Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 180380

tabletki anty

Polecane posty

Gość 180380

mam pytanie, jezeli zapomni sie przyjac tabletke antykoncecyjna w 2 tygodniu to czy nalezy stosowac dodatkowe zabezpieczenie i ewentualnie przez jaki czas? w moim przypadku zapomnialam wziasc 9 tabletki, wiem ze powinnam wowczas wziasc dwie razem ale nie zrobilam tego, nastepna tabkletke wzielam dopiero nastepnego dnia o stalej porze. seks (bez wyrysku we mnie) uprawialam na 13 dzien od zapomnianej tabletki.zastanawiam sie czy na 13 dzien bylam juz normalnie zabezpieczona?wiem ze jak sie zapomni tabletke w 1 tygodniu to przez 7 dni nalezy stosowac dodatkowe zabepiczenie a jak jest w przypadku drugiego tygodnia? z gory serdecznie dziekuje za odpowiedz

Gość andzia122
Zawsze jak się zapomni o tabletce, to stosuje się dodatkowe zabezpieczenie (masz to w ulotce). W ulotce także jest napisane, że NIGDY nie bierze się podwójnej dawki, np, jak się zapomni, zwróci itp itd...

Gość 180380
czyli na ten 13 dzien od zapomnianej tabletki bylam zabezpieczona ? wczesniej sie nie kochalam. ja w ulotce wyczytalam ze jak sie zapomni tabletke to trzeba ja wziasc jak najszybciej nawet jezeli bedzie koniecznbosc przyjecuia dwoch razem