Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

No wlasnie Ryjek zobacz, Phill nam narzekac nie pozwala a sam narzeka :o zobaczysz ze on nam jeszcze deszcz wywola 😭 Czesc Aniolku 😘 no u nas wiosna pelna para, no prawie ze lato wrecz :D

no przerasta mnie to dzisiejsze zachowanie Philla :(może ma jakies dni ,wiesz takie jak baby mają ,pomarudzić nawet na rosnące paznokcie a to ,że niebo niebieskie a to ,że słonce żółte :( poczekajmy ,może mu przejdzie;) super pogoda dzisiaj była :) Angel ,pierwsze zakwasy masz już a sobą :) dalej może być tylko lepiej :) pamiętaj uważaj na te osy mutanty :):D

Gdzie on jest dawać no tu tę marudę !!! mam deszcz dzisiaj :( Chodź no tu bandyto jeden :(

ale wy jesteście :( i czego się tak cieszysz ?:( masz ten swój deszcz baboku jeden :(

Wiem ,że dobry .Sama lubię jak wiosną czy latem popada to całkiem inne powietrze jest i jakoś świeżo/rześko się robi . ale ty zawsze jak marudzisz na słońce to mamy na drugi dzień deszcz :( przy najbliższej okazji składania życzeń ,masz murowane ode mnie deszczowe życzenia :D"dużo dużo zdrowia a jeszcze więcej deszczu" :D;)

wiedziałam ,że tak będzie :D ja tam nic nie chcę mówić Misska ,ale ja bym go przez kolano i trzask prask :classic_cool: coś mnie "z' ciężko chodzi ,które to żarło przy mojej klawiaturze ?:D

Miss uroczo wyglądasz jak się droczysz ;) Ryjku co za perwersyjna propozycja:) Nie znałem Cię z tej strony :)

oszz choroba no to się wydało jeśli chodzi o zacinające się "zet"i o moje perwersje ;):D ehhh... zero tajemnicy a podobno świat wirtualny to anonimy świat :D

He he szesnaście razy wchodziłem wchodziłem z Policją do domu ludziom którzy uważali się za "anonimowych" :) Zawsze mają ciekawy wyraz twarzy :)

ale ,że co ? że mnie też zgarnią za moją perwersję :O jezusienkuuu 😭 a miało być tak pięknie :D🖐️

Któż to wie :) Niby coś z "Miśkiem" tego tego. Jak Misska pisała zoofilia jest karana :)

kurcze mówisz ?:( to ja się przyznaje do wszystkiego ,bo ja z miśkiem i kotkiem i słonkiem tego tego :( chociaż... słonko to nie zwierze to może łagodniejszy wyrok da mi sąd ?:( jeju jak tu się wybronić z tego wszystkiego ? może ja powiem w sądzie ,że jestem za ekologią albo coś :D

Miska - no okej a ja ci w zamian jakąś więzienną dziarę zrobię :D Phill -uważam ,że sąd mógłby przychylnie spojrzeć jakbym powiedziała ,że to jednak jakaś forma miłości a przecie Pan Bóg kazał nam miłować :D

no przeca pisałam ,że nie ten link :( tamto to ja nie wiem skąd się wzięło to już ja wolę być tym Ryjkiem z doliny Muminków :(

Spoko Dolina Muminków nie ma umowy o ekstradycję do Polski ;) Tylko uważaj gdzie jedziesz na wakacje ;)