Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mentona

INFANRIX 5 w 1 doświadczenia

Polecane posty

Jakie sA Wasze doświadczenia z tą szczepionką.Zbliża sie kolejny termin szczepień mojej córki i wpadam w panike.

wiesz trudno teraz powiedziec cokolwiek.Moj syn mial 3 dawki w lutym czwarta-ostatnia- po tej szczepionce nie gorączkował i dobrze ją znosił, na dzis tyle moge powiedzieć, bo kto z nas wie, co sie za pare lat okaze?

moj syn przeszedl juz caly szereg tych szczepien - ma 2,6 roku wszystko bylo ok, ja kiedys za ta szczepionke placilam 120 zl , pozniej przeniesli nas do innej przychodni i tam placilam tylko 100 zl teraz u nas ponoc kosztuje juz 135 zl, a jak jest u Was? ile placicie?

my za tydzien idziemy na ostatnią dawkę :D corcia dobrze znosila ta szczepionke i mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie. ale malego zaszczepilam refundowaną i tez wszystko ok zero jakichkolwiek objawow wiec mysle ze to zalezy od dziecka. nie wiem ile infanrix kosztuje ale mysle ze okolo 120 zł wlasnie.

my płacimy z130.Moja po drugiej dawce miala troche gorączki w nocy ale ile to nie iwem nie mierzylam bo spala, wiec wolalm nie ruszac:)

Gość u nas wszysto ok było
po 4 dawkach tej szczeionki synek nie gorączkował, nie mial zadnych odczynów :)

u mnie w przychodni kosztuje 105 zł.ciekawe skąd tak zrożnicowane ceny. Na pneumokoki natomiast nie szczepię, bo to zwykła kampania reklamowa.Poza tym dwoje dzieci już po tych szczepieniach zmarlo.