Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty materialistaa

Dziewczyna ktora kaze za siebie placic to materialistka

Polecane posty

rfesf twoje slowa Szkoda Ci 5 zł żeby zapłacić za kawę na randce" a od kiedy to sie na kawe zaprasza? Wy to byscie ciagle chcialybyc do restauracji zabierane gdzie to cokolwiek o kolacji??

Gość hyhyuhhu
a lubie sobie posiedziec, kocham moj wystajacy brzuszek, szpiczasty nosek, a takze moje seksi okularki, jeszcze pod reka winogrona i czekoladka kto madry by wychodzil :)

Gość Powinien zapłacić
najpierw za kawę, a potem za pokój w hotelu.

Gość cxvcx
Prawda lezy jak zwykle po srodku. Zadna ze stron nie powinna ciagle placic na spotkaniach. Najlepiej raz jedna, raz druga. Dziwne podejscie, zeby caly czas placil facet. Jesli ciagle placi facet, to jest frajerem, jesli dziewczyna sie na to zgadza - jest materialistka.

Gość rfesf
ja pierdole, jaka ty jestes pojebana. Czy wam ciagle trzeba wszystko dokladnie pisac? Domysl sie kurwo czasem o co chodzi :o

Gość hyhyuhhu
cxvcx oczywiscie ze tak, ale one tu probuja swoja materialistyczna nature ukryc narzucajc swoje chore poglady

wiosenna ale wogole co to za facet skoro przesiaduje na babskim forum??jak juz tu ktos napisal maminsynek i blazen... bez odbioru marne imitacje facetow

Gość brak klasy to jest wypluwanie
po obciągu. I tyle w temacie

Gość hyhyuhhu
czemu wy myslicie ze jak facet nie placi to nie ma kasy? moze po prostu inaczej mysli niz materialistki?

Gość cxvcx
O i to jest wlasnie gadka. Jak brakuje wam argumentow, to zawsze mozna napisac, ze to forum dla kobiet a przesiaduja tu imitacje facetow. zal po prostu.

Gość julkaaaaaaa1234
...................................... niech ci bedzie :|

Gość hyhyuhhu
i wyszlo, pogadaly nie maja co powiedziec, na obraze nikt nie odpowiedzial to sobie poszly...

kurcze zreszta nie wiem co z was za faceci. Kilka razy bedac nawet z kumplami na piwie uslyszalam ze nie mam sie wyglupiac i schowac ten pieniadze bo oni placa. Chyba straszni z was dusigrosze albo totalni golodupcy skoro macie takie poglady. No ale coz

Gość jak ci sie nie podoba
fisiowna, chyba ci urwało końcówkę wypowiedzi. Czy zawsze tak masz, że kończysz zdanie w połowie?

Gość hyhyuhhu
ja tu wciaz pisze o opierwszej randce a nie jakichs wypadach. chyba zgubilas watek.

Gość cxvcx
Po prostu nie jestesmy frajerami. A jakbym zaprosil dziewczyne na kawe za 5zl, to by mnie wysmiala.

Gość fula
Prawda jestr taka ze dziewczyny lepiej sobie radza i zaprzeproszeniuem taka kawe za 5zl to ja mam w dupie!!!! prawda jest taka ze niestac was na porzadne wyjscie to dziewczyny lepiej zarabiaja... ...A DRUGA SPRAWA TO CHCESZ MIEC PIEKNA KOBIETE/? MUSISZ MIEC KASE!!!!! TAK BYLO I BEDZIE ZAWSZE....

Gość hyhyuhhu
z reszta pisalem juz, jezeli to by byly kolejne spotkanie i widzialbym ze cos z tego by bylo to moglbym dla niej nawet statek wynajac z rejsem tylko dla dwojga przy szwedzkim stole

Gość OBRAZEONA
HEHE:)KAWA ZA 5ZL/? I TYLE SZUMU

Gość hyhyuhhu
nie to byl idiotyczny przyklad zaproponowania 1szej randki. wspolczuje jesli takiej ktoras doswiadczyla

hyhyuhhu widzę że nie odpuścisz więc dam Ci radę Przed pierwszą randką mów zawsze dziewczynie że nie wiesz czy coś z tego wyjdzie i lepiej żeby każdy zapłacił za siebie. Uwierz, że pozbędziesz się problemu :P

Gość rfesf
" DRUGA SPRAWA TO CHCESZ MIEC PIEKNA KOBIETE/? MUSISZ MIEC KASE!!!!! TAK BYLO I BEDZIE ZAWSZE" buahhaha, albo jestes piekna i jednoczesnie materalistka albo jestes paszczurem i probujesz nam wmowic, ze piekne kobiety to szmaty. A to bzdura. Sa piekne kobiety nie lecace na kase. btw stawiam na druga opcje :classic_cool:

Gość OBRAZEONA
OD CZEGOS TRZEBA ZACZAC....../?DRINA POSTAWI TAKI W KLUBIE.. I MYSLI ZE POCIUPCIA TEGO WIECZORA... WIESNIAKI BEZ KLASY

Gość Podpułkownik
Owszem. Zdarzyło mi się. Zaprosiła mnie dziewczyna. Byliśmy w kinie i na kolacji. Ja płaciłem. Później ją taksówką do domu odwiozłem i odprowadziłem pod same dzrwi i tą samą taksą sam wróciłem do domu. Następnego dnia posłałem jej kurierem kwiaty z podziękowaniem za udany wieczór. Nie uważam się za frajera. Tak zostałem wychowany. Wstaję jak do pokoju wchodzi kobieta, odsuwam krzesło przy stole, przepuszczam w drzwiach, otwieram drzwi przed dziewczyną, zawsze ustępuję miejsca kobiecie. Tak mnie matka nauczyła. Dla mnie to naturalne. Zresztą nie zbiednieję jak od czasu do czasu zapłacę za kolację dziewczyny. Robię to odruchowo. To dla mnie naturalne i może dlatego mnie to nie boli. Ostatnio byłem z koleżanką na kawie i mimo, że nie była to randka naturalne było, ze zapłaciłem te 5 zł za jej kawę.

Gość hyhyuhhu
wiesz jakos argument ze ON MNIE ZAPROSIL (co defacto jest jedynym wyjsciem aby sie umowila) do mnie nie przemawia

Gość FULA
TO CZY JESTEM PASZCZUREM CZY PIEKNA KOBIETA ,TO KWESTIA GUSTU/. BA NA JAKIM TY SWIECIE ZYJESZ... NIEMASZ KASY I TAK PIERDOLISZ BZDURY