Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Ryjek, kupuj zimowe! ja tak mam ze jak kupie letnie buty to wraca zima :D zeby nie bylo to teraz jeszcze nic nie kupilam, nie moja wina :D ale zeby nie zapeszac to wez lepiej cieple bamboszki :D

Mam :classic_cool: mam mam mam klapeczki zimowo -wiosenne :classic_cool: będę teraz jak babuszka :classic_cool: Nio co do piosnki to właśnie usunęłam :) rzeczywiście nie było jej a olał to dzisiaj uwielbiam to jutro tamto :D Mam sąsiadkę Halinkę ,myślicie by jej to zapodać na gg ?:classic_cool:http://www.youtube.com/watch?v=i30txrjxNaQ :D

tez od razu mowilam, zeby bambosze kupic :classic_cool: ogladalyscie pamietnik nimfomanki? dobry film :D zaczyna sie erotycznie, ale potem nawet wzrusza :) aaaa i chce sprostowac, ze nie jestem zakochana :( wiosne mam tylko w myslach, a za oknem masakryczna zime 😭

Misss ja nie ogladalam tego filmu:O Moze kiedys:D http://www.pudelek.pl/artykul/23298/blagam_nie_pokazujcie_juz_moich_zdjec_sprzed_operacji/ masakra:O Lece juz...dzis beda u mnie pierogi hehe. Milego dnia i weekendu zycze:D Dzis leci Godzillla "King Kong" i Alvinki:P PS.Wiosno gdzie jestes?...ale z drugiej strony przynajmniej troche bialo sie zrobilo i nie widac tego syfu posniegowego:P

Miss a zerknelam sobie na pudelka bo bardzo dawno tam bylam i chcialam zobaczyc najnowsze plotki w swiecie "gwiazd":):):) OK.Zbieram sie:) Cos trudno jest mi odejsc od kompa.....pa :D

:O tej a ile ta Pulla ma lat ?:O bo sprzed operacji wyglądała gorzej od mojej matki ,która ma 50 na karku :O Swoją drogą niezły face :Otwarz number one "kurza łapka ":O twarz number two "chyba usiadłam na ostry pal ":O nie podoba mi się a ani propozycja numer 1 ani 2 :O nie ma to jak naturalność :classic_cool:

Gość jaśminowa
czekoladko obys miala racje ze o mnie tak latwo sie nie zapomina, mam nadzieje ze to prawda:P niedzielo ty wiesz co ja czuje bo masz podobna sytuacje ciagle powroty i wyjazdy tak jak u mnie. tylko ze mnie to strasznie meczy i czasami mam dosc takiego zwiazku... wczoraj jak poszlam po pracy spac o 18 tak wstalam dopiero dzis o 7 :P :P dzien dobry ! no i po co znow ten snieg??

Dobry łikendowo :) U mnie resztki śniegu ,można by rzec ,że śnieg wygląda jak nalot :) słonko świeci i pewnie za dwie trzy godziny będzie super :) Dziewczyny mam do was pytanie :) Czy podoba wam się ten nietoperz? http://images50.fotosik.pl/258/8550beaf8085e1e3.jpg :) Dzisiaj przyjeżdża mój michu jupiii:) Jasminowa twój nick dobrze mi się kojarzy :) kiedyś jak mieszkaliśmy na blokowisku stał obok jeden dom ,taki stary biały a zaczepistym balkonikiem na piętrze :) a w ogrodzie od ulicy rósł jaśmin :) zawsze miło było tamtędy przechodzić ,tak bosko pachniało :)

Gość jaśminowa
ryjku ten nietoperz jest sliczny a jak pasuje do ciemnej karnacji mmm:P ja narazie nie mam funduszy na jakiekolwiek zakupy.... szkola mnie kosztuje:/ a co do mojego nicku.... jasmin jest piekny.... kiedys nadałam mojej duszy takie imie "jaśminowa mgiełka" :P:P:P:P i stąd to sie wzięło:) jaśminowa bo jaśmin tak pieknie pachnie, a mgiełka bo mi sie kojarzy z czyms delikatnym a ja wlasnie taka mam dusze

Witam:) Widze,ze nikt nie louknal na link jaki wyslalam.....moze to i dobrze:O Ryjku u mnie nadal sypie i chyba nie przestanie sypac....do kolana juz nasypalo tego puchu:P Co do tego "nietoperzyka" to ja mam prawie taki sam ale szary i bez golfu i zakadam go do wszystkiego, do golfow z cienkiego materialu,do bluzek z dlugim badz krotkim rekawem:P:P:P jasminowa...to dusza moze pachniec?:P:P:P

Angel zupę z płodów to ja widziałam w tamtym roku na hcfor:) no cóż są takie kultury i nic z tym nie zrobisz :) Ja sobie tego nietoperza właśnie robię na drutach :D tylko czekoladowy brąz:classic_cool:będę go nosić do białych rurek :D i jeszcze sobie sprawię brązową torebkę przez ramię :P

Gość jaśminowa
aniołku tylko wyjątkowe dusze pachną :P u mnie tez sypie ten przeklety snieg - mam juz dosyc ! :(;(

bry :classic_cool: Angel ja jako stala bywalczyni hardcorowego forum tez widzialam ten artykul juz dawno :o Ryjek nietoperek sliczny :) ja w zeszly weekend pojechalam do pozka na zakupy z zamiarem kupna butow i wrocilam z kilkoma bluzkami :o nie ma zadnych fajnych butow :o albo to ja nie mam gustu, ze nic mi sie w tych sklepach nie podoba ostatnio :o ej ej a nie zgadniecie gdzie ja dzisiaj ide :classic_cool: na chipendaelsow!! :classic_cool: :D z kumpelami idziemy z okazji dnia kobiet :D a u mnie od sniegu bialo :(

Nie wiem ,albo jestem stara albo mam oś z mózgiem ,ale nie ciągnie mnie na czipendejlsów :O Misska co ty gadasz o Phillu ?:( Jak to się potrzaskał ?:( Matko chyba cały jest co ?:(

dobry z rana :) Ryjek, bedziesz bosko wygladac :) mnie by to tylko pogrubiało :D choc z drugiej strony nie byloby faldek widac :D Miss, nie ma butow, nie ma, nie ma, przyznaje :D i jeszcze te szpilki, jakbym nie dosc wysoka byla :D nienawidze kupować butow!! i spodni, bo nigdy mi tylek nie wchodzi :D Angel, jak Twoja dusza nie pachnie to zes nie jest wyjatkowa :P hehe taki zarcik 😘 Co do Philla, to mam nadzieje ze Misska cos pokrecila ;>

Phill ma w opisie na gygy tak: "tylek potrzaskany, ramie troszke boli, reszta bez strat" :o moze na rowerze zrobil fikolka? nie no mnie az tak bardzo tez nigdy nie ciagnelo, ale jak jest okazja to ide a co :classic_cool: :D tym bardziej, ze ta imprezke to mamy jako prezent na dzien kobiet :)

Ja nie wchodze na takie fora o "ciezkich" tematach i wczoraj przypadkowo na taki natrafilam artykul:O:O:O Bylam kiedys na chipendealsach...nie zbyt mi sie podobalo:O Jakas amatorszczyzna:P Widze,ze wszyscy badz wielszosc z WAs macie do siebie gg...to po jakiego grzyba tutaj piszecie?:O:O:O

Miss....wiem,ze to NASZ topic ale widze,ze macie do siebie gadulca to.....zreszta, bajka:P Pamietam jak z 3 lata temu (jakos tak) dokładnie 8 marca odprowadzalam swojgo R.na przystanek autokarowy bo odjezdzal do NL.....bylam ubrana bardzo ale to bardzo wiosennie:P PS.Philll mial wypadek?:O Moze posliznal sie...o to nie jest trudno:P czekoladko....ja tam wiem czy moja dusza pachnie czy nie:P Piszesz "i jeszcze te szpilki, jakbym nie dosc wysoka byla " ile masz wzrostu?:P 2 metry?;);););)

NK powiadasz......ja tam sporadycznie patrze:P Z tego portalu zrobilo sie DNO:P ryjku....zrobisz mi tez takiego nietoperzyka..takiego samego jak w tym liknu co pokazalas? Tak na serio kiedys robiam na drutach ale wylecialo mi to z glowki-makowki jak to sie robilo i...moze czas sobie przypomniec?:P hehe

Misska :D a wiesz ,że to samo pomyślałam ,że Phill na rowerze fikołka wywinął :Dto pewnie przez te okulary co kiedyś o nich pisał ,ze jedno szkiełko tylko w nich ma :classic_cool::Dsłaba widoczność i wypadek gotowy :D:O My się śmiejemy a szczypior pewnie poobijany :O Angel ja mam gg tylko do Misski :) a oni to sobie gadają cholera wie o czym :Ppewnie jakieś erotyki czy coś :classic_cool::D Ja na nk to nie pamiętam kiedy byłam :Oa nie byłam kurde w tamtym tygodniu koleżance poznanej z kafe życzenia urodzinowe złożyłam :)mieszka ode mnie ok 35 km :D Czekolada byś se darowała z ymi kilogramami i tłuszczem co ? Jesteś tak samo szkiletor jak i my chyba że sobie w photoshopie ujmujesz :D

Ryjek, przeciez ja tam mam same foty twarzy :D to skad mozesz wiedziec :D ale fakt ze no taka chuda to ja nie jestem:D i mam 172,5 cm :D hehe :D ale nie lubie na szpilkach chodzic, mam nizsze kolezanki i tak jakos zle mi :D a ja nie mam do nikogo gadu i jakos zyje, takze Aniolku nic sie nie martw ;)

uuu czekoladko,wysoka jestes...ja mam 165 cm.wzrostu i uwazam,ze za wysoka jestem..jak zaloze obasy to ....czasami wyzsza jestem od swojego R.i tak glupio sie z tym czuje.....ja mykam,Wysylaja mnie do sklepu a tak mi sie nie chce isc:O Nie wyspalam sie bo ogladalam KING-KONGA hehe:P Milego dnia:D

ja mam gg tylko do Ryjka i Philla, a Phill do mnie ma, ale kiedys mi mowil, ze nie pamieta, ktora to ja jestem, bo ma tyle tych nr na gygy :D :D :D no na nk to tez bardzo rzadko zagladam. ja mam 170cm wzrostu i tez sie czuje czasami za wysoka, ale lubie szpilki :) tez ogladalam wczoraj king konga, uwielbiam ten film i w starej i w tej nowej wersji, a pozniej jeszcze ogladalam purpurowe rzeki i poszlam spac kolo 4 :o