Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greenline25

Zony i kochanki....łączymy sie!!!!

Polecane posty

Gość Baba z jajem
Byla mojego bylego wysoka brunetka baaardzo gruba (130kg) strasznie mocny makijaz, zniszczona cera przesadnym solarem i ciagle ten sam dres. Ogolnie okropnosc. Nie bylam nigdy o nia zazdrosna.

Gość ona ona
nom ja mialam taka "przyjemnosc" ja poznac osobiscie :) wielce sie wkurzyla jak mnie zobaczyla i uciekla hehe, a ja wtedy jeszcze nawet nie mialam zamiaru romansowac z jej kochanym, dopiero wieczorkiem to sie stalo

Gość nowa0440
tylko że ja nigdy nie okazuje jakiejkolwiek złości swojemu kochankowi bo go kocham całym sercem i on po raz pierewszy też mi to napisał w emsie. obecał, że jak się spotkamy to ze wzruszeniem wysłucha to co od dawna chce usłyszec i też ma mi coś do powiedzenia.

Gość ona ona
a najsmieszniejsze jest to ze jak jest u mnie , a ona dzwoni, to mowi ze odwiedzil mnie i mojego meza

Gość awril
no....ja tez nie okazuje ani złosci,ani zazdrosci..zeby sobie nie pomyslał za duzo:) ale generanie mnie to wkurza... i takze to,ze nie ma odwagi,zeby ja zostawic izaczac zycie ze mna:)

Gość ona ona
ja jestem zazdrosna, ale o wszystkie inne oprocz niej, nawet mi pasuje to ze sa razem, bo nie zamierzam odchodzic od meza, ogolnie nie wyobrazam sobie powaznego zwiazku z k, to by byla porazka, chociaz podkochuje sie w nim

Gość awril
nom,ja tez wiem,ze moj zwiazek z nim,na stałe,okazałby sie porazka...ale wystarczyłaby mi swiadomosc,ze on chce byc ze mna na stałe...wtedy bym mu to szczerze odradziłabo w głebi ducha to tylko kobieca proznosc przemawia przeze mnie:P

no u mnie cos podobnego jak u Ciebie awril- schlebia mi jak mowi,ze chcialby ze mna byc, z drugiej strony wpadlam w panike, jak zaczal to mowic- bo ja od meza nie chce odchodzic;)

Gość awril
o,o,o,:) magiczko..o to mi własnie chodzi...a on niby chce ale sie boi..albo ze dziecka nie chce skrzywdzic-a ja to akurat rozumiem,i nie mam zamiaru dziecka rodziny pozbawiac

baba z jajem...dobry ten skecz, jeden z moich ulubionych:D Magiczko...moj K wraca do Polski 17 lub 18 grudnia...wiec tez juz niedlugo. On mieszka w Polsce jakies 100 km ode mnie...wiec w sumie nie tak bardzo daleko. Ale to juz chyba nie ma znaczenia, bo z nami koniec....noo na 99%:P hmmm...a moglo by byc tak pięknie...ja bede mieszkac sama, on tez😭

ja nie mam dzieci, ale on ma - na cholere mi facet:) z obciazeniami w postaci ex-zony i alimentow?;0 jestesmy jeszcze mlodzi i gdybym powaznie myslala o nowym zwiazku to najpierw rozwiodlabym sie ,a potem poszukala wolnego faceta.;)

no greenline..to faktycznie szkoda- na Twoim miejscu jakos pociagnelabym temat- choc z drugiej strony, tez fakt - facet zawsze musi byc bardziej zadurzony niz my - i maz i kochanek - wiem, ze to dewiza zolzy:) - ale tylko wtedy mezczyzna traktuje Cie z szacunkiem.

Gość Baba z jajem
magiczka - dokladnie, po co chlop z byla baba na glowie i jeszcze z alimentami, dziecmi. Dla mnie to bylo nie do zniesienia na dluzsza mete i w sumie ciesze sie juz nie musze z tym zyc, wiem ze to mnie zabijalo.

magiczka...tak mi czasem zal, no ale co zrobic, przeciez nie zmusze go na sile, zeby okazal mi troche uczucia. Nie ten to inny...:D Musze sie rozglądnąc za kims nowym:P

Gość desert
Green! A co Ty jeszcze na kompie robisz, wszak mialas do dyskoteki isc; jazda do lazienki; zagraj mu na nosie; poszukasz sobie innego adoratora w Polsce-tego kwiatu pol swiatu;)-kto szuka ten znajduje; jesli tak musisz zyc, bo nie jestes w stanie odejsc od meza, to szukaj sobie obiektu westchnien, ale on musi byc tego wart. Pozdro

Gość nowa0440
magiczko - ja utozsamiam sie z toba co do odpowiedzi na różne posty. ale nasza historia bardzo różni się chociażby wiekiem. Ja pisałam o sobie tutaj na 2 stronie. pisałam też o sobie na Kochankach pod innym nickiem ale tam wdałam się w konfllikt ze złośnicami i wycofałam się rakiem. Tak w ogóle to ja wole łagodzić sytuacje niż podjudzać.

desert...ja juz wyszykowana, ubrana, czekam na kolezanki:D nowa0440...ja tez pisalam troche o sobie na "kochankach" ale tam panuje chora atmosfera i zostalam zwyzywana;( To dlatego miedzy innymi zalozylam ten topik i teraz wiem ze dobry pomysl mialam:D

Gość Baba z jajem
Tez kiedys sie udzielalam, jak jeszcze bylam z moim K. Ja pierdziele kiedy to bylo...

no prosze..i ja tez bylam skofliktowana z czescia kochanek na Kochankach:) - irytowalo ich, gdy pisalam o tym,ze k. uprawia tez seks z zona (i nie nalezy sie ludzic ze jest wierny kochance) lub jak pisalam, ze raczej od zon nie odchodza(w koncu my bedac z drugiej strony tez nie odchodzimy_ itd.:)

a przejrzalam Twoja historie nowa0440 -coz:) dalej zycze m,okrych snow hehe - wiecie, ja nigdy nie bylam tak seksualnie napalona, teraz chodze i o niczym innym myslec nie moge (maz tez przy okazji korzysta hehe)

Gość Baba z jajem
Milej zabawy! :)

Gość nowa0440
i gitara...... to też mój nowy nick podczymujący topik. zresztą w wielu miejscach jestem pod innym pseudo i mogę swobodnie się wypowiadać. żadna nawiedzona już mnie nie zniechęci do pisania. bo na kochankach i sposobach zdradzanych żon też wklepię swoje trzy grosze. tylko że ja nikomu nie szkodze.

Gość ufffff poczytałam
poczytałam i rzeczywiśćie opadły mi ręce, jak innej z tego tematu i tak sobie myślę, że bardziej szanuję kochanki, dziewczyny i kobiety, które zakochują się w żonatych facetach, bo one tam piszą o uczuciach, emocjach - w coś wierzą, nawet jeżeli to mrzonki a tu po prostu bezduszne, puste twory kobiecokształtne mężowie tacy źli? musicie zdradzać a jak kochać takie pudła, takie puste, bezmyślne zwierzęta szkoda, że odszedł "jeśli" on doskonale potrafił was opisać, szmatki przewijające się przez m.in. jego łóżko i tyle wpisów, że tak się zaczęło niewinnie, przypadkiem tak, same przypadki tu i niewinne aniołki możecie mnie olać obęjdę się bez komentarza i tak wrócę na ciekawsze tematy wasze durne argumenty , najlepszy to "nałóg", super, szkoda tylko że nie pomyślałyście o tym, że nałogi się leczy "córka" była dojrzalsza od was, ale przecież wy nie macie dzieci, albo i macie je - w d... wspierajcie się, potrzebujecie tego, tak! jest coś co przewija się w wielu wpisach- to nadzieja wspaniałego życia w wiecznym czekaniu na nadzieję to nie jest złośliwość! zamiast żyć czkacie czekajcie

Gość desert
Masz racje, idz gdzie indziej i poczytaj sobie, moze to potrafisz, bo z pisaniem nie idzie Ci najlepiej. Podejrzewam, ze szybciej rozgrzeszysz morderce, czy pedofila, niz kobiete, ktora zdradza maza. A co cie to obchodzi?, kazdy zyje jak chce, tak jak potrafi. Ja np. wole miec kochanka, niz popasc w alkoholizm. Meza nie kocham, moze nie nienawidze, ale jest mi zupelnie obojetny; on nie chce sie zgodzic na rozwod, zaslania sie synem, prosi o litosc, wiec trwam w tym, sama bedac nieszczesliwa. Nie wszystko jest takie proste, jakby sie wydawalo. Gdybym byla nikim, poslalabym go do diabla, nie dbala o przyszlosc syna, a jednak sie poswiecam, rezygnuje z siebie, robie cos dla kogos, skoro nie moge miec tego co chce, to mam przynajmniej co mam.