Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinky22

Każde dziecko z innym ojcem...

Polecane posty

Gość ale jazda z tymi zebami
Napisz to byla sztuczna szczeka czy implanty?Bo jak implanty to przegiecie.Nawet bogatych na to nie stac.

Gość dziewica.jak cie prosze
hehehe...a moze tak jej wybic nowe zeby:)hehehe

Gość nie wierze że prawko jej
dzieci szkoda:( tylko wkurza mnie to, ze ja prowadzę kilka lat działalnośc i jak poszłam słownie raz na chorobowe to urząd a konkretnie ZUS sie do mnie przypierdolił, jak się spóźnie lub pomyle z podatkiem to w skarbówce wielka afera, jabym miliony zdefraudowac chciała. nie zapłace kredytu to bank mnie wyrzuci z domu i zlicytuje. a tu proszę prawo jazdy, zęby i co jeszcze?

z bezpłatnej opieki lekarskiej tez skorzystac nie mogę, bo słuzba zdrowia funkcjonuje w Polsce w porach, w których pracujący człowiek jest zajęty pracą!!

Gość A mnie wkurza
Że jak oddajemy ubrania dla biednych to one potem trafiają do lumpeksów. Ktoś bogaci się na ludzkiej dobroci.

a mnie jeszcze wk..ze nianie w polsce musza pracowac na czarno...bo warunki legalnego zatrudnienia sa prz...ne... dobrze, ze ja przynajmniej swojej place godnie.ech

nad czym sie rozczulac..ze jej trudno kogoc znalezc..moze bylo-by-latwiej gdyby d... nie dawala bele komu...mi nie jest jej szkoda....ew szkoda faceta co bedzie ja utrzymywac...a zreszya gimki nie kosztuja majatku...a utrymanie dziecka przez panstwo razymln sztuk dzieci to drogi interes jak na moj...nasz kraj

Gość A mnie wkurza
Nie wiem czemu naskakujecie na babkę, która ma dwójkę dzieci z różnymi facetami. Dwa razy nie wyszło jej w życiu. Ja jej współczuję.

bo jak sie nie ma srdokow na zycie to nie powinna sie rozmnazac...nic ale to nic nie mysli.ani o sobie ani o dzieciach....tak przynajmniej dzieci sa srodkiem utrzymania dla niej.wyobrazasz sobie ze jestes w ciazy nie masz faceta bo bzyknal i zwial...a ty bez pracy, bez srodkow na zycie....ech.....cudowne zycie...

Gość A mnie wkurza
Czasem gorsze są takie, które na prawo i lewo dają, a dzieci nie mają.

Gość taka co ma
dwoje czy więcej dzieci, każde z innym to szmata i tyle

Gość pyrusia
no rzeczywiście prawko z UP było, mamy zapytałam:) A zęby to oczywiście implanty:) Może nie z najwyższej półki ale jednak. Ogólnie w moim bloku mam przekrój ludzi korzystających z pomocy Caritasu itp. I najlepsze jest to że z tych 3 rodzin, w dwóch mężowie pracują, jednej(tej z zębami nowymi:)) facet siedzi w więzieniu. I to nie jest praca najwyższego szczebla tylko fizyczna, z zarobkami max1000zł. I najgorsze jest to że w tych rodzinach od pokoleń panuje kult matki siedzącej w domu, a ojciec pracuje, a dzieci kończą tylko obowiązkową szkołę. Dzieciaki też są tak wychowywane, dwie z tych rodzin już wyszły za mąż, i siedzą u teściów, do pracy nie pójdą, bo taka tradycja że facet pracuje. No kurde, a potem stała miejscówka w kolejce do MOPS, dzieci od małego tak uczone, więc powielą schemat rodziców i zasilą ród darmozjadów i nierobów. Pomoc powinna być dla tych którzy są niezdolni do pracy, a nie leni którym nic się nie chce i tylko daj!!!

Gość A mnie wkurza
A facet jak ma dwójkę dzieci z różnym i kobietami to kto? A co do wyciągania kasy. Mam w rodzinie przypadek: zwykła-niezwykła rodzina. Całe życie nie pracowali, a wszystko dostali. Nawet dom i samochód. Nie zawsze kobieta, która ma dzieci z różnymi ojcami wyciąga pieniądze, a tzw. normalna rodzina tego nie robi. Nie można generalizować.

podam przykład mojej byłej sąsiadki i pomocy rodzinie nieudolnej wychowawczo. dziewczyna młodo wpadła, dziś ma mniej więcej około 25 lat i 3 lub 4 dzieci, mieszkają wszyscy z matką tej dziewczyny i jej 2 bracmi , zadne z nich nie pracuje. babcia jako rodzina zastępcza pobiera na kazde z dzieci ( kiedys było to około 1200 zł) plus opłacone przedszkole i alimenty rzecz jasna z funduszu alimentacyjnego.

Gość ex zona mojego
ma 9 -latka puscila sie z innym ma corke teraz tego tez zostawila i wrocila do rodzicow ..na co liczy ????

Gość jacek1982
taka kobieta to k.u.r.wa kazdy bachor z innym

Gość nie osadzajcie tak ostro!
Ja też mam dwójkę dzieci z dwóch związków i co tez jestem kur..ą.jestem najlepszą matką jaką potrafię być .Pracuje ale raz w roku chodzę do mopsu po pomoc przy zakupie opału i wcale się tego nie wstydzę jestem w pełni odpowiedzialna za swoje dzieci i to ja muszę im zapewnić godne życie.Tatusiowie okazali się po prostu bydlakami którzy jedyne co potrafią z siebie wykrzesać to biedne alimenty w kwocie 300 zł i wieczne pretensje o wszystko.Proszę nie wkładajcie wszystkich do jednego worka bo może to być bardzo krzywdzące.

Gość gość
mój mąż przespal się z dziewczyną, którą poznal jak bylismy w separacji - ona zaszła w ciążę i urodziła, ale nie przyszła mu tego powiedzieć, bo nie wiedziala, czy to jego czy jej byłego chlopaka. po testach było wiadomo, ze mojego.. Teraz po dwóch latach ma nowe dziecko, z jeszcze innym facetem i znów jest sama. Płacze mojej tesciowej do sluchawki, jaka to jest biedna - wiec moja tesciowa sposnoruje jej wyjscia do kina, na kawe, żeby biedaczka sobie odpoczela, słucha jej zwierzeń. my mamy dwoje dzieci. siedze i sama je wychowuje, nie posyłam dziecka do przedszkola (3letniego jak ona), by sobie odpoczac, tylko sama daje sobie rade - maz wraca po 20:00 z pracy, a wychodzi rano. A itak jestem gorsza. I ja nie moge sie wyplakać tesciowej, bo ta gada z nieszczesną matką dwójki dziecki z roznymi facetami. ona jest biedna, godna współczucia.ja nie zasluguje na współczucie tesciowej.

Gość gość
o kurde

Gość gość
Moim zdaniem takie kobiety to ofiary facetów durni! Głupie prawiczki! Tylko seks im w głowie a potem uciekają!

Gość prawie że dwoje
Różnie to bywa w życiu. Miałam 27 lat jak zaszłam w ciążę, a ojciec dziecka znalazł inną. Do dziś nie chciał dziecka zobaczyć. Po 6 latach zakochałam się w pewnym mężczyźnie. Syn zaczął mówić do niego "tato", mieszkaliśmy razem. Staraliśmy się o dziecko i w końcu zaszłam w ciążę. A on okazał się nie do zniesienia. Znikał z domu, bardzo drażliwy. Aż do pewnego momentu kiedy przyszłam do domu, a go nie było. Mija kolejny dzień. I mimo tego, że będę miała dwójkę dzieci i każde z innym nie wiem czy jeśli on wróci będę chciała z nim być. Te emocjonalne huśtawki ze znikaniem i wracaniem są bardzo męczące dla mnie i starszego syna. Urodzi się drugie i będzie to samo przeżywać co my teraz. Czasem mam nadzieję, że zmienił się bo zestresował, że będzie ojcem, ale może też uznał, że skoro mam z nim drugie dziecko to może ze mną robić co chce a ja nie odejdę bo "opinia publiczna" - dwoje dzieci - każde z innym. Do niektórych decyzji naprawdę trzeba mieć jaja. A, no i pracuję, nie korzystam z MOPS. Pierwsze dziecko o 6 mc w żłobku a teraz w przedszkolu. Nie przesiedziałam ani jednego dnia w domu. Nawet teraz w zaawansowanej ciąży pracuję, mam nadzieję, że po porodzie szybko wrócę do pracy i dam dzieciaczkom co im trzeba.

Gość gość
Że jest głupia bo nie potrafi znaleźć sobie odpowiedzialnego faceta. Że się puszcza z byle kim. Że chciała ich wszystkich złapać na dzidziusia. Że jest z nią coś nie tak i sama od nich odchodzi. Że to oni od niej odchodzą bo okazuje się nie do wytrzymania w dłuższej perspektywie czasu. Że jest chora psychicznie.

Gość gość
"Że jest głupia bo nie potrafi znaleźć sobie odpowiedzialnego faceta. Że się puszcza z byle kim. Że chciała ich wszystkich złapać na dzidziusia. Że jest z nią coś nie tak i sama od nich odchodzi. Że to oni od niej odchodzą bo okazuje się nie do wytrzymania w dłuższej perspektywie czasu. Że jest chora psychicznie. " x Zgadzam sie. PATOLOGIA I TYLE. SZKODA DZIECI

Gość gość
Do prawie że dwoje, z tego wynika że lepiej usunąć :)

Gość gość
Dajcie spokój, ja mam pierwsze dziecko (9 lat) z innym, później poznałam męża, mieliśmy dziecko, mąż zginął jak maluszek miał roczek. I co? Dziwką jestem, chora psychicznie... Nie mam prawa już być z nikim innym i mieć trzeciego dziecka (póki co nie planuję). Usunąć ciążę - sprawa osobista każdej kobiety

Gość gość
Dla debila i ku/rwy patologia to normalni ludzie : byłe wdowy co wyszły ponownie za mąż czy byłe rozwódki co pogoniły imbecyli i ułożyły sobie życie z normalnym mężczyzną. Wychowały dzieci na porządnych i mądrych ludzi. Dla debila i k***y każdy będzie patologią tylko nie oni.