Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty materialistaa

Dziewczyna ktora kaze za siebie placic to materialistka

Polecane posty

Gość hyhyuhhu
no to twoja sprawa jak lubisz placic za kogos, proponuje udac sie droga ascety mysle ze wtedy bylbys spelniony. ja mam takie zdanie ze nie placi sie na 1szej randce za kogos i juz. "Wstaję jak do pokoju wchodzi kobieta, odsuwam krzesło przy stole, przepuszczam w drzwiach, otwieram drzwi przed dziewczyną, zawsze ustępuję miejsca kobiecie. Tak mnie matka nauczyła." a te cechy posiada kazdy sredniowychowany facet

Gość rfesf
I pewnie podpułkowniku nie masz wlasnego zdania i zawsze zgadzasz sie ze zdaniem kobiety, nigdy sie z kobieta nie klocisz, nie krzykniesz, bo tak Cie wychowano 💤

Gość hyhyuhhu
intelientna dziewczyna nie bedzie czekala az sie za nia zaplaci, tylko wyjmie swoj banknot i dzielac sie na polowe zaplaci. wyrazne zaznaczanie ze ma placic za siebie jest bardzo nietaktowne. dziekuje za rade.

Gość Podpułkownik
Może dlatego mamy odmienne poglądy bo ja nie jestem materialistą. Nie przywiązuję uwagi do złotówki i każda wydana nie na siebie moneta nie staje mi kością w gardle. Nie przeżywam, nie rozpaczam, nie wyliczam. Dobrze zarabiam. Jak raz - dwa razy w tygodniu postawię dziewczynie kino i kolacje to nawet nie czuję różnicy w kieszeni. Wolę się cieszyć miłym wieczorem w towarzystwie pięknej kobiety niż pocić się na myśl o tym jak jej zasugerować, by zapłaciła za swoje zamówienie i nie wyjść przy tym na kompletnego głąba.

Gość tadammmmmmm
dziwny temat facet powinien płacic za dziewczyne na randce ale dziewczyna tez powinna czasem zapłacic za kolesia bo inaczej by to wyglądało tak ze to facet ma tylko wydawac kase na dziewczyne to na co dziewczyna wydaje kase ??? na siebie:P

Gość ROZTRZESIONA I ROZBITA
15:34 hyhyuhhu [zgłoś do usunięcia] intelientna dziewczyna nie bedzie czekala az sie za nia zaplaci, tylko wyjmie swoj banknot i dzielac sie na polowe zaplaci. wyrazne zaznaczanie ze ma placic za siebie jest bardzo nietaktowne. dziekuje za rade. 100% racji i tyle w temacie.

Gość Danielek
Młode dziewczyny to szmaty i tyle!

Gość Podpułkownik
rfesf Nie myl kultury osobistej z ubezwłasnowolnieniem.

Gość hyhyuhhu
"Może dlatego mamy odmienne poglądy bo ja nie jestem materialistą." sugerujesz ze ja jestem materialista? jestem w stanie dac o wiele wiele wiecej niz kino i kolacje, nie mam zamiaru z toba sie wyliczac kogo na co stac. jak juz mowilem na pierwszej randce postepuje inaczej. ot zwykla zabawa, jesli chce milo spedzic czas to sie umowi, jesli nie to nie, dlaczego wiec mam za nia placic? twoje chybione oceny zostaw nastpnym razem dla siebie.

Gość nie jestem
a nie wyobrazam sobie zeby placic za siebie w restauracji na 1 randce

Gość nie jestem
mialo byc juz mloda

Gość nie jestem
a poza tym mam pytanie na drugiej trzeciej tez powinna placic za siebie czy moze jest gdzies granica a potem juz nie placi i kto ja o tym ma poinformowac?

Gość zgadzam się z wiosenną
zdecydowana większość związków kończy się na 1szej randce. Nie opyla się płacić za siebie, bo wychodzi, że cały czas bym musiala za siebie płacić. Zapłacę inaczej - ale nie po jednej randce :)

jestem w stanie dac o wiele wiele wiecej niz kino i kolacje to nie wynika z Twoich postów, ale pewnie masz rację... dlaczego wiec mam za nia placic dlatego że chciałeś się z nią umówić, spotkać

Gość hyhyuhhu
zgadzam się z wiosenną to spojrz na to z drugiej strony, dlaczego wiec facet ma placic? no chyba ze umowisz sie z podpulkownikiem :):):)

Gość no i wyszlo ze na kase leca
wyjscie 2 razy na tydzien do knajpy to dla zaradnego mezczyzny nie jest spory wydatek:-o w ten sposob materialistyczne ku.rwy eliminuja facetow ktorzy malo zarabiaja bo sa niezaradno ( czytaj - za malo zarabiaja ) wszystko kreci sie wokol kasy a jesli atrakcyjna dziewczyna leci na goscia z kasa bo wczesniej odrzucila takiego ktory moglby jej mniej dac bo mnie zarabia jest materialistka i nie mowcie ze nie jest:-o mnie wlasnie tak dziewczyna odrzucila bo nie bylem "wystarczajaco hojny i za malo sie staralem" dodam ze zarabiam 1500 i mieszkam z rodzicami gdzie takze dokladam sie do mieszkania. laski leca na kase tak bylo jest i bedzie tylko niektore z tym sie kryja a niektore mowia wprost :-o

Gość hyhyuhhu
zdecydowanie wiosenna chyba niedoczytalas wszystkiego :) "dlaczego wiec mam za nia placic dlatego że chciałeś się z nią umówić, spotkać" juz pisalem ze to jest jedyna mozliwosc spotkania sie z dziewczyna, a zazwyczaj nie zdarza mi sie utapiac pieniedzy w niepewne inwestycje, wiec wole sie powstrzymac :) co to szkodzi dziewczynie jesli za siebie zaplaci?

Gość nie jestem
te materialistki jak o nich mowicie musialy by zglupiec jakby chcialy placic za siebie po wuja mi taki chlopak jak bede chciala placic za siebi eto pojde sobie sama do knajpy i zamowie to na co bede miala ochote

Gość hyhyuhhu
" płaci ten, kto zaprasza " waj?

Gość tadammmmmmm
"płaci ten kto zaprasza" to są eliminacje i wygrywa ten kto więcej razy zaprosi i zapłaci za randke

Gość hyhyuhhu
"te materialistki jak o nich mowicie musialy by zglupiec jakby chcialy placic za siebie po wuja mi taki chlopak jak bede chciala placic za siebi eto pojde sobie sama do knajpy i zamowie to na co bede miala ochote" co za egoistyczne podejscie! : o po wuja mi taka dziewczyna co nie bedzie placic za siebie? jak bede chcial za kogos placic to kupie sobie 2x wiecej na pierwszej randce, ew. podziele sie tym co mi zostanie. bezsensowny post...

bez przesady ludzie... Ja jestem w stanie zrozumieć jak facet jest biedny to płacę za siebie! Ale jak mi stawia kawę i drinka i nie pozwala płacić to przecież nie będę się z nim wykłócać:) podpułkownik to facet z klasą:):):)

Gość hyhyuhhu
"a co szkodzi Tobie że zapłacisz za nią?" jak to co, idzie z mojej kieszeni na kogos kogo pierwszy raz widze, to tak jakby dac bezdomnemu, najwyzej moge sie lepiej poczuc.

Gość nie jestem
bezsensowny jestes ty jezeli umawiam sie z chlopakkiem 1 raz to nawet nie zastanawia, sie czy zabralam pieniadze ze soba bo i po co? zreszta pewnw reguly ustanowione sa od dawna a ty jezeli chcesz zeby dziewczyna placila za siebie to ja poprostu o tym poinformuj a wtedy .....boje sie ze zadnej wiecej juz 1 randki miec nie bedziesz bo to przede wszystkim o tobie swiadczy