Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ZA OSIOOOOŁ

Napewno Nie UWIERZYCIE,Bo Sama Nie Mogę!!!!!!

Polecane posty

Gość CO ZA OSIOOOOŁ

W weekend byłam ze swoim Ukochanym i znajomymi w clubie.Siedzielismy sobie i piliśmy ,ogólnie dobra zabawa,super towarzystwo znajomych!!! Obok nas siedziala jakas parka rowniez ze swoimi znajomymi (wiek gdzieś ok.18lat) Słyszymy śmiechy,wygłupy itd. I zerkam ze swoim facetem na nich ,i ten jej koleś pierdnął sobie na ręke i przytknął tą dłon do jej twarzy!!! Myślałam że zwymiotuje! A najlepsze jest to ,że wiecie co ona na to? Zaczęła sie głosno smiać,wręcz płakała ze śmiechu!!!Juz nawet nic nie mowie o znajomych tej parki,pękali i zwijali się. O rany przeciez ja bym sie spaliła na miejscu tej dziewczyny ,a facet by dostał z pięści w twarz!!! No nie wiem co jeszcze! Nie do uwierzenia wiem! Ale tak było naprawdę! Co za dzieci ... Chyba nigdy tego incydentu nie zapomne,ich min! Smiac sie z głupoty;/ żenada żenada żenada bleeeee;/ Wpuscic takich tępych do clubu! Wiek ma ogromne znaczenie kurcze! I nie kłócmy sie nawet o to! Ufff az mi ulzylooo

Gość vvvvvvvvv5555
urzekla mnie twoja historia

Gość U only see what U want to see
ani to śmieszne, ani przebojowe. Jesteś denny. Zgłaszam do ususnięcia

Gość CO ZA OSIOOOOŁ
co za marnotrastwo dobrych pierdow !!!! pierdnal w reke ! nie moge tego przezyc ! powinna sie nadstawic jak ja to zawsze robie i zlapac pierda prosto w usta ! dzieci, nie znaja sie na niczym, niczego nie wedza, cholota :O

Gość a jjaaaa
Dlatego wybieram takie miejsca na które plebsu nie stać !!! Tobie radzę to samo :)