Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

KTO ZACZYNA STARANIA ZARAZ PO ŚLUBIE?

Polecane posty

Gość ciocia mięsko
ja nie!!!! Chcę się nacieszyć swoim małżeństwem, a nie od razu zagonić męża do prania pieluch...:/

pieluch sie nie pierze bo wymyslili cos takiego jak pampersy :p ja od razu po slubie zaczelam starania i udalo sie w pierwszym cyklu.fajnie tak \"starac sie \" kilka razy dziennie :D teraz moja corka ma 2,5 roku.od urodzenia zajmowlaismy sie nia na zmiane i tak jest do tej pory.nie zaluje swojej decyzji.powodzenia autorko :)

no ja tez zanierzam sie starac:) i mam nadzieje , że uda nam się szybko:) A co do cieszenia się mężem to ja już moim kochaniem cieszę się 3,5 roku:))))

Witam! ja chce zaczac starac sie jakis miesiac, dwa po slubie.A slub juz za 3 tygodnie! Wiec po nowym roku pewnie zaczniemy staranka. EMTI a Ty kiedy wychodzisz za maz?

Aha,EMTI juz wiem!spojrzalam na suwaczek. To jeszcze troche czasu masz:) Mi juz niewiele wolnosci pozostalo;) ile masz lat?

ja to jeszcze jeszcze:) dopiero 19.09.2009:) No i wlaśnie się zastanawiamy czy pobyc jakoś 3 miesiące sami i potem starania czy juz w noc poslubną :)

ja mam mało:P teraz 20 a jak bede brać ślub to będe niała 21 i pare miesięcy , a mój narzeczony bedzie miec 26 i 8 mnc :)

Gość meeganx
ja przed ślubem:)

Gość meeganx
zacznę...jeszcze tylko jedna paczka tabletek mi została potem przerwa mała(gin powiedział,że miesiąc wystarczy) i do dzieła.A ślub nie wiem...może kiedyś.Wierzę przede wszystkim w miłość a nie ślub:)

A ja o moją dzidzę starałam sie przed ślubem.i jak brałam ślub byłam już w ciąży.Ślub to dla mnie tylko formalność.Według mnie jak sie kogoś kocha i chce z nim być to nie ma różnicy czy ma się ślub czy nie.Ale jak się go ma to nie ma problemu z chrztem, komunią dziecka.

a ja nie chcę byc teraz w ciąży bo mam jeszcze ostatni rok studium i egzamin zawodowy no i z dzieckiem dałabym rade, ale już jest za późno więc jak bym zaszła teraz to dziecko urodziłabym we wrześniu :D a to nie realne bo mam w tym miesiącu ślub:P:))) także jak coś to bedziemy starać się po ślubie bo na poczatku myslałam ,że już od lipca, ale stwierdziłam , iż wole się do woli bawić i pić alkohol na poprawinach nie myśląc o tym czy jestem w ciąż:). To tak dla zdrowia dziecka, wiec w noc poslubna zaczniemy starania;p a tabletki przestaje brać już teraz, bo musze schudnąć jakies min 7kg:) a przy tabletkach mi się to nie udaje mimo iż sie odchudzam:) A ślub dla mnie jest tylko przsytwierdzeniem naszej miłości i też nie uważam tego za konieczność:)

Cześć Dziewczyny! Pomimo, że jestem już po ślubie (10.08.2007) postanowiłam do Was dołączyć. Ja starania zaczynam dopiero od tego miesiąca i już się nie mogę doczekać widoku 2 kreseczek na teście ;)

Gość olmolo
Ja urodziłam rok po slubie i prawie trafilam w termin tzn.slub bralam 11.07 a urodzilam 19.07,czyz nie piekny prezent?

a jak wygladały wsze przygotowania, jakos specjalnie sie odrzywiałyście, jadłyście witaminy , czy jak?