Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewica 19 nie-niewinna

Mówicie że dziewica jest niedoświadczona, nic nie wie o seksie - błąd

Polecane posty

Gość its just me
ja mam 21 lat i dalej jestem dziewica ! Dziwne ? Nie. Przynajmniej sie szanuje, i nie pojde z byle kim do lozka. Fakt, bylo paru facetow, ale do niczego w sumie nie dochodzilo i co robili ? Zrywali, albo uciekali mowiac ze dziewicy to nie. albo pytania ile maja czekac .... no coz.

Nie wiem, ja się wiązałam z kimś kto mi się podobał, kogo lubiłam, kto mnie pociągał na swój sposób. Mam wrażenie że dziewice wypowiadają się tutaj i te rozdziewiczone w sumie też, mają niskie libido, jakby miały wyższe to ich stanowisko w tej dyskusji też by się zmieniło. Ja zgadzałam się na seks bo chciałam tego, starałam się nie wybierać głupich palantów, choć czasem sami się trafiali i dobrze sie maskowali.

Gość w.w.w.
"its just me - ja mam 21 lat i dalej jestem dziewica ! Dziwne ? Nie." ja w tym wieku też jeszcze byłam, nawet trochę dłużej. przestaniesz być, zmienisz poglądy :)

Gość powiem szczerze ze
ja bardzo sie brzydze prawiczkiem i kropka. mam nazieje ze takiego szmatławca zniewiesciałwego i pipke w spodniach i spotkam na swojej drodze... odrzuca mnie

Nichya, wiele młodych dziewczyn zgadza sie na taki seks, bo to seks. A i sa osoby które lubią seks bez gier wstępnym, mocne pieprzenie bez uczuc. Zatem tutaj radze ostroznie bo zaraz mozesz na takie wyjatki trafić.

prawiczek to nie gadaj tyle i bierz sie do roboty! rozpierdziela mnie jedno - tutaj nie boije do nikogo z obecnych - ze wiele dziewic/prawiczkow unosi sie swoją cnotą. A co się dzieje jak już ją tracą? Zatracają siebie w tym, bo chcą nadrobić to co stracili. Wielu "Świeżaków" nie radzi sobie z tym.

Ja też czekałam na miłość. Ale jakoś tak się pomyliłam i nie ten dostał moje dziewictwo. Z tym że ja jestem osobą, która lubi wielu rzeczy próboac, zatem wyszalałam się przed poznaniem mojego obecnego Pana. ale powodzenia, może tobie uda się poznać od razu tę własnie pannę.

Gość DO PRAWICZKA
wiesz co na to wyglada że ty chcesz mieć dziwice albo jakaś cnotkę taka jak ty....;) Może Ciękrec a zakonnice co?

Gość dziewica 24 lata
Ja już jestem stare próchno. Ale nie rozumiem jak można się dawać posuwać w dupę a potem pisać o sobie, że jest się dziewica... No wybacz, ale to przekracza moje pojęcie. Jak sama napisałaś, czerpałaś przyjemność z seksu oralnego i analnego. SEKSU. Więc uprawiałaś seks. Więc nie jesteś dziewicą🖐️

Gość prawiczku napisz tak lepiej
a tak naprawde to przepraszam każdego.. Jestem pojebany i nic mi sie nie podoba fakt mam małego i nawet nie mogę porządnie go sobie zwalic. No ale coż życie, chce najlepiej dziewczyne ktora byłała ślepą głuchą dziewicą i jeszcze bez czucia czuł bym sie jak w niebie . TO JEST MOJE MARZENIE

Gość dziewictwo to stan ducha
a nie obecność błony między udami, jak sama słusznie zauważyłaś :O Nie jesteś dziewicą, tylko przebolcowaną analnie panienką :) Nie mieszaj w swoje wywody prawdziwych dziewic. Swoją drogą niech mi ktoś wytłumaczy JAK można zaczynać życie seksualne od wyższych stopni wtajemniczenia, czyli od seksu analnego? :O Ona może sobie dorabiać, jaką chce ideologię, ale założę się, że to chodzi TYLKO o to, żeby mogła swojego przyszłego księcia z bajki nabrać na swe rzekome dziewictwo (czyli mogę obciągnąć 10 murzynom na imprezie, byle błona była :classic_cool: )

Też znałem kiedyś taką dziewicę... że się tak kolokwilnie wyrażę, pół osiedla ją posuwało. :D Ale była dziewicą.

Gość Wiatraczekkk
no dobra tylko jak autorka miałaby poznać tego księcia z bajki. Najpierw da mu dupy a potem "to ten jedyny" i powie mu że oszczędzała dla niego swoją błonę. chyba że ma jakieś kryterium typu: Jak nie będzie chciał mnie zaciągnąć do łóżka to jest porządnym facetem może coś z tego będzie, a jak będzie chciał to zrobię mu loda i dowidzenia.

Gość murkoo
jestem facetem i zgadzam sie z prawiczkiem i kropka

Gość dziewictwo to blona

Gość LECHIA GDAŃSK
WIECIE CO DYSKUTUJECIE NA TEMAT KTORY DO NICZEGO NIE PROWADZI DLA MNIE AUTOR TEKSTU BO NAPEWNO NIE JEST TO DZIEWCZYNA (BO NIE WIERZE ZE TAKIE DZIEWCZYNY JESZCZE ISTNIEJA) jes pojebany na maxa zeby pisać takie rzeczy na forum i chuj lubisz ten sport to sie nie chwal. Do prawiczka coś tam.. ty sie nie wpierdalaj tam gdzie Cie nie chca!!! Wiesz?? Jestes pedałem dla mie te pierdolenie o szopenie ze ty niby szukasz księźniczki to tylko twoja wyobraźnia. To może pozdrowisz ode mnie Twoja wyimaginowana przyjaciółke. Owszem sa takie dziewczyny, ktore sa porzadne ale że dziewczyna z chłopakiem sie zabawia( podkreslam ze jest to jej chłopak, bo jeszcze ze mnie zrobicie dziwkę) to nie znaczy że już się puszcza no nie... osobiscie to uważam ze jestes ostro pierdolniety Pozdrowienia z gdańska

Gość LECHIA GDAŃSK
Aha i jeszcze cos niech nie wypowiadaja sie osoby ktore nie maja o tym pojecia patrz prawiczek i .

Gość lechia gdansk to bezmozg

Gość LECHIA GDAŃSK
SŁUCHAJ PRAWICZKU MÓJ TY DROGI TAK SIE SKŁADA ŻE JESTEM DZIEWCZYNA:) CIO GŁUPIO CI.......??? HEHEH STERYDÓW NIE BIOREEEEE A Z RESZTA TROCHE SIE ZNAM NA ŻYCIU BUCU JEBANY JESZCZE RAZ MNIE OBRAŹ TO ZOBACZYSZ.. CHUJ JEBANY SIE ZNALAZŁ....... POZDROWIENIA Z POMORZA

Gość LECHIA GDAŃSK
Jaaaa i co teraz, ale mi dogryzłeś az mi głupio. I tak dla mnie jesteś cwelem............. POJEBIE

Gość LECHIA GDAŃSK
Nie jestem dresiara........

Gość LECHIA GDAŃSK
Heeee to bys sie chłopie pomylił:) Nie jestem chłopczyca, zdziwiłbys sie a tak na marginesie nie każda dziewczyna która jest kibicem musi byyc dresiara... albo antykobieca?? OJ ZDZIWIŁBYS SIE ZDZIWIŁ.......

Gość TO NIE JA BO TO ON
Zgadzam sie sam jezdze na różne wyjazdy i zdarzaja sie dziewczyny, które jeżdzzą bo lubią a nie by burdzić. A z resztą ANTYKOBIECA ?? |Co ty pierdolisz chłopie

Gość TO NIE JA BO TO ON
I nie koniecznie sa dresami....

Gość LECHIA GDAŃSK
Przeciez ja kurwa do chuja nie przeklinam:)