Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

brzuszek mnie boli :(ała na palcu mnie boli :( gorąco mi :( będę płakać :(

ale musisz mi najpierw ogolić pachę :( bo możesz się pociąć o te chaszcze :O

jakby mogła to i giry mi obleć maszynką bo mi się nie chce :O chyba się dzisiaj nie pójdę myć :O a co kurde ,dzień harcerza sobie zrobię :Oco mnie nie wolno :O

ja jestem spocona ,może śmierdząca (kto poczuje ten będzie wiedział :O) myślisz ,że dojdę do prysznica ?:O tak ze 10 kroków bym musiała zrobić :( a na tapczanie sobie siedzę ,mam jabłuszko ,mam herbatkę miętową taką zimną fajną ,to szkoda się ruszać :( Boziu ,a kto mi plery umyje ?:(

no weź nie godaj :( kochana jesteś :( ta się dla mnie poświęcasz :( a masz może taką małą żółtą kaczuszkę do kąpania ? bo mi Czarek pogryzł i nie ma dziobka a bez dzioba to już nie ta kaczuszka :( lubię kaczuszki :(kaczuszki są fajne ,robią plum ,ale moja nic nie robiła bo stała na brodziku i patrzyła :( taka trochę zboczona ta kaczuszka była,tak przynajmniej mi się wydaje :( i tak patrzyła na mnie i patrzyła a mi aż głupio było czasem :O nawet mój małżonek z takim pożądaniem na mnie nie patrzył ja ta zboczona kaczuszka kurde i jeszcze literka K mi się zacina 😭

no ba :classic_cool: aż błyszczą ,można się w nich przejrzeć jak w lustrze :classic_cool: to pewnie wszystko dzięki tej żółtej gąbce :classic_cool: A gdzie jet szczypior ?:) A ty wiesz co ?:) Wczoraj albo kurde przedwczoraj ?:O Choroba nie pamiętam ,ale tam ...widziałam gościa podobnego do Philla ,ale co tam :classic_cool: gość w kapeluszu (czujesz) na rowerze (czujesz) rower oblepiony torbami ,bidonem itp bajerami (czujesz) a gostek tak z 175 cm mógł mieć czyli coś ja nasz szczypior :classic_cool:no i jakieś tam kłaki ciemne spod kapelusza mu wychodziły (też by się zgadzało :D) tylko buzi nie widziałam bo miał okularki założone :(ale szczypior coś pisał ostatnio ,że jedzie papa na nowym rowerze :classic_cool: myślisz ,że to nasz szczypior był ? :classic_cool: Chciałam mu z jaja walnąć z ona ,ale potem sobie myślę "kurde a ja to nie szczypior ?":O no i nic nie zrobiłam :( a mogło być tak pięknie :(

Cześć wam Ja muszę pilnować zwierzaków od teściowej a tam nie ma neta:( Ale pamiętam o Was :)

Masakra ,wypociłam dzisiaj chyba ze trzydzieści kilo :O i po co to do sauny chodzić ,no się pytam po co ?:O Misska masz jeszcze tego zimnego browara ?:( z miłą chęcią się z tobą dzisiaj upiję takim zimnym browkiem :( masz?:(

hahahahaha ha ha :classic_cool: pada deszcz :classic_cool: hahaha hah :D tylko pewnie zaraz neta nie będzie :O

sie tylko jeden ostal :( nie wiem czy jeden Ci wystarczy :( ja dzis lecze kaca woda mineralna niegazowana z lodowki :( u mnie niech na razie nie pada bo mam pranie na balkonie :o

Wystarczy :) U mnie już po deszczu :) ale grad był zaczepisty :) Siedzę teraz na allegro i szukam koszulki dla chrześniaka mojego micha z logiem klubu piłkarskiego to raz a dwa ma być ładna a trzy ma być tania a cztery ma być mała opłata za przesyłkę :D :O

Mam znalazłam:classic_cool:47 zeta za koszulkę z przesyłką :D Młody jest w siódmym niebie:) Dzięki za browka :classic_cool: