Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty materialistaa

Dziewczyna ktora kaze za siebie placic to materialistka

Polecane posty

Gość anty materialistaa

Prawdziwa dziewczyna z klasa placi za siebie bo jest samowystarczalna:-p Tak wiec jesli wymagacie od faceta by za was placil jestescie materialistki i wszystko na ten temat:-p

Gość myszzzz
-10/10 to już było bimbalion razy. *ziew*.

Gość nie ona poprostu
jest madra

Gość hyhyuhhu
prawda prawda, taka pijawka. zreszta co to za inwestycja ty jej stawiasz i nie wiadomo czy sie z toba umowi, niech za siebie placi, a jak jej sie facet podoba to powinna jeszcze za niego!

Gość Fizolof
wiosenna wygląda mi na taką blacharę z lepszego towarzystwa

Gość hyhyuhhu
a co jak ona nie moze zaplacic i sie upiera to kim jest? jeszcze wieksza sknera! szkoda jej 5zl za kawe na randce?!

Gość komunista z Laosu
"wiosenna wygląda mi na taką blacharę z lepszego towarzystwa" pewnie na dziennych studiuje szmata

Gość hyhyuhhu
to jest odrwacanie kota ogonem! najpierw zeby facet zaprosil bo z jego strony wypada, a z jej nie, bo tak powinno byc, jak nie potrafi wykazac inicjatywy to ciapa. a potem taka zaproszona wielce oburzona bo on ja zaprosil a nie zaplacil!! skandal!!!!!!

Gość hyhyuhhu
nie zmieniaj tematu! a pozatym nie masz racji!

Gość jagoooo
i od takich "samowystarczalnych" faceci najczesciej uciekaja

Gość hyhyuhhu
nie o to chodzi. jakby to pozniej byla moja narzeczona, czy zona to oczywiscie za wszystko bym placil, ale jak na pierwsze spotkanie isc i jeszcze tracic kase na niepewna inwestycje, ledwie znajacych sie ludzi to nie dla mnie. zcemu dziewczyna na 1randce nei moze zaplacic pfff

podejrzewam ze w tym przypadku drugiej randki by juz nie bylo...skoro facet zaprasza to chyba logiczne ze placi prawda??

Gość hyhyuhhu
omagad nastepna. a jak ma nie zapraszac, jak dziewczyna oczywiscie pierwsza nie zaprosi, to on by czekal do smierci, bo tak juz sie przyjelo.

Gość mialam
Mialam taka sytuacje Facet mnie zaprosil na koalcje i do kina za Kolacje zaplacil (przepraszam bardzo,ale to on mnie zaprosil na randke) w kinie okazalo sie,ze nie ma juz gotowki tylko moze placic karta i wprost mnie zapytal czy mam, zeby zaplacic za bilety ale tak dobrze sie zlozylo,ze terminal byl w okienku przy kasie :))))))))) i zwrocilam mu delikatnie uwage - ze terminale sa, wiec nie musi mniec gotowki przy sobie po prostu ZENADA!!!!! od tamtej pory zerwalam z nim kontakt i nie wyobrazam sobie,zeby kobieta za siebie placila!!!!!!!!JAKIM PRAWEM?????? facet ma byc facetem ..nie chodzi tu o miliony a o glupie 20 zl :)))))))) ISTNA ZENADA

Gość komunista z Laosu
wiosenna jest jak inwestycja w toksyczne aktywa :classic_cool:

Gość Podpułkownik
W życiu nie pozwoliłbym dziewczynie zapłacić na randce. Trzeba być totalnym błaznem, żeby laskę zapraszać do knajpy a później dzielić rachunek na pół. :O Poza tym tylko jakiś na maxa zakompleksiony koleś będzie żydził przy płaceniu. Żaden normalny facet nie pozwoli lasce nawet portfela wyjąć, nie mówiąc o płaceniu za cokolwiek.

sorry skoro facet jest zainteresowany to kuzwa z jakiej racji ja mam go zapraszac??omg co za dusigrosze...

Gość rfesf
"Szkoda Ci 5 zł żeby zapłacić za kawę na randce" a od kiedy to sie na kawe zaprasza? Wy to byscie ciagle chcialybyc do restauracji zabierane :o

Gość mialam
do zdecydowana wiosenna zgadzam sie z toba w 100% no wiesz, co to za facet ktory nie placi za kobiete co to za facet, ktory przesiaduje na KOBIECYM forum!!! istna ciota!!!!!! hahah nie wyzalaj sie chlopie na forach tylko zarón wiecej zeby Cie bylo na randki stać!!!!!!! ;)

Gość mialam
PODPULKOWNIK WIDAC,ZE PRAWDZIWY Z CIEBIE FACET!!!! BUZIAK

Gość hyhyuhhu
ty calkiem w pelni idealny normalny facecie podpulkowniku, oswiec mnie, czy kiedykolwiek jakas dziewczyna cie zaprosila pierwsza? jak mozna mowic ze zaprasza sie kobiete, przeciez to jest oczywiste ze ona musi zostac zaproszona bo tak juz jest. czy moze gdzies jeszcze ostal sie taki okaz ze to ona zaprasza??

Gość rfesf
nie mowie o kawie, ale kolacji. Kolacji w restauracji.