niezwykła intensywnością opuszczają jaja pulsując wydostają się przez zaciśnięty i masowany jednocześnie trzon członka.

Gość Robochłop
Szczerze powiedziawszy to oral jest generalnie dość nudny :( Nie mam pojęcia czemu kobiety zawsze próbują mi się dobrać ustami do penisa-też mi radocha:P Ze niby takie wyzwolone i dobre w łóżku? Jaaaasne... ile to ja sie już nasluchalem, jaka to ta czy tamta jest swietna w seksie - ZAWSZE jest tak samo!!! Nieważne jak kobieta wygląda i co robi - i tak udany seks zależy od faceta!

Gość robinchud
dlatego też odbywam sesje erotyczno sexualne z moją bezzębną 68 - mio letnią znajomą ,która specjalnie dla mnie wyjmuje sztuczną szczękę. uważam że jest to rodzaj doznań zarezerwowany jedynie dla koneserów o b.wyszukanych upodobaniach i niezwykłej wrażliwości odbioru bodżców. zwłaszcza, gdy ,,per rectus,, prowadzi mi masaż prostaty.

Gość Robochłop
Noooo - taka znajoma to prawdziwy skarb! :P PS.Ten masaż prostaty to "per wyjętą sztuczną szczęką"? Czy dziąsłami tak międoli? ;)

Gość do robinchud
I tak trzymaj! ;)

Gość prze typ
Irmina1939 - jakas islamska wariatka jestes? Powiem ci tak - nie pasi temat spier...aj na inne forum.

Gość Do Robochlop
Powiedz, ze nie lubisz, nie zmuszaj sie.

Gość Kloss
Jak chcecie, urozmaicic to naslincie palec i jezdzijcie facetom po rowkach, lub tez lizcie im rowki to naprawde nakreca. a co do pozadnej laski, to mysle ze za mocny uscisk ustami, srednie tempo, do tego jezyczek i od czasu kilka ruchów jak najglebij, bedzie si drogie Panie. Pozdrawiam i piszcie jak poszło:)

Gość Robochłop
Weź powiedz kobiecie że nie chcesz żeby ci loda zrobiła! Od razu weźmie cie za dziwaka i odszczepieńca, bo "przecież nie ma faceta co tego nie lubi":P I zaraz przyleci na Kafe topik zakładać " czy wasi faceci też nie lubią gdy robicie im loda" :P Co do pieszczot rowka - no, to bywa przyjemne;)

Gość czemu tru niktnw
sam sie rowkuj

Gość Do Rowka
Ile ty masz lat?

Gość trombeczka
Nie wiedzialam, ze kobiety na ogol nie lubią polykać. Ja to uwielbiam , zawsze wysysam do ostatniej kroplki, do szalenstwa doprowadza mnie kiedy facet spuszcza się na mnie, na twarz piersi, albo prosto do moich ust. Lubię czuć ten gorący strumien. Wydawalo mi się, ze to powszechne,ale widzę ze nie. Myśle, że lodem jest tak, że jesli się go lubi robić to nie będzie nieudaczny, a co na danego faceta dziala, jaki usisk, czy lizanie, ssanie itd- mozna się zorientować po chwili, po reakcji. Ja w kazdym razie to uwielbiam a i nikt nie upominal się o zwrot kasy ( :)) - zart.

Gość powszechne to jest
ale tyko wsrod takich kurw jak ty

Gość trombeczka
Kurew jak ja? No w takim razie Twoj facet zazna tego tylko z taka jak ja a wierz mi predzej czy poźniej zechce posmakować takiego "zboczenia"

Gość powszechne to jest
facetem sam jestem wiec dziekuje, nie potrzebuje takich wrazen. a ztwojej wczwesniejszej wypowiedzi wynika ze sie nie myle co do ciebie

Gość trombeczka
A na jakiej podstawie oceniles mnie jako taka? Bo mi to sprawia przyjemnosć?

Gość DoTrombeczka
ja mysle ze wiekszosc kobiet sie tego brzydzi i jest to dla nich nie do zaakceptowania

Gość spinach
mi przeszkadza gdy zaraz po wytrysku mowi FU (sperma taka obrzydliwa niby) albo przestaje gdy tylko sie zacznie bo sadzi ze to juz koniec. Jeszcze gorsze jest robienie na "odwal sie"

Gość bardzo gustowna
b o jest fuuu

Gość goloooo
do mężczyzn?? No to wy jestescie takie spiete ze was boli,nie nasza wina malenkie! Nie do nas powinno byc kierowane to pyeanko:))