Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlita

DUCHY!? Czy ktoś w nie wierzy, może ktoś ich doświadczył?

Polecane posty

jestem pewna.....gdyby to był błąd analogowki to raczej w lusterku byla by ta zjawa widoczna, a jej tak jakby na tym zdjeciu nie bylo...no i jest to postac w dłygim płaszczu i długich wlosach, twarzy nie widac....

Gość ja wierze w duchy
pamietam jak ze 3 lata po smierci babci przysnila mi sie w okropny sposob, ze lezala przy mnie na lozku i umierala to bylo cos strasznego balam sie jej, nie wiedzialam czemu mi sie tak sni, nastepnego dnia zadzwonilam do mamy a ona mi powiedziala ze przeciez wczoraj byla rocznica smierci babci, innym razem, jakis rok potem snila mi sie bardzo podobnie, tez tak "brzydko" pare dni potem moj tata byl na cmentarzu i okazalo sie ze ukradli jej wazon z grobu..:o dziwi mnie to, bo ja z nia mialam raczej bardzo slaby kontakt, ogolnie wiem ze nie powinno sie zle mowic o zmarlych, ale ona nie byla za dobrym czlowiekiem, nigdy sie do niej nie przytulalam jako dziecko, no ogolnie nie mam pojecia czemu akurat mi sie sni, nikomu innemu. Mialam tez pare razy tzw paraliz przysenny, ale to akurat wiem, ze nie ma raczej nic wspolnego z duchami. Moja mama za to miala wiecej takich sytuacji, kiedys weszla do pokoju i zobaczyla siebie jako mala dziewczynke... nie mam pojecia co to moze oznaczac, bo przeciez to nie duch, tak jakby jej duch z przeszlosci, po prostu stala postac ktora wyglada jak ona jako dziecko. Poza tym zawsze jak ktos ma byc chory to pare dni przed sni jej sie moja prababcia a jej babcia, zawsze sie sprawdza:)

o wiem i jeszcze jedna historia!!!! To mi opowiadala mama, a jej to opowiadali znajomi i niby oni to widzieli ale nie wiecz czy to napewno prawda, wlasnie ci znajomi jechali samochodem po drodze do jakiejś wsi mało uczęszczanej i widzą na stopa stoi jakaś kobieta, ale ja omineli i jaka dalej za jakies 2km znowy stoi i to ta sama... oni sie cofbeli i zatrzymali, a ona do nich mowi zeby sie cofneli i skręcili gdzies w jakąs droge i że bardzo ich prosi no to ok... pojechali tam i zobaczyli rozbity samochód, kobieta która ich tam skierowała była w środku nieżywa, a na tylnim siedzeniu niemowlę.... robiło się ciemno więc zapewnie nikt juz by tamtędy nie jechał i umarlo by z wyziębiena...

Gość karlita
aż mnie ciarki przeszły...

ja patrzylam pierwszy ale jak ta dziewczyna zmienila wyglad to zaslonilam oczy i wylaczylam, juz za bardzo sie nakreciłam wiec jutro je ogladne za dnia:) z siostra a nie sama jak juz wszyscy w domu spia:P

Gość kędzierra
zmarli śnią się często i nie należy to utożsamiać z dziwadztwem. Do mnie we śnie przyszła moja ukochana babcia i prosiła mnie, żebym jej kupiła porządne ładne buty bo w niebie trzeba się dobrze pokazać.Nie wiem dlaczego mi się to śniło.Byłam przy śmierci babci, była inteligentną pęłną świadomości kobietą.Bolał ją rak ukł pokarmowego i prosiła o morfinę a ja jej mówiłam, że morfina ją zabije to było w życiu realnym.Babcia zasypiała a ja jej powiedziałam - Babciu, weż świecę do ręki zapaloną, odchodzisz i pożegnaj się ze mną - spojrzała na mnie zszokowana.Na początku nie chciała wziąźć świecy, gromnicy ale później zrozumiała że to KONIEC.Wzięła świecę, zacisnęła na niej dłonie i powiedziała ; do widzenia - wiecej nie mogła wydusić.Słyszałam ostatni oddech. Ten film o autostopowiczce oczywiście znam.Ludzie z samochodu nie żyją a ta dziewczyna była duchem, tak twierdzą policja i wszyscy oglądający ten filmik po zdarzeniu.

Gość kędzierra
no ten drugi filmik ma 9 min i nie mam zamiaru tak długo ślęczeć sama w pokoju w domu przy lesie i oglądać do końca.

ale sama w domu nie jestes? ja nawet w pokoju mam kogos a sie boje taka ze mnie bohaterka :O a twój dom gdzies na boczu, czy masz gdzies blisko sąsiadów ?

Gość kędzierra
mam sąsiada obok w domu ale ogrodził się murem i drutem kolczastym, narzeczony śpi w pokoju dalej.Boję się oglądać strasznych rzeczy i horrorów też nie oglądam w telewizji.

Gość kędzierra
poszli spać :-O ja też ledwo żywa jestem

przeczytajcie komentarze pod filmikiem, to zmontowane. wiekszosc tych rzeczy to niestety nie duchy... a najczesciej wszystkiemu winne jest swiatlo.. choc w duchy jestem sklonna uwierzyc to niestety w tego typu filmiki nie..

Gość wystarczy...
Nigdy nie poznalam mojej babci...zmarla rok przed moim urodzeniem...tez w maju.Kilka lat temu przyjechalam do dziadka na wies.Spalam jak zwykle w tym samym pokoju.Sufit byl drewniany, belkowany.Najpierw lezac na lozku i patzrac w sufit zaczelam dostrzegac mieniaca sie twarz...twarz mojej babci (identyczna jak na zdjeciach, ktore nam po niej pozostaly).Gdy zasnelam snila mi sie wlasnie ta sytuacja w ktorej bylam: spie wtym samym lozkujest ciemno nagle budzi mie jakies swiatlo na srodku pokoju, stoi tam kobieta...usmiecha sie przywoluje mnie do siebie, z gory pada na nia swiatlo, jest cala rozpromieniona...taka dobra...rozpoznalam w niej babcie...nagle zjawia sie druga kobieta, piekna, z dzieciatkiem na rekach.... przytula moja babcie i razem unosza sie w tych promieniach prosto do nieba... na drugi dzien dowiedzialm sie ze babcia zmarla w tym pokoju.Zmarla na raka w bolach i cierpieniu...ale wiem ze teraz jest szczesliwa i nic ja juz nie boli... uswiadomil mi to moj sen...chociaz ...CZY JA WTEDY TAK W OGOLE SPALAM????????????????????????????????????

Gość KARLITA
ZNA KTOS JESZCZE JAKIES OPOWIESCI? WIERZY KTOS JESZCZE W DUCHY??:)

Gdzies na stronie głównej kafe był taki temat w dziale \"przy kawie\" o duchach.. naprawde bardzo ciekawe historie tam forumowiczki pisały.. aż ciarki przechodzą. :) PS. Jak dodać temat do \"moich tematów\"? :)

Gość remelu
no widze ze temat stary juz nieaktualny ale b.ciekawy