Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gest posiadacza

pocalunek w obecnosci innego mezczyzny...

Polecane posty

Gość gest posiadacza

poszlam sie pobawic z koleznakami wczoraj,i spotkalam mojego "niby" chlopaka,kreci od paru miesiecy... gdy chwile zagadalam z innym, to on przytulil mnie i cmoknal w policzek,a ten moj rozmowca sie zmyl

Gość salamandrrra
:D masz test na poczucie własnej wartości u rozmówcy :D Ja lubię takie zabawy ;). Wiele mówią o obserwatorach :P

Gość gest posiadacza
salamandra pocalowal mnie "moj"obecny rozmowca byl przypadkowy to byl gest odstraszajacy

Gość salamandrrra
wiem. Ale czasami s takimi buziakami wyskakują panowie nie "obecni", właśnie w celu zrobienia określonego wrażenia na obserwatorach. Mam takiego kumpla. Zawsze startuje z całusami, chyba że obserwatorem jego laska jest :D albo.... moje dzieci :D

Gość dbfb
Znam. Nie znoszę tego. Mój facet na początku związku więcej takiej "czułości" okazywał mi przy kumplach, niż w sytuacjach gdy byliśmy tylko we dwoje.

Gość gest posiadacza
to nei jest moj facet,w tym problem! i nie cierpie byc traktowana przedmiotowo

Gość salamandrrra
jeśli nie masz ochoty na takie zabawy ( bo ja to uważam za grę, zabawę) to możesz: - strzelić z liścia ( nie polecam) od razu skomentować - jak bierzesz się do całowania dalekich znajomych to przynajmniej najpierw załataj dziury w zębach, bo ci z paszczy jedzie i mdłości dostaję ( polecam)

Gość gest posiadacza
tu nie chodzi o dokuczanie:( zastanawiam sie czy jestesmy para czy nie!!!

Gość salamandrrra
nie jestescie. Gdybyście byli, to bys się nad tym nie zastanawiała, tylko wiedziała to na pewno

Gość gest posiadacza
to ciezka sytuacja,bo on nie chce dziewczyny,a teraz mi pisze"przyjdz,prosze..."(zeby przyjsc z klubu do klubu).i stal pod ta dyskoteka niby i czekal.ja nic nie rozumiem...:(