Gość przykre... Napisano Październik 26, 2008 chociaz nie wiem czy jakies wam sie spodobaja;) ale prosze o opinie. musze szybko dokonac wyboru, juz mam dosc szukania;) http://allegro.pl/item465453261_buty_botki_black_j01_z_przewiazaniem_jesien_39.html http://allegro.pl/item465301287_botki_pumki_sportowe_elche_green_zamszowe_38.html http://allegro.pl/item466079897_botki_saszki_5028toffi_british_style_38.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Październik 26, 2008 z tych 3 to drugie,restza wygladaja jak babcine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykre... Napisano Październik 26, 2008 chyba tez najbardziej podobaja mi sie drugie...ale sa niestety zamszowe, a to niezbyt praktyczne na jesien...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccbvvvaa Napisano Październik 26, 2008 wszystkie sa brzydkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykre... Napisano Październik 26, 2008 wiem ze nie wszytkim musza sie podobac,ale ja niestety musze miec buty przede wszytskim wygodne, a ciezko znalezc cos wygodnego i jednoczesnie eleganckiego...prosze o wiecej opinii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddsssssssssss Napisano Październik 26, 2008 Chyba powinnaś się zastanowić, jaką masz torebkę i jakie masz kurtki, co będzie w tej sytuacji bardziej pasować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Październik 26, 2008 No te drugie i trzecie mogą być ,wybierz najbardziej praktyczne na tą pore roku i te które najbardziej pasują do twoich ubrań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykre... Napisano Październik 26, 2008 juz pisze;) kurtke na jesien mam czarna i mam zamiar jeszcze kupic brazowa skorzana . torebki nie sa jednokolorowe w odcieniach brazu, zieleni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykre... Napisano Październik 26, 2008 aha i te butki sa w roznych kolorach,wiec tutaj akurat bardziej chodzi mi o fason, kolor juz sobie jakos dobiore:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Październik 26, 2008 Ja bym wzieła te trzecie jednak materiał bardziej sie sprawdzi w taką pogoda a fasonem są zbliżone tyle że, trzecie wyższe to nie będzie wiało po kostkach .czyli bier nomber 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sbanjxbnl Napisano Październik 26, 2008 pierwsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odwykowa Napisano Październik 26, 2008 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3 ze względu na kolor ale Napisano Październik 26, 2008 poszukałabym jeszcze na Twoim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykre... Napisano Październik 27, 2008 dzieki dziewczyny :) w koncu zamowilam te 3cie. beda pasowaly do kurtki, no i sa chyba najbardziej praktyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewica.jak cie prosze Napisano Październik 27, 2008 2lub 3..ja zatsanawiam sie tez nad tymi bicikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykre... Napisano Październik 27, 2008 ja juz zamowilam,wiec moge ci napisac jak przesykla do mnie dotrze, czy buty mi sie podobaja na zywo i czy warto je kupic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarina27 0 Napisano Październik 27, 2008 hym.. ja to bym ci polecila kupic buty w salonie. Tym bardziej jesli chcesz takie na plaskim obcasie, niektóre bardzo zniekształcaja stope. Ponad to nie radzilabym kupowac butów takich nie znanych marek, pewnie zaraz sie rozkleja i nie pochodzisz dlugo. Warto kupic troche drozej i miec pewnosc ich jakosci. Ja kupilam sobie buty ecco- radzilam sie dziewczyn tu na forum i wszystkie mi polecły- buty wygodne i zrobione solidnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykre... Napisano Październik 27, 2008 niestety jestem studentka, zarabiam marne grosze i nie stac mnie ( jeszcze :P ) na buty ecco:) ale wierze , ze to b.dobra firma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgfru6trirvyeruy Napisano Październik 28, 2008 wybralabym 2 albo 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wangrotka Napisano Październik 30, 2008 ochydne, kup inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach